15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Renovert enebolig med basseng i Spania – moderne arkitektur

Tre fasade hage ideer skyve glassdører

Prosjektet besto i renovering av en Enebolig med basseng og hage i det vakre boligområdet Bellaterra- i Cerdanyola del Vallès. I nærheten ligger Barcelona og naturparken Collserola. Eierne, en familie som liker det lyse og romslige interiøret, kjøpte huset på grunn av den fantastiske utsikten, selv om de visste fra starten at det trengte en radikal renovering.

Enebolig med basseng bygget i en skråning

Tre dekk basseng design moderne arkitektur

At Enebolig med basseng ble bygget i skråningen. Den har 2 etasjer, kjeller og mye uteareal og det totale arealet er 442 m2. Både hagen og huset viste betydelige problemer som måtte løses. Huset hadde et veldig uregelmessig volum og kantete vegger. Terrassene og vinduene var av mange forskjellige størrelser og forbindelsene til utendørsområdet – veldig dårlige. Opprinnelig var ikke uteplassene designet særlig godt heller – med en bakhage på et mye lavere nivå enn huset. Hagen endte i den bratte skråningen, noe som gjorde det veldig vanskelig å vedlikeholde eller nyte. Tross alt var interiøret smalt og mørkt, delt inn i mange små rom og forbundet med mange lange korridorer.

Renovert enfamiliehus med basseng – ny fasade og utvendig design

Stue TV hjemmekontor innebygd skap hvit

Arkitekter fra YlaB Architectos Tobias Laarmann og Yolanda Yuste López ønsket utsiden av denne Enebolig med basseng forene. For dette formålet ble nye vinduer og dører tilpasset de eksisterende dør- og vindusåpningene slik at dagslys kan oversvømme rommet. Den blinde nordsiden eller fasaden med en smal og ubrukelig veranda krevde radikale inngrep. Verandaen ble demontert og stua – på verandaen – ble utvidet. I stedet dukket det opp et 13 meter stort vindusvindu i tre og en dør som forbinder stuen og forhagen.

Moderne hus med flere alternativer for avslapning

Interiørdesign ideer av interiørarkitektur av tre

At Enebolig med basseng tilbyr mange muligheter for avslapning og retrett etter renoveringen. På baksiden av hagen er det laget en rekke terrasser for å forlenge huset. Den første terrassen var i første etasje av huset og dekket med naturstein. Et luksuriøst basseng ble installert på terrassen. En tretrapp fører ned til terrassehagen.

Imponerende interiørdesign

Stue hvitt beige sofa sett teppe mykt

At Enebolig med basseng fra Ylab ble fullført i 2012 og innredet på en moderne og komfortabel måte. Første etasje er omgjort til en stor, koselig stue med spiseplass, begge atskilt med en stor peis i naturstein. Kjøkkenet ble bygget bak. Stuen åpner ut mot den bakre terrassen gjennom store glassdører som er fullstendig installert i fasaden. Resultatet er et lyst, romslig interiør med mange visuelle forbindelser til det ytre rommet. På den andre siden av entreen er det et privat rom, et kontor og et musikkrom, som er atskilt fra de andre rommene med to store skyvedører.

Rekonstruksjon av hus i Bellaterra

Hvite soverom med garderober

Bad med et elegant utseende

Elegant bad i svart og hvitt moderne

Lyst boareal

Lyst interiør terrasse interiørdesign

Lys rom – trepaneler

Stue interiørdesign trapper tredør

Takbelysning på hjemmekontoret

Kontordesign ideer renovert familiehjem

Enebolig planløsning

Enebolig plantegninger byggeplaner

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem