15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hemmelig trehus gjemt i skogene i Canada – HemLoft

forest house tree joel allen

EN trehytte, gjemt i skogen i Whistler, Canada, fanget den oppmerksomheten til designinteresserte rundt om i verden, og i nesten tre år blir den spennende historien om opprettelsen fortsatt fortalt.

Joel Allens trehus

liten bro til trehuset

Joel Allen, en 31 år gammel programvaredesigner, bygde denne eggformede trehytte i 2009 etter at oppstarten mislyktes, og han ønsket å gjøre noe nytt. Joel begynte å ta lange turer gjennom skogen med en gammel hippie ved navn Old Man John. Til slutt førte dette til beslutningen om et virkelig fantastisk trehus. Problemet er at Joel ikke hadde penger eller land, så han fikk de fleste materialene gratis og bygde strukturen på land han ikke eide.

Trehus i sfærisk form

trehus trekonstruksjon Canada

Kjærlig over en periode på flere år med hovedsakelig resirkulerte materialer og ved hjelp av venner, har Joel virkelig skapt en av de mest perfekte trehusdesignene vi har sett i årene.

Byggingen

trehusstøttekonstruksjon

Den to-etasjers trehytte er fullstendig støttet av et hemlock -tre og inkluderer en terrasse med en skyvedør i glass, et helt lukket oppholdsrom og et vindustak. Glasstaket gir lys og bedre ventilasjon. Etter å ha bygd en modell, gjorde Joel og hans arkitektvenner det eggformede minihuset litt bredere for å øke det indre rommet.

Takvinduer for lys og ventilasjon

hus bolig struktur tre takvindu skog landshaft

Joel holdt dette prosjektet hemmelig i tre år, og visste at kanadiske tjenestemenn ikke ville bli begeistret over å høre at han bygde landet uten tillatelse, så han tok til slutt kontakt med Dwell Magazine, som publiserte den første publikasjonen om historien som ble skrevet. Siden den gang har imidlertid fremtiden for det spennende prosjektet vært usikker.

                                          fra Joel Allen

Lite kjøkken

lite kjøkken trehus joel allen

Tre design

tre design trehus arbeidsområde

Stue

treehouse interiørdesign joel allen

Nattbelysning

Hemloft-treehouse-belysning-canada

inngang

trehus stein dekorasjon inngang

tree house ball forest joel allen

Hemloft Canada Joel Allen

trestamme gjemt i skogen i Canada

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Middels langt hår: Dette er de vakreste frisyrene for hår på skulderlengde!