15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

11 designer hagemøbler for å redesigne terrassen din

Hagemøbler set designer CB2 stol

Kanskje du fortsatt rengjør våren, eller at du allerede har dekorert hjemmet ditt med ny innredning som matcher våren. Men glem uteområdet og behagelig Designer hagemøbler ikke. Du har forskjellige alternativer for å gjøre dette. Du kan dekorere hagen eller redesign terrassen.

11 stilige ideer for designermøbler

Hagemøbler stoler håndflettet Acapulco-CB2

Vi har noen få i dag Designer hagemøbler, som gjør utendørsområdet ditt lykkeligere. Denne sesongen er moderne design og muntre farger alt raseri. Sterke farger og moderne former er til syvende og sist også en fordel hvis du vil bringe naturens skjønnhet i forgrunnen. Ta en titt på eksemplene på stilige hagemøbler. Kanskje du finner noe som passer dine behov.

Designer – hagemøbler – stoler for uteområdet

Designer håndvevde stoler grønn gul

1. Disse stolene er tilgjengelige i to farger: blå-svart og gul-lyseblå. De er håndflettet og består av en PVC-ledning som dekker pulverlakkert stålkonstruksjon. Stolenes design er en kombinasjon av stilen på 50 -tallet og den moderne stilen. Deres interessante former og muntre farger ser bare flotte ut. Det er best å kombinere fargevarianter med hverandre, som vist på bildet.

2. Mer interessante stoler i et flettet design som du anser som perfekte stilige hagemøbler kan bruke. De er også håndvevd og laget av plastrotting. Dette gjør stolene spesielt værbestandige og perfekte for hagen. De er tilgjengelige i beige eller mørk brun og med sitteputer. / på de tre første bildene – stoler fra CB2 /

Stilige designermøbler: hagebord

Designermøbler hagebalkongkasse

3. Størrelsen på hagebordet kan variere fra veldig stort til veldig lite for hva stilige hagemøbler spiller ingen rolle. Disse steinbordene fra Crate er spesielt egnet som sidebord & Tønder gode som etterligner klumper av stein. Det flotte med disse bordene er at de også kan tjene som avføring eller rett og slett som dekorasjon for hagen. De består av mineraler, salt, sand og fibre. De naturlige formene gir en stilig og praktisk aksent. De er også vær- og UV -bestandige og beskyttet mot mugg og skadedyr.

4. Threshold Clifton Patio Accent -bordet i grått fra Target har en industriell og moderne design til en fornuftig pris. Den består av en glassplate som er innrammet av pulverlakkert stål. Det gjør dette stykket rustfast.

Stilige designermøbler i betong

Hagebordbetong laget moderne møbeldesign

5. Noen foretrekker stilige hagemøbler med klare linjer og en enkel design. Spisebordet Fuze gjenspeiler denne stilen best. Den består av en sammensetning av glatte og naturlige materialer som marmor, granitt, stein og naturlige fibre. Den har også et giftfritt voksbelegg for beskyttelse og har plass til opptil seks personer. Den kan også brukes til utendørs bruk. Bordet blir et skikkelig blikkfang, spesielt med brennende røde stoler som de du kan se på bildet.

Hagemøbler som er moderne og praktiske på samme tid

Designermøbler hagebord billig original

6. Også ENHOLMEN spisebord av Ikea tilbyr en moderne stil med sin rustfaste aluminiumsramme og er for stilige hagemøbler et perfekt tillegg. Den er lett og robust på samme tid og er tilgjengelig til en god pris. Metallutseendet og betongbordplaten gjør bordet til et flott alternativ for terrassen.

Lite sammenleggbart bord

Designer bordmøbler hvit farge

7. Mindre hagebord er også tilgjengelig stilige hagemøbler velegnet. Pronto Small White Folding Bistro fra Crate & Tønnen kan til og med enkelt brettes og lagres. Det er ideelt for to personer å sitte sammen, men kan også brukes til ekstra seter ved større feiringer. Bordet har et hvitt, værbestandig pulverlakk slik at metallbordet kan vare lenger.

Moderne og minimalistisk

moderne hagemøbler plast svart farge

8. Dette Acara -bordet, også fra Crate & Tønne, imponerer med sin runde form. Den består av værbestandig fibersement og gir plass til opptil fire personer. Bordplaten støttes av en avrundet bunn. Det hvite epoksybelegget gir også beskyttelse mot elementene og gjør bordet enda mer attraktivt.

Stilige hagemøbler som sett

Stoler bord hvitt tre designer hagemøbler

9. Noen ganger er det bedre enn stilige hagemøbler å kjøpe et sett med bord og stoler. Med det i bakhodet kan du like dette settet med FALSTER -bordet og fire stoler fra IKEA. De er laget av værbestandig aluminium og polystyrenlist.

Spisebord og stoler i tre

Hagemøbler designer tre mørk farge setepute

10. Selv om det virker uvanlig ved første øyekast, kommer dette spisebordet som et sett med de hvite kurvstolene. Bordet er laget av akasietre og et glanset belegg av akryl. Stolene er derimot laget av hvitt stål. ÄPPLARÖ / Högsten -settet fra IKEA beviser at kontraster kan være store.

Metallmøbler

Utendørs design metall hagemøbler solbeskyttelse

11. Til slutt viser vi deg stilige hagemøbler fra Dune -samlingen av Crate & Tønne. Det tilbyr et bredt utvalg av stilige produkter. En del av det er avbildet bord og stoler. Stolene er en kombinasjon av rustfritt stål og mesh som bare er fantastisk. I tillegg er materialet beskyttet mot UV -stråler, fading, mugg, sprekker og misfarging. Og fargen er også flott.

Hvis du er ute etter møbler til terrassen, kan du velge mellom mer slående og naturlige farger. Alt avhenger av din smak.

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem