15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lage hagestier – ideer for å legge stepping steiner i hagen

Trinnstein i hagen, blomsterbed, vinterhagedesign

de Trinnstein i hagen kan være et flott tillegg til ditt utendørs landskap. Finn ideer her om design, form og størrelse på steinene som passer best for din stil.

Trinnstein i hagen

Trinnstein i hagen geometrisk symmetriske ledd plen buksbom

Hagestien strekker seg over denne gårdsplassen og skaper vakre mønstre. Det perfekte stedet for en rolig spasertur. Hvis landskapet ditt har god plass til en stor hage, kan du lage en rekke kryssende stier. Denne hagestien er lett å vedlikeholde ettersom steinene er i det grønne gresset.

Trinnstein i hagen fører til en koselig lysthus

Trinnstein i hagen runde småstein grå moderne hagesti

Stepping stones er en fin måte å lokke gjestene til et skjult sted. Her smelter steinene fint inn i landskapet, godt synlig mens de opprettholder en jordisk sjarm. Blomstrende blomster og frodig grønt omgir stien.

Koordiner hagestien med uteplassen din

stepping stones i hageterrassen moderne hagestien firkanter stein

Kombiner hagestien med terrassen ved å bruke den samme steinen til gulv. Her leder de Trinnstein i hagen Til en liten terrasse med samme type stein. Antrasitttonene gir en fin kontrast til plantens mørkegrønne og får et naturlig utseende.

Stepping stones i hagen ser selvfølgelig ut busker blomstrer gult

Stepping stones i forskjellige størrelser

stepping stones hage forskjellige størrelser former

Noe av det hyggeligste med steinstier er at ikke alle steinheller må ha samme form eller størrelse. Når du har valgt farge og design, er det enkelt å velge form og størrelse. Her består hagestien av steiner av tilfeldige størrelser.

Korte avstander fra stein til stein for en rolig spasertur

stepping stones hageplanter utdatert

Det er viktig å vurdere avstanden mellom hver stein når du lager gangveien i hagen din. Her er steinene ordnet gjennom hagen. Når rikelig blomstring dekker landskapet, er større steiner et godt valg, ettersom de frodige plantene ikke kommer over dem.

Skjær steinheller for en symmetrisk form

Trinnstein i hagen, rektangulære steinheller

For et symmetrisk utseende kan du få stepping stones til riktig størrelse og form. Her er steinene laget i en rektangulær form. Fargen står i kontrast til den frodige grønnen i gresset, så gangveien er lett synlig.

Trinnstein i hagedammen

Stepping stones garden dam bridge tjene naturstein

En unik idé med stepping stones i dammen som fungerer som en improvisert bro. Match trinnsteinene med steinene rundt vannet. Sørg for at de er stabile.

Fyll ut mellomrommet mellom steinene med mose

sprengstein hage avstand mosefyll

Når du lager hagestier, må du få dem til å se ut som om de alltid har vært der ved å omringe steinene med vakre hagedekor. Blomster som blomstrer her strekker seg mot fortauet, mens mose fyller mellomrommet mellom steinene og trinnsteinene smelter sammen med området rundt.

Runde stepping stones

runde steinheller stepping stones i hagesymmetrien

Runde steinheller er en praktisk måte å lage en steinhagevei. Her er en rekke steinheller plassert på tvers av tunet, noe som gjør det enkelt å flytte fra sted til sted. Hver stein er laget av samme materiale og kuttet til samme størrelse for å opprettholde kontinuitet og symmetri.

Sjakkbrettmønster med gress og fliser

stepping stones garden checkerboard grass stone plater

Sjakkbrett er en flott måte å lage et unikt design i hagen din. Her skaper den lyse steinen en fin kontrast mot gressens mørkegrønne, som fungerer som sjakkbrettets mørke firkanter. Sjakkbrettmønsteret ditt kan enten være stort eller lite, avhengig av størrelsen på steinhellene.

steinheller hage hagestier lager ideer gulv

stepping stones hage arbor jord naturlig farge

Trinnstein i hagen skaper kryssende hagestier

Match trinnene i hagen med gulvet på terrassen

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer