15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en krans – naturlig utseende høstdekorasjon til inngangsdøren

lag krans selv høstdekorasjon bark dekorativt blad inngangsdør

Du kan skape en høststemning foran døren ved å bruke naturlige materialer Tinker krans. Inviter høsten inn i hjemmet ditt. Vår tiltalende idé for høstdekorasjoner med naturlig utseende kan enkelt settes i praksis. Den originale dekorasjonen vil gjøre inngangsdøren din mer attraktiv.

Lag en krans – kreativitet og naturlige materialer for høstdekorasjon

varm limpistol krans tinker høstforslag original dekorasjon

Vår høstdekorasjonside er knyttet til overgangen til vintersesongen. De grønne bladknoppene skaper følelsen av tidlig høst, selv om vinteren nesten har kommet. Slik at du har en så effektiv Tinker krans Følgende materialer må være tilgjengelige: bark, halm, saks, en varm limpistol og dekorativt papir. Bestem først dimensjonene til kransen, som også bestemmer lengden på barkstrimlene. Lag en sirkulær grunnform av halm. Skjær eller riv barkstrimlene som er minst 4 cm brede og opptil 12 cm brede. Dekk kransens grunnform med stripene. Legg barkstrimlene nedenfra og opp og legg kransens halmform slik at den er i midten. Bruk den varme limpistolen til å fikse alle ender av stripene for å få kransen til å se mer estetisk ut.

Kreative ideer for å invitere høstdekorasjoner – lag en krans

deco dørkrans tinker naturlige materialer høst bark halm

Lim barkstrimlene tett inntil hverandre slik at det ikke er hull på kransen, men du kan se fyllstoffet. Når kransen er dekket, stikker du noen kvister gjennom barken og bruker det varme limet igjen for å feste det på plass. Tegn bladformer på dekorativt papir eller stoff og klipp dem ut. Lim bladene opp til spissene på grenen. En flott idé for dekorasjonen av kransen er sølvblader, som vil minne om den kommende vinteren.

Bestem bredden på dørkransen

dimensjoner dørkrans halmfyller tinker ideer høstdeko

Lim barkstrimlene på kransens grunnform

tinker dørkrans høst ideer filler halm bark lim

Tape cortexstrimlene tett sammen

høstdekorasjonsideer moderne tinker dørkranser effektivt

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer