15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å sette opp terrassen i hagen – utfordringer og løsninger

uteplass hage problemer og løsninger steinvegg

Sjekk ut disse interessante og originale ideene om hvordan du gjør det Terrasse i hagen kan sette opp.

Hvis det er et tre i veien, er det ikke nødvendigvis et hinder. Du kan ganske enkelt sette hageutstyret rundt treet. På denne måten vil treet bli aksent i terrasselandskapet. Den lave steinveggen kan brukes som benk. Steingulvet ble lagt på en sandflate. Dette vil forhindre ugress i å vokse, men fuktigheten kan fortsatt nå treroten.

Terrasse i hagen med treskygge

uteplass hage problemer og løsninger treskygge

Disse Terrasse i hagen laget av tre er et hyggelig sted å møte familie og venner. Her kan du nyte en kopp kaffe og sitte under treskyggen på varme sommerdager.

L-formet benk på terrassen i hagen

terrassehage problemer og løsninger l form

Hvis din Terrasse i hagen ble bygget i en L-form, kan du også enkelt tilpasse en benk med samme form. På denne måten vil benken bidra til den rene designen og den enkle verandaen.

Terrasse på baksiden

terrasse hage problemer og løsninger hagesti

Hvis treet vokser i bakgården, kan du bygge en sti rundt treet og sette gips- og mursteinsplanker på hver side. På bildet kan du se en sti som fører til en veranda med to nivåer.

Spa -område

terrasse hage problemer og løsninger svømmebasseng

 Gulvet på denne terrassen er laget av tre og rammer inn et gammelt tre. På denne måten beholdes de naturlige omgivelsene i hagelandskapet.

Naturlige trinn

terrasse i hagen problemer og løsninger steintrapper

Hvis terrassen din er opp et nivå og det er steiner under, ikke bekymre deg. Du kan gjøre noen slags naturlige trinn i steinen for et naturlig utseende. Strukturen ble støttet av rørformet stål, farget svart slik at det ikke merkes. Dette skaper en optisk illusjon om at tretrappen bare støttes av steinene.

Veranda design

terrassehage problemer og løsninger murstein

Slik at furuens naturlige form kan beholdes i hagen, ble dekkdesignet koordinert med landskapet og treet ble integrert i verandaen.

Avslappende uteområde

terrasse i hagen problemer og løsninger dam

Henne Terrasse i hagen kan også bygges isolert fra huset. For eksempel ved siden av en dam med koikarpe. Treverandaen er bare omgitt av naturlige elementer og er perfekt hvis du er ute etter avslapning og ro.

Spiral steinmur

uteplass hage problemer og løsninger spiralform

Hvis du har et tre i hagen, foreslår denne illustrasjonen en original løsning. En murvei fører til et område innrammet av en spiralsteinmur. På slutten danner veggen et lite vannbasseng. Treet er ved siden av.

Terrasse med svømmebasseng

terrasse hage problemer og løsninger spa -område

dette Terrasse i hagen Det er også et lite svømmebasseng i nærheten. Treverandaen var designet slik at det gamle treet som er der kan spre sin skygge over sittegruppen.

Steindekorasjon

terrasse hage problemer og løsninger stein dekk

Steinkonstruksjoner som stikker ut fra verandaen gir terrassen mer individualitet. På denne måten kan steiner bli hovedaksenten i verandainnredningen.

Bygg treet rundt

terrasse i hagen problemer og løsninger to trinn

Hvis det er et tre midt i hagen og det forstyrrer konstruksjonen av verandaen din, vær rolig. I stedet for å kutte av treet, kan du bare bygge rundt treet. Dette vil få hagelandskapet til å se mye mer naturlig ut.

Terrasse egnet for rullestoler

terrassehage problemer og løsninger ramper

Ta en titt på denne ideen Terrasse i hagen, rullestolen er egnet. Trerampene passer veldig godt til det naturlige landskapet og kan enkelt integreres i hagedesignet med løvverk og andre dekorasjonsalternativer.

Douglas grantre

terrasse hage problemer og løsninger douglasie

Den gamle Douglasgranen på bildet bør definitivt beholdes. Derfor lette designerne etter en kreativ løsning som tillot dette. Treverandaen ble bygget veldig forsiktig rundt trestammen slik at veksten ikke forstyrres.

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer