15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innredning av åpen leilighet – ideer fra Fertility Design

Åpen leilighet hvite sofa-svarte putehyller

En Innred din leilighet, liten eller stor er ikke lett. Interiørarkitektene legger stadig større vekt på romdesignet, plassbesparende arrangement av møbler, på romsligheten og komforten. Avgrensningen av rommet er en trend, ettersom de åpne stuer har nok plass og romslighet. De er funksjonelle og praktiske. En åpen leilighet bør være nøye innredet slik at den ikke ser tom eller smakløs ut. Hvis du har en stor innvendig plass å ordne, kan Fertility Design Studios interiørdesignideer komme godt med.

Tips fra Fertility Design om hvordan du møblerer en leilighet i åpen planløsning

Rustikt trebord med spisebord

Når du ser på de store tomme områdene i a Innred din leilighet du trenger mye tid og utvilsomt et helhetlig konsept. Grunnkonseptet med fruktbarhetsdesign var å gjøre boarealet så behagelig som mulig og skape en unik atmosfære. Resultatet er en hyggelig, delikat estetisk atmosfære.

Innredning av en moderne leilighet – møbeldesign

Åpne oppholdsrom lys brun svart hvit

Hvis du har en åpen Innred din leilighet du bør huske at nok lys når alle områder. De store vinduene eller glassveggene gir nok lys inn i rommet og er også spesielt passende. Det brune og hvite fargevalget forsterker følelsen av sjenerøsitet. Denne helt fantastiske effekten oppnås gjennom den kreative utformingen av stuen. Møblene er i minimalistisk japansk stil, men dekorasjonen er ganske beskjeden. Et elegant veggedesign med sølv og grå ornamenter er rett foran den moderne skinnsofaen. Gulvet, veggene og de andre overflatene følger samme enkle linje og er understreket med spesifikke rustikke aksenter.

Moderne oppholdsrom med rustikke møbler

Spisebord lamper tre stoler design

Ved siden av den lange komfortable sofaen er spisestuen i den åpne planen Fruktbarhetsdesign. En retrobenk og elegante trestoler i lysebrunt omgir det klassiske rustikke trebordet. De to ekstra lampene med minimalistisk design harmonerer med de grønne innendørsplantene i søte keramiske kar. Designerne har enda mer stilige tips om hvordan du har et hjemmekontorområde med et hyllesystem i det fri Innred din leilighet kunne.

Puristisk soveromsdesign

Hvit soveromsdyne

Puristiske møbler

Rustikk benk-spisestue hengende lampe

Spisestue og kjøkken 

Stue satt opp-åpent kjøkken kjøkkenbenk

Åpent kjøkken – svart og hvitt

Svart hvit kjøkken minimalistisk design

Hjemmekontor ideer for design

Ideer til hjemmekontorområdet

Hylle med pynt

Innredning av hyllesystemer i en moderne leilighet

Previous Post
LED utendørs lys for hager, terrasser og fortau
Next Post
Urban hagedesign og landskapsdesign ideer av Rees Roberts