15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boho bikinier i trend: hvilke detaljer skaper en boho -følelse?

Boho bikinier heklet-aztec-mønster-lyse farger

Boho -stilen er en blanding av etniske elementer, sterke farger og lekne detaljer som frills, frynser og dusker. Boho er forkortet fra “Bohemian” og er avledet av det franske ordet Bohemé. Stilen er uformell og minner veldig om det glade hippie -utseendet på 70 -tallet. Moten er også sterkt påvirket av sigøynerkulturen. Siden stilen formidler en følelse av frihet og uformellhet, har den også erobret badetøyets verden i flere år. Eksotiske boho-bikinier er ikke bare ekte iøynefallende, de gjør deg også umiddelbart i godt humør! Finn ut nedenfor hvilke detaljer som skaper en ekte Boho -følelse.

Boho bikinier med etnisk mønster

boho-bikinier-etno-mønster-racer-nakkeholder

Det etniske utseendet har vært veldig populært i flere år. Etniske mønstre bringer sjarmen til fjerne land inn i garderoben og er et must-ha for sommeren. Typisk er grafiske motiver fra Sør -Amerika og Afrika som Ikat, Navajo og Aztec. Med lyse farger skaper etniske trykk et spennende samspill og sikrer en fasjonabel appell på stranden.

Heklede bikinier

boho-bikinier-heklet-hvit halsholder

Heklede bikinier utstråler en romantisk boho -sjarm med en nostalgisk vintage notat. Inspirert av 70 -tallet feirer bikiniene med det typiske strikkemønsteret sitt comeback og har vært helt trendy siden i fjor. De nåværende modellene er imidlertid laget av badebart garn og er ikke bare ideelle for soling. Heklede bikinier er bare ikke det beste valget for kvinner med store bryster, fordi toppene ikke er forsterket med bøyer og derfor gir liten støtte.

boho bikinis heklet belte smykker

De kremfargede heklede bikiniene smigrer sommerhuden på en fantastisk måte og kan vakkert kombineres med annet boho-tilbehør. For turen til stranden kan du kombinere det med en luftig tunika eller en kimono med etnisk mønster. En lang hippiekjede eller en glitrende kroppskjede avrunder det avslappede hippielooket!

boho-bikinier-hekle-chic-ett-stykke-to-delt

Heklet bikini er også tilgjengelig i vakre lyse farger. En spesielt populær modell er trekantsbikinitoppen med heklet kant fra Kiini. Bikinien er laget av elastisk polyamid, som gir en behagelig og fast passform, mens de regnbuefargede heklepyntene gir en elegant bohemisk stil.

heklet bikini gul elastisk kombinasjon

Forresten, gul er en stor fargetrend for sommeren 2017, spesielt Buttercup gul. Denne gule nyansen har en grønn komponent og ser veldig frisk og livlig ut. Den passer perfekt til solbrun hud!

Dusker som et høydepunkt

boho bikinier dusk bandeau

Enten på posen eller på sandaler – dusker ser interessante ut overalt. Sammen med fargerike blomstertrykk skaper de et uformelt utseende. Modellen Brazil Top ble introdusert våren 2016 -kolleksjonen av det sørlige californiske merket Beach Riot, og siden har den hatt en økende popularitet. Den nedre kanten på koppene har dusker som kan bevege seg fritt frem og tilbake.

boho-bikinier-dusk-bandeau-halsholder

Boho bikinier med frynser

boho bikinis topp med frynser

Bikinier med frynser er også en må-ha denne sesongen. Frynser ser veldig lekne ut og utstråler en fin boho -følelse! Bikinien med frynser er et absolutt blikkfang og er tilgjengelig i forskjellige versjoner. Enten bandeau, trekanter eller med bøye – dekolletten ser mye mer overdådig ut takket være utkantene. Og det er definitivt en fordel for kvinner med mindre bryster. Bikinier med frynser er også den perfekte festspilleren! Bikinitoppen kombineres med jeansshorts for casual styling i et hippie -utseende. Runde solbriller og hippiehårstilbehør avrunder antrekket perfekt.

Bikini med høy hals

boho-bikinier-palmeblader-grime

De sportslige bikiniene med høy hals er ikke bare super stilige, men også komfortable! Hvis du ikke føler deg komfortabel i tynne topper, bør du definitivt ikke gå glipp av denne trenden. Bikinier med høy hals er høyhalsede og gir til slutt nye former til spill. Et flott alternativ til det gamle, velkjente bandeauet eller trekanten!

Høyhalsede modellene finnes i et stort utvalg av stiler! De sportslige bikiniene sitter tett og ser flotte ut i lyse farger. Blomstertrykk, heklede detaljer og sofistikert snøring sikrer et uformelt, leken boho -utseende.

Av skulderen 

boho bikinis off shoulder carmen topp

Det er kjekt å vise skuldre. Etter at off-shoulder-trenden har erobret garderobene våre i form av Carmen-bluser og off-the-shoulder-kjoler, presenteres den i økende grad i en strandklærvariant. Off-the-shoulder bikinier har ingen stropper, men en Carmen-utringning og mini-ermer som faller under armhulen. De tiltalende volangene på bandeau -toppen ser spesielt feminine og elegante ut. Bikinien uten skulder gir et fasjonabelt utseende på stranden eller bassenget og kan også kombineres med truser med høy midje.

Høyhøyde bikinier

boho bikinier med høy midje grimehals

Den neste modellen fanger opp vintage -stilen på 50 -tallet. Truse med høy midje feirer sitt store comeback i sommer og sikrer individuell komfort på stranden. Bikinien skjuler problemområdet i magen perfekt og får beina til å se lengre ut. Kombinasjonen av en topp med høy hals og bunn med høy midje er også perfekt for de som ikke nødvendigvis ønsker å vise mye hud.

Du kan bytte til vanlige badebukser med mønstrede topper eller omvendt. Det samme gjelder badetøy: svart er alltid mulig. Alle som liker fargeeksplosjoner kan imidlertid stole på blomstertrykk og geometriske mønstre.

Snøring, dekorative utskjæringer og bikini å pakke rundt

boho-bikinier-cutouts-kontrast-hud

Sannsynligvis den mest spennende bikini -versjonen av denne sommeren er bikinier med blonder. Akkurat som utskjæringer – de dekker nok, men gir også litt innsikt. Snøring fungerer spesielt godt på et stykke, men to deler kan også dra nytte av disse flotte effektene. Bikinibukser med høy midje og snøring i siden gjør et strålende inntrykk på stranden. Wrap bikinier ser også veldig effektive ut. Omslagsbikinien trekkes over ryggen, krysses foran og knyttes til slutt bak. En omslagstopp kan fremkalle en flott spaltning!

Å finne den perfekte bikinien kan være en vanskelig utfordring fordi mange kvinner føler seg ukomfortable med kroppen. Men den perfekte modellen kan sette hver figur i riktig lys! Og ikke glem at boho står for naturlighet og letthet! Ingen drama!

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem