15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

27 ideer til hagen med blomsterpotter, planter og planter

ideer til hageplantere, belysning av palmer

Vi presenterer deg 27 Ideer til hagen med blomsterpotter, planter og planter som kan friske opp både utsiden og innsiden. Samtidig kan vi diskutere fordeler og ulemper med de forskjellige materialene.

Ideer for hagen – modulær blomsterpotte

ideer til hagegrå nyanser sake nola industriell modulær blomsterpotte

Denne modulære blomsterpotten kalles sake og er på Nola Industrier tilgjengelig. De enkelte “bollene” kan kombineres i et hvilket som helst tall, slik at du selv kan bestemme høyden. På denne måten kan planter av forskjellige størrelser også plantes. Det er også forskjellige fargenyanser som du kan sette sammen i forskjellige mønstre.

Ideer til hagen – blomsterpotte laget av Cortenstål

ideer til hage egypt pyramideform corten stål rust stativ

Egypt kommer også fra Nola Industrier og har formen som en opp-ned-pyramide. Blomsterpotten holdes på plass av en metallramme, som igjen er tilgjengelig i tre høyder. Selve potten er laget av Cortenstål med et patina -utseende. Hvis du leter etter moderne hageideer, er dette et godt alternativ for deg!

Marmor som materiale til blomsterpotten

ideer til hagemarmor hvitt edelt krater franchi umberto indirekte belysning bambus

Krater fra Franchi Umberto Marmi Som du allerede kan se, består blomsterpotten av hvit marmor og to deler som gir modellen et kosmisk utseende. Gryten kan være delvis innebygd i bakken eller bare stå på bakken.

Planter Idé laget av marmor

ideer til hagevaser plantepotter marmor hvit grå franchi umberti marmi tjandi

Denne varianten av våre blomsterpotteideer for hage til en planter av Franchi Umberto Marmi er også laget av marmor. De har en typisk vaseform og er spesielt egnet for større planter som palmer. Plantene heter Tjandi.

Ideer til hagen – blomsterkasser av tre og betong til balkongen

Ideer til blomsterboksene i hagen på terrassen

Blomsterkassene av tre og betong fra selskapet er praktiske for hobbygartnere Passatvindene. Den største fordelen med Deisng er høyden – du trenger ikke bøye deg for å nå plantene. Også nyttig som dekorasjon, f.eks. På kjøkkenet eller på terrassen. Uansett har blomsterkassene en stor ulempe – de er vanligvis veldig tunge og kan ikke flyttes. Lengre Ideer til hagen finner du nedenfor.

Ideer til hagen – blomsterpotte laget av metall og glassfiber

Hagedesignstips dekorasjon blomsterpotte

Designer blomsterpotter laget av metall og glassfiber av Fasedesign kan lett flyttes og er praktisk for både hagen og interiøret. Praktisk og moderne, slik at du kan nyte eksotiske planter hele året.

Dekorasjon i hagen og i gangen – lysende blomsterpotter

moderne gangdesign - lysende blomsterpotter

 De lysende blomsterpottene kombinerer belysning og planter i ett design og kan henges på veggen. Velg en enkel design i hvit farge – som her f.eks. Fra Serralunga.

Opplyst blomsterpotte – hvit eller farget?

moderne ideer til belysning av hagen-Vondom

Det innovative spanske merket Vondom presentert opplyste blomsterpotter som dekorasjon Ideer til hagen  i to varianter – oransje og hvit. Hvis du ikke har noen andre dekorasjoner i hagen, kan du gå for de sterke fargene. Også perfekt som dekorasjon ved siden av bassenget.

Plastplanter for innendørs bruk

moderne ideer om hagedesign

Vondom presenterte plastplanter i forskjellige farger og fasonger. Perfekt for palmer og små trær, og et flott tillegg til interiøret, eller friskt Ideer til hagen.

Dekorative statuer og vaser i ett design

Blomstervaser uteplassdesignideer

Vondom presenterte et innovativt design, kalt Adan og Eva – to statuer og vaser som du kan legge på bordet. Perfekt for fans av minimalisme og moderne møbler og et fint tillegg til en uteplass.

Store leiremaskiner

vintertette plantemaskiner designer hage

Den nye designen av Atelier Vierkant, som vi presenterer for deg her er moderne plantemaskiner laget av keramikkleire. Fordel – de er vintertette. Elegant, med små ornamenter og oval form, er disse plantene definitivt beregnet på store hager og terrasser.

Store betongplanker

lav planters hage ideer

Annen Ideer til hagen Disse plantene fra Atelier Vierkant er til utendørs bruk. Veldig stabil og stabil, egnet for store planter – de trenger definitivt et stabilt gulv og er vanskelige å flytte. Designerstudiet presenterte designet i to varianter – grått og hvitt, som kan kombineres.

Blomsterkasser til balkongen

moderne blomsterpotter balkong

Modellen heter VP og er det perfekte tilskuddet til balkongen. Du kan kombinere to farger og sette dem på trappene foran inngangen. Moderne, med et grovt utseende, perfekt for industrielle elegante møbler.

Multifunksjonelle plastplanter – benk og gryte i ett design

Multifunksjonell design av møbler i hage

Hvis du er ute etter fersk Ideer til hagen ser, så prøv multifunksjonelle hagemøbler. Dette designet av BD Barcelona er fargerik, munter og kan vise seg å være spesielt nyttig. Kombiner benk og gryte i ett og spar plass i hagen.

Dekorative vaser for klassiske møbler

Gulvvaser-klassisk rund gylden

Disse dekorative spiralformede gulvvasene i metall er perfekte for klassiske møbler. De gir hvert rom et elegant utseende og er perfekte for stuen. Som du kanskje har gjettet, er designet italiensk – av De Castelli.

Planteboks til terrassen

Planteboks av plast-liten hvit

Hvite, små planter fra De Castelli som vil passe godt til den lille terrassen. Den minimalistiske designen kan forfriskes med eksotiske grønne planter.

Moderne blomsterpotter i metall

Metallplanter hage design ideer

Disse elegante blomsterkrukkene i metall av De Castelli er ikke bare moderne, men også veldig praktiske. De tilbys i forskjellige størrelser, slik at du kan ha en ensartet design for alle potteplanter. Enkelt og elegant, metall er for tiden veldig trendy – uansett trenger den blanke overflaten regelmessig rengjøring med spesielle rengjøringsmidler.

Moderne vaser fra Vondom

moderne tips for hagedesign

Vaser til hagen – ja! Når de presenteres i dristige farger og interessante former. Dette moderne Ideer til hagen tilby et alternativ til de tradisjonelle designene gjennom sine minimalistiske former. Vondom har kommet med forskjellige ideer som du finner ovenfor.

Plantepotte i landlig stil

Plantegrytehage inngang natursteinmur

Atelier Vierkant har gitt denne plantepotten en rustikk stil. Designet kan enkelt kombineres med en natursteinvegg. Evergreen planter vil dekorere potten.

Plantegryte i metall – dekorasjon for hagen

rust-rød hage figurer dekorasjon

de Ideer til hagen av De Castelli er alltid originale og kan brukes som dekorasjon. Den rustrøde fargen på disse plantepottene ser veldig naturlig ut. Små kaninfigurer utfyller det generelle utseendet.

Blomsterkrukker med interessante ornamenter

Inngangshage-dekorere plantepotte

Denne samlingen av blomsterpotter i metall er preget av interessante ornamenter som etterligner en murvegg. Original, dekorativ – De Castelli blomsterpotter kan plasseres foran inngangen.

Steinplanter

Betong stein planter hage design

Denne dekorative planterboksen har en interessant design – horisontale linjer legger til spenning og gir den et arkitektonisk utseende. Plasser fire av disse boksene i endene av terrassen for å tematisk avgrense området. Disse dekorative planteboksene tar mye plass og egner seg godt for større hager.

LED opplyst blomsterpotte – ideer til hage

Hage blomster design-opplyste LED blomsterpotter

Disse fargerike blomsterpottene belyses av LED -lamper. Så du kan ha vakker belysning i hagen eller på terrassen selv om kvelden. De er ganske små og kan kombineres med hverandre. Heng dem på veggen på balkongen og spar plass. Design av Lysbilde

Keramiske vaser med rustikk design

Vaser søyler dekorasjon hage sittegruppe

Disse håndlagde keramiske vaser kan lages i henhold til kundedimensjoner. Så du kan være sikker på at du alltid har den størrelsen du ønsker. Vårt tips – disse vaser fra Atelier Vierkant står flott på søyler og kan skille et sittegruppe i hagen.

Multifunksjonell vase og hagebelysning i ett

hvite blomsterkasser med LED

Multifunksjonell og veldig elegant – slik kan du beskrive disse vaser av De Castelli med integrert belysning. De kan flyttes og kan derfor stå i hagen om sommeren og i huset om vinteren. Perfekt alternativ også for balkonger der plassen alltid er begrenset.

Store dekorative planter til naturstein

Atelier firkantede vaser samling

Vis din kreativitet med denne store plantemaskinen laget av hvit naturstein. De uregelmessige mønstrene får dem til å se mystiske og arkitektoniske ut. Design av Atelier Vierkant

 Vaser blomsterpotter dekorasjon

Previous Post
Verdensreiser- Topp 20 ledende luksushoteller og feriesteder fra hele verden
Next Post
Innovativt moderne utstyrt kjøkken i industriell stil fra Demode