15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Instruksjoner om hvordan du bygger et svømmebasseng

moderne-svømmebasseng-rundt-former

Denne artikkelen tar hensyn til alle designfunksjonene til svømmebassenget, dets optimale størrelse og beliggenhet, utstyr og ventilasjonssystem. Spesialutstyr, boblebad, fontener, fosser, sklier, trampoliner og annet tilbehør blir også tatt i betraktning på kundens forespørsel. Den mest passende tiden på året for å bygge svømmebassenger er sommeren.

Svømmebassengskonstruksjon – optimal størrelse og beliggenhet

svømmebasseng konstruksjon bassengform

Bygging og bygging av svømmebassenget begynne å grave gropen. Ytterligere drenerings- og forseglingsarbeid utføres. En betonggulvplate helles i formen av arbeidet. For å øke platenes styrke og forhindre at det oppstår sprekker i betongen, tilsettes ofte spesielle myknere. Etter at bunnplaten er herdet, plasseres plastprofilskinnene på den. Utstyr som trengs for det svømmebasseng: Pumper for vannbehandling, oppvarming og desinfeksjon, automatiske kontroller, sensorer, etc. – disse plasseres vanligvis i et spesielt rom (pumpeaksel).

Instruksjoner for konstruksjon av svømmebasseng

konstruksjonsinstruksjoner for svømmebasseng

Rørledningen i svømmebasseng er laget av klorresistente materialer. Det er viktig at pumpegropen er i nærheten av bassenget. Tetningen og foringen lar oss få et presentabelt og behagelig utseende på bollen. Ifølge eksperter er den nåværende trenden blant kundene vanntette svømmebassenger med PVC -ark?

interessant svømmebassengdesign

interessant svømmebassengdesign

Kvaliteten på svømmebassenget avhenger av kvaliteten på installasjonen. Å følge prosessen vil hjelpe deg med å overholde driftsbetingelsene. Vanligvis tar det omtrent en måned å bygge et standard svømmebasseng, fra start til slutt.

moderne hus med svømmebasseng

moderne hus-svømmebasseng

Utendørs svømmebasseng med luksuriøs design og belysning

Utendørs svømmebasseng luksus design belysning

Previous Post
Verdensreiser- Topp 20 ledende luksushoteller og feriesteder fra hele verden
Next Post
Innovativt moderne utstyrt kjøkken i industriell stil fra Demode