15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne arkitektoniske perler – Ekstraordinære enfamiliehus i en klasse for seg

Moderne arkitektoniske perler enfamiliehus-grå-fasade-terrasse-glass-rekkverk

Privat hus i Sassuolo av Enrico Iascone Architetti

Berømte arkitektoniske perler finnes i alle land og regioner. Dette er vakre gamle hus med imponerende fasader, med overdådig designet interiør eller hus som på grunn av formen ser ut som en perle i hushavet. I tillegg til disse bygningene, hvorav noen er fra de siste århundrene, er moderne arkitektoniske perler ikke mindre imponerende. I motsetning til deres gamle slektninger, er de imidlertid fortsatt under bygging eller har nylig blitt fullført. De viser ikke nødvendigvis sin eksklusivitet, de avslører det bare når de kommer inn i huset.

Moderne arkitektoniske perler – eneboliger med det spesielle noe

Moderne arkitektoniske perler enfamiliehus-svart-hvit-fasade-belysning

J20 House av DAR612

Ditt eget hjem – det har en annen verdi, men til slutt er det alltid drømmehuset ditt. Fra det håndbygde familiehuset til den elegante byvillaen, bygger hver utleier sitt nye hjem etter hans ønsker. Hvis du lar mulighetene løpe fritt, kan det bygges hus som er kjent som moderne arkitektoniske perler.

Moderne arkitektoniske perler lar mulighetene løpe fritt

Moderne-arkitektoniske-perler-eneboliger-hus-underjordisk parkering-natt-belysning-

Hunter House av Darren Carnell Architects

Hus med priser på mer enn € 300 000 tilhører allerede luksusklassen. I et slikt hus er alt tilgjengelig hva eieren trenger for å føle seg bra. I henhold til budsjettet kan alle ønsker oppfylles, utleier trenger ikke gjøre mer enn å fortelle arkitekten sin. De resulterende ekstraordinære arkitektoniske perlene er selvfølgelig også utstyrt med den nyeste byggeteknologien. Man kan forestille seg disse punktene under et enebolig i en klasse for seg:

– Innovativ energiforsyning gjennom geotermisk eller solenergi

– Optimal varmeisolasjon

– Intelligent byggeteknologi

– Sjenerøst dimensjonert boareal

– omkledningsområder

– boblebad, badstuer, treningsrom, etc..

– Romslig eiendom i landlige omgivelser

– Takterrasse i byens beliggenhet

– Underjordisk parkeringsplass med oppvarmet garasjeinngang

Arkitekthus – rette og moderne

Moderne arkitektoniske perler enfamiliehus-geometrisk-moderne-svart-betong-fasade

Buddys hus av Sergey Makhno

Flere og flere enfamiliehus bygges i moderne stil, som også kan kalles et arkitekthus. Et slikt hus blir generelt referert til som et for individualister, fordi det ikke er et hus som ikke er tett. I henhold til finansbudsjettet kan alle drømmer og ideer realiseres under planleggingen.

moderne-arkitektoniske-perler-enfamiliehus-øverste etasje-stylter-svart-tre

Det er mye å tenke på når du planlegger. Et stort og luksuriøst kjøkken er bare verdt hvis det brukes ofte og med glede. De som ofte er på farten trenger bare et lite kjøkken for å tilberede måltidene sine. Hvis en stor familie bor i huset, er fokuset absolutt på et åpent kjøkken-spisestue. Utgangen til hagen eller terrassen er også ofte planlagt fra kjøkkenet.

moderne-arkitektoniske-perler-enfamiliehus-kjøkken-øy-svart-hvitt

Chiswick House av Peter Thomas de Cruz

En lignende tilnærming bør tas når du planlegger badet. Hvis du bare dusjer, trenger du ikke badekar eller omvendt. Hvis det er mange besøkende, er gjestebadet verdt, barnemengden får sitt eget barnebad med justerbare sanitære fasiliteter. Arkitekter er den rette kontakten for slike planleggingsdetaljer.

moderne-arkitektoniske-perler-eneboliger-luksus-bad-badekar-hjemmet badstue

Doheny Residence av Luca Colombo

Informer på forhånd og se gjennom det store antallet selskaper som arbeider med emnet husbygging, nøkkelferdige salg eller planlegging: Det er mye informasjon om dette ImmobilienScout24 blitt oppsummert. Mange spørsmål kan avklares på forhånd her, for eksempel fordelene med solidbygde hus, fordelene med prefabrikkerte hus og også spørsmål om miljø, økonomi og møbleringsideer blir behandlet i detalj. Selv om planleggingen er utført av en spesialist, er avgjørelsen om hvilke fliser, hvilke vinduer og andre deler av huset som skal brukes helt opp til utleier!

Moderne arkitektoniske perler enfamiliehus-inngang-natursteinmur

Carrara House av Andres Remy Architects

Previous Post
LED utendørs lys for hager, terrasser og fortau
Next Post
Urban hagedesign og landskapsdesign ideer av Rees Roberts