15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Utendørsmøbler ideer for en luksuriøs “Al Fresco” opplevelse

Salongmøbeldesign - Kirv lenestol

En gang var tanken på luksuriøst friluftsliv å spre et piknikteppe på plenen, slappe av på en lenestol eller være virkelig overbærende og sole seg på en sammenleggbar solseng. Så hva har endret seg? Når det gjelder våre forespørsler om frisk luft, ingenting. Det er bare det at i dag ønsker flere og flere å nyte “Al Fresco” -opplevelsen så mye som mulig. For de uinnvidde introduserer denne artikkelen begrepet “Outdoor Lounge”. Dette oppsiktsvekkende tilbudet Utendørs loungemøbler Ideer ville ha vært utenkelig for de fleste for 50 år siden, men den økende populariteten til uteområder har motivert mange designere til å komme med sin egen fantasifulle  Utendørs loungemøbler ideer å komme i nærheten.

Utemøbler fra PFEIFFER

Salongmøbler fra PFEIFFER

de Utendørs loungemøbler Ideen stammer fra ønsket om å skape like mye komfort ute som inne i hjemmene våre. Den tilgjengelige møbelkolleksjonen har utvidet seg slik at vi kan lage komplett utstyr i frisk luft, på balkonger, terrasser eller overbygde områder. Siden hvert utendørs anlegg er minst semi-permanent utendørs, vil Utendørs lounge møbler idé Vær laget av materialer som praktisk talt tåler elementene. Enten dette eller beskyttelsesdeksler må innarbeides i designet for å holde møblene trygge mot fuktig vær.

Hagestoler av Pia Cavalli

Hagestoler fra IPE Cavalli

Mange moderne materialer er tilpasset utendørs bruk, syntetisk rotting og stokk er alltid populært blant designere. Møbler med seter laget av vanntett stoff eller lett flyttbare er et veldig behagelig og luksuriøst alternativ. Tremøbler er solide, holdbare og tradisjonelle, og kan også bli livlig med attraktivt og fargerikt mykt tilbehør, flott for endringer når du føler behov for en rask og enkel stil. Til din Utendørs lounge møbler idé for å definere, kan du kanskje inkludere midlertidige skjermvegger for struktur og personvern. Dette kan lett oppnås med vanlige hagetrellis eller gjerdematerialer. Selvfølgelig kan en mer permanent type lysthus være et ønskelig valg, men vær forsiktig så du ikke blir for lukket, eller du vil avvise eiendommen fra friluftsliv.

Lenestoler fra EGO Paris

Lenestol fra EGO Paris

Stilig, tradisjonell, skulpturell, minimalistisk, barokk, funky – det er det Utendørsmøbler for enhver smak. Mange av disse designene kan imiteres og tilpasses etter ditt budsjett. Vær full av ideer, vær modig i å lage ditt eget spennende utendørs salongdesign. Lag noe som passer din livsstil og smak.

av Jaz

Utendørs sovesofa – Kenneth Cobonpue Design

Utemøbler sovesofa av KENNETH COBONPUE

Salongdesign – Cane Line

  Utendørs seng - Cane Line

Utemøbler ide – fleksibel solseil

Utendørs designidee - fleksibel solseil

Utendørs designideer -justerbar solseil

Utemøbler samling – design av MYYOUR

  Utemøbler fra MYYOURUtemøbler design av MYYOUR - detalj

Utemøbler fra MYYOUR i hvitt

Utemøbler design av MYYOUR - hvit

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem