15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Terrassemøbler – forskjellige materialer og noen eksempler

Rottinghage og hagemøbler

Du har problemer med å finne den rette Terrassemøbler å finne? Med så mange forskjellige materialer og design å velge mellom, er det ikke rart. Hvilket materiale bør du velge? Trenger du et bord med stoler eller bør du ha lenestoler og en sofa? Vil du også ha hagemøbler som inviterer deg til å slappe av og ta en lur på ettermiddagen? Du bør være klar over alle disse tingene på forhånd. Likevel håper vi at denne artikkelen kan hjelpe deg litt. Vi vil vise deg noen imponerende design for bord, stoler, lenestoler, solsenger, sofaer og andre møbler til terrassen. Vi har valgt fire av de mest populære materialene for terrassemøbler og noen få gode, passende eksempler. Ha det gøy å se og bli inspirert!

Terrassemøbler laget av (poly) rotting

sorte rottingmøbler

Polyrattan terrassemøbler (forskjellig fra “rotting”) har blitt sett oftere og oftere i noen år nå, enten i møbelkataloger eller i møbelbutikker. Populariteten deres øker også. De er værbestandige og, takket være aluminiumsrammen, lette og derfor lette å flytte. Slike terrassemøbler tilbys i forskjellige farger, og trekket kan også velges etter ønske. Det er flotte sett med en sofa med lenestoler og et salongbord, men også spisebord med stoler. Hvis du liker denne typen terrassemøbler, kan du se på eksemplene nedenfor.

Terrassemøbler laget av tre

Puter og møbeltrekk med mørke møbler

Ulike farger er også tilgjengelige for terrassemøbler i tre. Men hva kan være hyggeligere enn treets naturlige jordfarger? Det er alltid den perfekte nyansen som matcher stilen i hjemmet ditt. Enten det er laget av værbestandig teak eller mahogni, eik eller ask, er designene uendelige. Du kan velge en rustikk eller en moderne, minimalistisk stil. Vil du ha en koselig sofa å slappe av på etter en hard dag på jobben? Eller trenger du et stort spisebord med nok stoler? Og hva med en romantisk huske som du henger på kalesjen på terrassen din? Her noen eksempler.

 metall

Metall-og-rotting-i-fargerik-utførelse

Hvis du vil ha spesielt lyse møbler, kan du velge metall og spesielt aluminium. Sørg imidlertid for at metallet du velger er rustfritt. Aluminium er også spesielt populært for den populære Hollywood -swing. Fordi det er et stort møbel og ellers ville være for tungt å flytte eller lagre. Aluminium gir den samme fordelen med alle andre terrassemøbler.

Hagemøbler i jern

utsmykkede-mønster-hagemøbler-i-blå

Det er spesielt romantiske terrassemøbler laget av jern med utsmykkede mønstre. Så hvis terrassen din er omgitt av en eventyrhage med fantastiske blomster, kan slike møbler også være en flott variant. Se hvordan moderne metallmøbler ser ut.

Verdifull plast eller plast

Plast-hagemøbler-i-lyse farger

Plast er lett å rengjøre og kan legges bort på kort tid. Regnvær plager ikke møblene i plast, men terrassemøbler laget av dette materialet bør ikke utsettes for sol i lange perioder fordi de har egenskapen til å falme. Så de har sine fordeler og ulemper, akkurat som alle andre typer terrassemøbler. Det finnes flotte varianter og sett med stoler med et lite, men også stort spisebord.

Gjør terrassemøbler koselige

flott design-med-hagemøbler

Previous Post
Verdensreiser- Topp 20 ledende luksushoteller og feriesteder fra hele verden
Next Post
Innovativt moderne utstyrt kjøkken i industriell stil fra Demode