15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mikro leilighet “LifeEdited2” gjør at beboerne kan leve et komfortabelt og intelligent liv

micro apartment life redigert 2 sammenleggbare sengfiltark fiskebeinmønster

En 33 kvadratmeter stor leilighet som er like funksjonell som et dobbelt dobbeltrom? Selv om det er vanskelig å forestille seg, er det mulig å se hva du vil se ved å bruke eksemplet på en vakker leilighet i New York. Graham Hill, en sann forkjemper for bærekraft og grunnlegger av nettstedet Tree Hugger, demonstrerer i sin egen mikroleilighet hvordan en liten leilighet kan huse flere mennesker ved hjelp av bevegelige, sammenleggbare og utvidbare møbler.

mikro leilighet garderobe parkettgulv filtgulv lydisolering

Mikroleiligheten, kalt “LifeEdited2”, har to rom som er utstyrt med tilpassbare møbler og kan omorganiseres for forskjellige funksjoner. I et lite område er det plass til å spise, sove, jobbe og slappe av.

mikroleilighet liv redigert 2 stue bord tilpasningsdyktig

I det første rommet kan hvite modulblokker arrangeres i en L-form. De tilbyr komfortable sitteplasser foran fjernsynet. De kan også plasseres rundt bordet, der de kan brukes som benker. Det lille passobordet i tre av Resource Furniture er utstyrt med utvidbare overflater og senkbare ben. Høyden og størrelsen kan justeres slik at det kan gjøres om til et spisebord for 10 personer.

soverom seng anheng lys mikro leilighet liv redigert 2 graham hill new york

Denne stuen kan også gjøres om til et hovedsoverom i noen få enkle trinn. En del av det hvite innebygde skapet som går langs en av veggene i rommet kan brettes ned for å gi en stor seng. Skapdørene på begge sider av sengen kan også brettes ned og gjøres om til praktiske nattbord i mørkt tre.

micro apartment life redigert 2 fiskebeinmønster arbeidsområde messinglys

Det andre rommet i denne mikroleiligheten kan også utføre slike fleksible funksjoner. Et langt skrivebord kan brettes ned fra veggen her for å skape et funksjonelt hjemmekontor. Arbeidsplassen kan gjøres om til en skranke for en drinkbar med en lagring over den.

micro apartment life edited 2 graham hill new york justerbare møbler funksjonelt soveområde

Selv om “LifeEdited2” mikroleiligheten opprinnelig var ment som et sted å sove med en seng, kan de hvite blokkene fra stuen plasseres i det tilstøtende rommet, hvor de deretter tilbyr ekstra sovemuligheter for gjestene. En buet trekkspillpartisjon av Hufcor kan trekkes mellom de to rommene, slik at personvernet garanteres for begge rommene etter behov.

funksjonalitet bærekraft trekkspill skillevegg mikro leilighet liv redigert 2

Graham Hill valgte en enkel palett av farger for den funksjonelle mikroleiligheten. Hvitmalte vegger, lys eikeparkett med sildebensmønster og moderne messinglys skaper et harmonisk helhetsbilde. Grå filtark dekorerer veggen i det første rommet. De absorberer lyd og sørger for bedre akustikk i rommet.

lithoverde marmorlignende materiale kjøkkenskap mikro leilighet liv redigert 2

På det atskilte kjøkkenet danner den resirkulerte gråsteinen en bakvegg som står i kontrast til de hvite kjøkkenskapene og gjør en flott kombinasjon. Det marmorlignende materialet er en ny skapelse kalt Lithoverde. Materialet består av opptil 99% avvisningsmateriale fra steinproduksjon og 1% naturlig harpiks, som brukes som bindemiddel. På det tilstøtende badet ble materialet lithoverde også brukt til servanten. Mørke grå runde fliser dekker veggene her og gir et moderne preg.

micro apartment life edited 2 graham hill hjemmekontor interiørdesign

I mikroleiligheten “LifeEdited2” gjør de mange bærekraftige møblene, sammen med de energieffektive viftene og energibesparende lamper av høy kvalitet fra Plumen, innbyggerne i stand til å nyte et lykkelig, intelligent og forenklet liv i et område på 33 kvadratmeter.

micro apartment life redigert 2 møbler som kan utvides sidebord

Denne leiligheten ble ferdigstilt i 2016 og er det andre prosjektet i sitt slag. LifeEdited1 strekker seg over 39 kvadratmeter. Hvis en leilighet er mindre enn 35 kvadratmeter, er den klassifisert som en mikroleilighet – en boligtypologi som blir stadig mer populær i tettbygde byer.

micro apartment life edited 2 graham hill new york nattbord sammenleggbart tre

Møblene i de to leilighetene er produsert av Resource Furniture. Selskapet spesialiserer seg på utvikling av plassbesparende design. Når det gjelder produktkvalitet og bærekraft, har selskapet satt seg som mål å heve baren. I partnerskap med andre fremtidsrettede produsenter produserer selskapet flerbruksmøbler som er laget av miljøvennlige materialer og bruker slike prosesser og er designet for holdbarhet.

fiskebein parkett gulv overgang mikro leilighet liv redigert 2 graham hill new york

LE2 er fortsettelsen til forgjengeren LE1. Med denne nye boenheten ønsket arkitekter og designere å gi den opprinnelige plassen mer funksjonalitet, uten at leiligheten så ut som en hvit boks, men heller mer tekstur. LE2 er et bevis på hvordan optimale levekår kan skapes på de minste plassene gjennom plassoptimalisering og kompetent designråd.

Trekkspillpartisjon buet personvern hengende lys filtpaneler mikro leilighet

micro apartment life edited 2 veggedesign grå filtpaneler skillevegg

bad fliser lite format dusj lithoverde materiale forfengelighet

kjøkken hvite skap stein resirkulert marmorlignende lithoverde

kjøkken bad hvite skap mikro leilighet liv redigert 2 graham hill new york

micro apartment life edited 2 corridor kjøkkenskap hengende lys speil

micro apartment life redigert 2 graham hill plassbesparende planløsning

planløsning mikro leilighet liv redigert 2 stue soveområde arbeidsrom

micro apartment life redigert 2 miljøvennlige funksjonelle planløsninger

bærekraft mikro leilighetsområder plassbesparende designliv redigert 2 graham hill new york

micro apartment life edited 2 graham hill new york planløsning tilpassbare møbler

* Finn ut mer om LifeEdited -prosjektet her

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem