15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Brannkurv i hagen – skap et stemningsfullt lite paradis

Vintage-look-brannkurv laget av stål

Enten om sommeren eller rettere sagt på de kjøligere dagene i året, er det duket Brannkurv i hagen en spesielt hyggelig atmosfære i det fri. Peisen i seg selv er like hyggelig som et svømmebasseng. Du føler deg i harmoni med naturen, fordi ild er et av de fire grunnleggende elementene i det å være og alt som eksisterer. La oss se på et par modeller av brannkassen i vår artikkel.

Brannkurv i hagen – attraktive design

med-rektangulære kanter-brannkurv

Brannkurv i hagen har en magisk attraksjon for oss, og det er derfor det er viktig å finne riktig design for deg selv. Flat, rund, med eller uten grillfeste, og selv med en mosegitter som skal forhindre gnister, er avgjørelsen din. En brannkurv er ikke bare å foretrekke for de romantiske timene rundt den, men også for grillfester og spennende stunder rundt det å være sammen. Du vil oppdage brannkurven din i spektakulære design med en moderne finish eller med litt vintage -touch. Bare ta en titt!

Brannkurv i hagen – den atmosfæriske følgesvennen 

Hagebålkurv

Brannkurven i hagen, som nevnt så langt, har mange fordeler hvis du eier et lite hageparadis. Ytterligere fordeler skyldes at du kan plassere det etter ønske, det viktigste er at det fyller hjertet med varme og tilfredshet. Hvis du plasserer brannkurven ved siden av en vannkilde, vil det forårsake enda mer uro, siden vann og brann tilsvarer hverandre som elementer. Ikke bekymre deg for materialet. Den høyeste kvaliteten på jern, stål og metall gir sikkerhet og sikrer mindre forurensning i miljøet. Takket være moderne produksjonsmetoder er en brannkurv i dag absolutt økologisk anvendelig og ren for moder natur. Ta del i denne uimotståelige følgesvennen, som har utviklet seg og etablert seg igjen og igjen gjennom menneskets historie!

Ildens magi over oss

Strandhus-brannkurv-romantisk

Kan du fortsatt motstå??

Brazier-fire-pit-campfire-at-the-lake

romantisk atmosfære brannkurv

Klar til bruk for grilltiden!

Grill-på-brann-brann-kurv-i-hagen

moderne-stål-brannkurv

Brannkurv-for-grilling-i-hagen

Brannkurv-med-stjerner-og-måne-motiver

Brannkurv med nettlokk

Brannkurv-laget-stål-i-svart

Rektangulær brannkurv av jern

Brannkurvskål

Laget av brannkurv i metall i hagen

Previous Post
LED utendørs lys for hager, terrasser og fortau
Next Post
Urban hagedesign og landskapsdesign ideer av Rees Roberts