15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksklusivt feriehus med basseng og golflekeplass

Hytte-svømmebasseng-moderne-arkitektur

Hvis du elsker golf mer enn noe annet, og hvis du liker å spille av og til for å slappe av, eller hvis du alltid jobber med ferdighetene dine, vil du sikkert like huset Casa HS i Brasil. Dette eksklusive Feriehus med basseng og en golflekeplass er en drøm som går i oppfyllelse. Eiendommen ligger praktisk talt på toppen av lekeplassen og strekker seg over 3500 kvadratmeter boareal. Den har alt å tilby som man kan forvente av et slikt hus – bare et blikk på den moderne arkitekturen er nok for det sjelen kan ønske seg og kan til og med inspirere skeptikerne til åpne byggeplaner helt.

Feriehus med basseng – åpen plan

Stue-hvite-møbler-puristiske-møbler

Det luksuriøse og nyskapende Feriehus med basseng er tematisk delt inn i to deler – to separate strukturer er forbundet med et svømmebasseng. Hovedbygningen huser stuen, kjøkkenet, hovedsoverommet og barnas rom og gjesterom ligger i en bygning i nærheten. Tanken med den åpne planen er at det er så mye ledig plass som mulig, og at alle kan nyte sitt private rom. Interiøret i huset er moderne, skinnende og puristisk hvitt.

Feriehus med basseng – innovativ arkitektur

glassert-fasade-basseng-utendørsGodt definerte linjer og en åpen plassfordeling gir følelsen av at rommene er sømløst forbundet med hverandre. Den rikelig innglassede fasaden gir vakker utsikt over naturen rundt. Den hvite fargen gir en viss friskhet og bruk av mørkt brunt tre forbinder visuelt interiøret med det utvendige designet. Naturmaterialer ble foretrukket for både fasaden og interiøret – stein, glass, tre og keramikk som dekorasjon. Møblene er lyse beige og bare noen få bilder setter aksenter. At Feriehus med basseng fra Studio Arthur Casas  er en ekte opplevelse som lover flott tid utendørs.

Utendørs svømmebasseng – moderne arkitektur

hvite vegger-puristisk-arkitektur

Hvitt minimalistisk hus

hvitt minimalistisk hus

Uteplass tilbyr vakker utsikt

Uteplass i tregulv

Åpen stue med glasert tak

åpen uteplass

Keramiske vaser i gangen

moderne kunst-dekorasjon-keramikk

Natursteinmur som aksent

nyskapende-ferie-hjem-moderne-design

Innebygd bokhylle på soverommet

stor soveroms bokhylle

Store vindusdører

Hytte glassert fasade

Moderne design med interessante persienner

Persienner hus moderne design

Studio Arthur Casas – Casa HS Quinta da Baroneza fra Studio Arthur Casas på Vimeo.

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem