15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Weekendhus med hage – tips for koselig design

helg hjemme-hage-ferie-eksotisk-basseng-middelhavs-villa

Et hyggelig helghus eller en hage er de billigste måtene å unnslippe hverdagslivet i byen. Du kan ikke bare tilbringe helgene der, men også sommerferien. Dette gjelder spesielt hvis du har barn, havet er langt unna eller du ikke har økonomiske midler til å reise på ferie med hele familien. Fordi i Weekendhus med hage du kan tilbringe hele sommeren uten å bekymre deg for den stigende regningen på hotellrommet. Dra fordeler av det. Med litt arbeid kan du gjøre det til et ekte paradis midt i naturen, der hele familien kan føle seg komfortabel.

Hagen til helghuset ditt med hage er ikke bare for jobbhelg hus-hage-ferie-vila-hvit-basseng-palme-fluktstoler-hvit

I august, når alt er plantet og ryddet opp, i blomst eller klar for høsting, kan arbeidet i hagen reduseres, og du kan endelig slappe av og hvile og nyte naturen. Vanligvis er livet i Weekendhus med hage eller i hagen om sommeren hovedsakelig utendørs, i frisk luft og midt i naturen. Du kan sole deg i hagen, ta en lur i den kjølige skyggen, drømme deg bort eller bare se på de vakre blomstene dine. Der er du din egen mester. Du kan invitere gjester og ha piknik eller grilling. Med noen midler har du muligheten til å skape et fantastisk feriested som alle drømmer om.

Et uteområde utenfor helghuset med hage

helg hus-hage-ferie-eksotisk-basseng-liggende-skygge-eksotisk

Uteområdet på landsbygda trenger ikke nødvendigvis å være direkte på Weekendhus med hage fordi nærhet har sine fordeler, men det kan også ha sine ulemper. Du kan designe den utendørs på en terrasse eller midt i hagen. Området bør ideelt sett være plant. Som sagt, en flislagt terrasse, et annet rom, plenen under kalesjen til et gammelt tre eller en paviljong er egnet for dette. Kalesjen som rommet har kan også brukes på regnværsdager til å sitte ute.

Design terrassen

helg hus-hage-ferie-basseng-hus-mat-planter-eksotisk

Du kan også bruke en gammel baldakin eller kalesje som du kan gjøre til et koselig område med lite penger og litt arbeid. Det ville vært enda billigere hvis du hadde terrassen fra Weekendhus med hage konverter det til et rom som er en forlengelse av det indre av huset. Om mulig bør den ha en direkte utgang til hagen og være dekket. Heldigvis er det i dag mange forskjellige alternativer for dette, for eksempel gjennomsiktige kalesjer laget av polykarbonat eller klassiske kalesjer av tre, dekket med tradisjonelle murstein. Velg en variant som passer best til arkitekturen i Weekendhus med hage passer inn. Paviljonger ser spesielt vakre ut, spesielt når de er overgrodd med klatreplanter eller dekket med halmmatter eller fargerike stoffer. Selv om denne varianten ikke er den sikreste måten å beskytte deg mot regn eller hagl, gir den en forfriskende nyanse og beskyttelse mot solen.

Attraktiv terrasse med brostein

helg hus-hage-ferie-basseng-eksotisk-pergola-grønt-naturstein

Tenk også på ting som vil forstyrre uterommet Weekendhus med hage og koble til hagen. Bruk for eksempel steinene som pryder veggene, steinhellene eller flisene du brukte som gulv, og la dem renne over i en hagesti eller sette opp noen planter med vakre blomster. Enten du liker stilen i rommet Weekendhus med hage eller velg din egen stil, og hvilken avhenger helt av din smak. Mulighetene er mange. Du kan velge en moderne, asiatisk eller klassisk stil. Med landstedet stil har du muligheten til å bruke mer tre til konstruksjon og dekorasjoner av tre. En gammel tønne kan for eksempel bli en original blomsterpotte eller tjene som et bordben. I hagen din  Weekendhus med hage du kan sette opp et gammelt vognhjul som du malte pent på forhånd. La fantasien løpe løpsk.

Pynt hagen med planter og blomsterpotter

svømmebasseng-område-helg-hus

Under kalesjen fra Weekendhus med hage, som du har omgjort til en salong, kan du sette opp hagemøbler og dele fargerike blomsterpotter med vakre, blomstrende blomster. Du kan også bruke sympatiske, dekorative elementer etter din smak og vise din egen stil. Til og med vinduskarmen eller nisjen i salongen din Weekendhus med hage kan brukes til å sette opp dekorasjoner. Alt som fortsatt mangler er en fin duk, en fruktskål med frisk frukt, en vakker blomsterbukett fra hagen og fargerike puter til stolene, og du kan anta at dette området vil være favorittstedet for hele familien. Hvis salongen til din Weekendhus med hage Hvis det er nok plass, kan du også legge til en seng for å ta en lur på ettermiddagen. Ikke glem å plante vakre blomster i nærheten. Deres behagelige duft og de vakre blomstene skaper en ekstra koselig atmosfære.

Legg til et utendørs kjøkken i hagehelgen

Utendørs kjøkken design ideer naturstein hage

Hvis du er utenfor Weekendhus med hage, i nærheten av området for å slappe av, legg til et kjøkken, det ville være en god idé. Fordi ikke bare kaffe og middag er mer behagelig i frisk luft, men også matlaging. Dette utekjøkkenet trenger ikke å være noe stort med en gang. Alt du trenger er et område beskyttet mot regn og sol, noen få skap til oppvasken, gryter og panner, komfyrtopp og muligens et lite kjøleskap. Du kan også kombinere kjøkkenet med fellesrommet eller bygge det like ved. Men du kan også kombinere kjøkkenet med en spisestue og designe et område hvor du kan slappe av med solstoler. Du kan bruke fargerike puter når som helst, hvor som helst på terrassen foran deg Weekendhus med hage å distribuere. Du kan også spise frokost der for å nyte morgensolen, de vakre blomstene og deres duft og fuglekvitring.

En personlig strand foran helghuset ditt med hage

vakkert hus-hvitt-med-bassengterrasse

Hvis i hagen din eller Weekendhus med hage Hvis det er en naturlig vannmasse, er alt du trenger å gjøre å sette opp noen få solstoler, så kan du nyte det. Dessverre er det bare noen få som er så heldige å ha en tomt med en dam eller innsjø eller som en elv renner gjennom. Og det er av denne grunn at kunstige bassenger og bekker, fontener og fosser ble utviklet. De spiller ikke bare en dekorativ rolle i hagen, men forbedrer også mikroklimaet og øker komforten når du er fri eller på ferie. Hvis du har økonomiske midler og nok plass tilgjengelig, kan du slappe av i hagen din Weekendhus med hage også bygge et svømmebasseng. De mest praktiske er oppblåsbare og de som kan flyttes. Du kan demontere og lagre disse om vinteren. De er veldig morsomme for barna også, og du trenger ikke bekymre deg for at de skal svømme på dypt vann.

Ren avslapning – basseng i hagen

Design basseng i hagen ideer plenområde vakkert helghus

Men du trenger ikke nødvendigvis et stort basseng foran deg Weekendhus med hage bygge opp for å føle gleden av vannet. Bare legg et større kar nær lenestolene og fyll det med vann. Eller du kan sette opp en fontene, hvis sprut vil ha en beroligende effekt på deg. En annen interessant idé er å plante vannplanter i en beholder. Du vil bli overrasket over hvor lett det er å ta vare på dem. Det eneste du må huske er å fylle på vann regelmessig da det vil fordampe. Konvertible eller improviserte dusjer for hagen er også praktiske. Og du kan også velge en personlig strand som passer Weekendhus med hage design det selv. For å gjøre dette, finn et passende sted å distribuere sand på. Ordne tregitter på toppen. Disse brukes ofte på strender som er i byen. Du kan ganske enkelt distribuere noen få blomsterpotter med eksotiske planter rundt stranden din, eller du kan plante noen planter som liker tørrheten og er typiske for stranden direkte i sanden. For eksempel, miscanthus eller den krevende, jentes øyne, eller også kalt vakre ansikter, som blomstrer lenge. Nå gjenstår bare at du har det foran deg  Weekendhus med hage Føl deg som komfortabel og sole deg i solen.

En romantisk atmosfære i et pent helghus

natt-miljø-med-lamper-basseng-terrasse

Bekymre deg om de rolige kveldene om sommeren når alle er under kalesjen eller på terrassen din pen helghus samles for en romantisk atmosfære og en festlig stemning. Bare tenn noen lys, sett opp hagelys og fordel blomsterpotter med hvite blomster. Slike blomster ser spesielt romantiske ut i mørket, og det flotte er at mange av dem gir en behagelig duft i begynnelsen av kvelden. Slik at kvelden i pen helghus kan også virkelig nytes, ikke glem myggene. Forbered deg på dem på forhånd. Det er såkalte mygglamper for uteområdene. Det er to typer: de som tiltrekker seg mygg og dreper dem med elektrisitet og de som jager myggene bort med ultralyd. Prisen avhenger av størrelsen på området som lampen skal beskytte. Hvis dette området er stort, kan du plassere to av disse lampene i hjørnene av terrassen.

Med alle disse tipsene, ville det ikke være rart at du likte ferien i pen helghus eller hage mer enn i de overfylte hotellkompleksene ved sjøen.

Blomster i store potter utfyller omgivelsene

Weekendhus med basseng vakker terrasse steinfliser Middelhavsstil

koselig i hagen sittegruppe design hagemøbler ideer tremøbler

uteområde-vakkert-bilde-med-sete

rustikk-kjøkken-ute-område-helg-hus

vakker villa Hellas basseng planlegger sommerferie

steiner-blomsterpotte-fra-sør

svømmebasseng-området-i-sommer-hage

sommer-kjøkken-med-tak-modell-seter

vakker-villa-i-sør-terrassen-prototype

barn leker-ved-bassenget-sommer-ute

svømmebasseng-barn-hage-spill-sommer

strand-omgivelser-om-natten-sommeren

svømmebasseng-natt-belysning-helg-slutt

strandbelysning-prototype-helg-fakkel-lys

Originale ideer om hvordan du designer kablene som dekorasjon

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem