15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grønn arkitektur av Yoka Sara fra Indonesia

grønn arkitektur - moderne hus

 

Kayo Agar -huset er uten tvil et av de mest praktfulle og ønskelige eksemplene moderne grønn arkitektur. Det ble designet av den indonesiske arkitekten Yoka Sara og ligger i det idylliske området Canggu på Bali. Denne kunstneriske og strålende helligdommen ble bygget ved å bruke samspillet mellom naturressurser og moderne byggematerialer. Den klare intensjonen var å bygge et luksuriøst hus som visuelt beveger seg i fullstendig harmoni med omgivelsene. Den vellykkede forbindelsen mellom hus og omgivelser ble i stor grad oppnådd ved bruk av elementer av grønn arkitektur oppnådd i kombinasjon med et system med buede miljøformer.

Grønn arkitektur av Yoka Sara – bambus og trebekledning

grønn arkitektur - Yoka sara house

Forholdet mellom dette huset og grønn arkitektur ligger i den kreative og sjenerøse bruken av synlig og ubrukt bambus og tre. Disse fantastiske naturmaterialene myker opp de klinisk hvite betongformene av strukturen. Dette hjelper bygningen på en behagelig måte å blande seg inn i de naturlige og tradisjonelle omgivelsene. Husets design er bygget som en sammensmeltning av geometriske former. Kjernen i designet er et lineært system som de åttekantede paviljongene er fantasifullt forbundet med. Hver av dem er komplett med private hager, fritidsfasiliteter og utendørs bad. Glade gjester inviteres til gleden over grønn arkitektur å dele på dette himmelske stedet.

Glitrende basseng i huset med grønn arkitektur

grønn arkitektur - moderne hus i bassenget

Snarveiene til grønn arkitektur introdusere et herlig rustikt element i denne luksuriøse komposisjonen. I den sentrale to-etasjers paviljongen er stue og spisestue og ovenpå et studio og takhage. På grunn av de vertikale lineære aspektene ved designet ser disse ut til å flyte vektløst over resten av bygningene. Slanke hvite søyler brukes til å heve deler av hjemmet over glitrende bassenger. På denne måten er vannelementet inkludert i ordningen med grønn arkitektur satt inn.

Yoka Saras grønne hus

moderne grønn arkitektur - yoka sara

Dette hjemmet ble bygget for å nytes godt. Det er denne grønne arkitekturen i sin mest ekstravagante form. Interiøret er luksuriøst designet og innredet for å maksimere komforten til beboerne. Yoka Saras mål for utvendig design var å gi en sann og sjelfull opplevelse av det omkringliggende paradiset. Dette ble oppnådd ved bruk av prinsippene for grønn arkitektur.

av Jaz

Grønn arkitektur av Yoka Sara fra Indonesia

grønn arkitektur - bambus i huset

Previous Post
LED utendørs lys for hager, terrasser og fortau
Next Post
Urban hagedesign og landskapsdesign ideer av Rees Roberts