15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en DIY borddekorasjon fra en bukett blomster

senter-stykke-idé-bord-deco-rustikk

Blomstene til dekorasjon i bryllup, inkludert borddekorasjoner, er ikke den viktigste delen av forberedelsene for alle. Noen foretrekker det mer enkelt og vil ikke være for oppmerksom på dem. Og en enkel vase eller til og med en murkrukke og noen få vakre blomster i den kan virkelig gi stor effekt. Det tar virkelig ikke mye tid eller krefter å lage en imponerende DIY borddekorasjon å forme fra blomster. På samme måte er det ikke nødvendig å bruke mye penger og velge eksotiske, ekstremt dyre blomster. Med litt motivasjon og enkle, men vakre blomster, kan du enkelt lage dine egne buketter til bordene uten å kaste bort mye tid og penger fordi en DIY borddekorasjon å sette det sammen er verken en høyere vitenskap eller skremmende, tvert imot. Det kan være veldig morsomt å eksperimentere. Og gjestene dine vil elske deg!

Lag en DIY borddekorasjon fra en bukett blomster med anemoner

DIY-bord-dekorasjon-idé-design

Følgende guide for a DIY borddekorasjon vil hjelpe deg med å sette sammen en flott bukett anemoner som du også kan bruke til ditt eget bryllup. Blomstene blomstrer i mai. Så hvis bryllupet ditt finner sted på dette tidspunktet, kan du enkelt bestille det.

Hva du trenger for DIY borddekorasjonen:

blomster-bord-dekorasjon-bryllup-fest-diy

 • Blomster etter eget valg

  Forskjellige roser ble brukt til prøvebuketten; Anemone; rosa ranunculus; hvit ranunkel; rosa pimelea; grønn, hengende amarant og slakterkost.

 • en blomstersaks
 • Blomsterskum
 • et fartøy for blomstene (i dette tilfellet en bolle med en fot)

Instruksjonene for DIY borddekorasjon:

bryllup-dekorasjon-anemone-vakre-blomster-bukett

 1. Forbered blomstene dine for festing DIY borddekorasjon før. Fjern torner, lave blader og eventuelle ødelagte kronblad. Under rennende, lunkent vann, kutt 2,5 til 5 cm av stilkene i en vinkel på 45 grader. Skjær deretter av de nedre bladene som senere kan berøre vannet i glasset ditt. Oppbevar blomstene på et kjølig, tørt sted vekk fra direkte sollys eller trekk. Vann blomstene i minst fire til seks timer.
 2. Klipp blomsterskummet slik at det passer inn i beholderen til DIY borddekorasjon passer inn. Dypp skummet i en blanding av vann og kuttblomstermat. Bare legg skummet i en bøtte med vann som inneholder snittblomstermat. Ikke skyv skummet under vannet, la det synke av seg selv. Skummet er klart så snart det er under vann og det kommer ikke flere luftbobler ut av det.
 3. Design formen og basen på buketten for DIY borddekorasjon, ved å bruke bindingen grønn. For å gjøre dette trenger du bare stikke stilkene inn i skummet. Vær oppmerksom på at vinkelen du velger for dette vil avgjøre hvordan slipsgrønnen skal stå. Slakterkost er det perfekte valget for dette. Fordi den er stabil nok til å bestemme formen og samtidig flytende nok til å lage en vintage -teknikk.
 4. Legg til som en bukett til buketten DIY borddekorasjon legg til den hengende amaranten. Bruk amaranten i begynnelsen for å la de hengende elementene komme gjennom de viktigste blomstene.
 5. Legg først til de større blomstene for det DIY borddekorasjon la til. Det burde være rosene med de større blomstene. Stikk dem i skummet, og det vil være nok plass til de neste blomstene, inkludert anemoner og ranunculus.
 6. Så nå er det anemonenes og ranunkels tur. Hvis du designer en bukett selv, er det nyttig hvis du velger en stor hovedblomst, sekundære blomster, fyllstoffer og bindingsgrønt på forhånd. I dette tilfellet er hovedblomstene rosene, anemonen og ranunculus er de mindre sekundære blomstene, den rosa pimeleaen er fyllstoffet, og amarant- og slakterkosten er den bindende grønne.
 7. Blomstene som skal brukes som fyllstoffer kommer på slutten. De bør fylle ut de tomme hullene. Bruk dem til å fylle ut alle nakne områder, så vel som de som inneholder for mye grønt eller hvor skummet kan sees. Se på buketten fra alle sider og kontroller at du har dekket alle områdene. Når du er fornøyd med formen og størrelsen på buketten din, er du med det DIY borddekorasjon gjort.

De nødvendige trinnene 

anenome-komposisjon-idé-bord-dekorasjon-diy

Bryllupsdekorasjon i hvitt

hvit-oransje-anemone-dekorasjon-blomster-bryllup

En borddekorasjon med vårblomster

hvit-blå-anemone-idé-bord-dekorasjon-bryllup

 Hvite anemoner

hvit-anemone-bryllup-dekorasjon-idé-gjør-det-selv

 Til sommerfestene

elegant-bord-dekorasjon-anemone-oransje-roser

 En delikat idé 

vårblomster-hvit-gul-anemone-bryllup

Midtstykke i hvitt

brooklyn-design-anemone-idé-hvitt-bryllup

 God idé  

anemone-hvit-elegant-design-brud-dekorasjon

 Anemoner – bryllup

Anemone-inspirasjon-bryllup-stil-collage-idé

 Fin dekorasjon

anemone-vår-blomst-dekorasjon-bord-idé

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem