15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bærbare svømmebassenger – en fantastisk idé for sommeren

stor-bærbar-basseng-verftet

Sommeren er allerede her, men du er langt fra sjøen og stranden? Alternativet er svømmebassenget. Ikke bekymre deg for ikke å ha råd til et stort luksuriøst basseng. Et populært alternativ til det permanente bassenget er  bærbare svømmebassenger. Nesten en million av dem er nå i bruk.

 bærbare svømmebassenger – barnebasseng i gården

farget basseng-gårdsplass

Bærbare svømmebassenger krever ikke utgraving, koster langt mindre enn en permanent, og er enkle å montere og demontere. Av disse grunnene er de spesielt verdsatt av familier som ikke ønsker å gjøre en stor investering i svømming og av folk som bor i utleieleiligheter.

Bærbare svømmebassenger er oppblåsbare eller sammenleggbare, har forskjellige farger, størrelser og former – runde, ovale, rektangulære. De kan installeres hvor som helst: i et rom, på taket, i gården.

Bærbare svømmebassenger  – Basseng med pirat-tema i hagen

bassenghage pirat tema

Byggematerialene består av selvbærende vegger av galvanisert stål eller aluminium med vinylinnsats på innsiden. Bunnen ligger på et flatt sandlag. De ytre panelene er ofte attraktivt farget og dekorert.

Utendørs bærbart svømmebasseng

utendørs bærbart svømmebasseng

Du kan velge bassengdeksel. Stor nok for en sittegruppe på den ene siden, eller en som omgir hele bassenget, og bred nok til hagemøbler.

Hvis du er på høyden bærbart svømmebasseng bestem ikke glem å fjerne stigen når du skal på jobb. Dette forhindrer effektivt at små barn kommer inn i svømmebassenget.

morsomt bærbart basseng

morsom-bærbar-basseng

Filterenheter er spesielt designet for bruk av disse bassengene. Skimmeren er vanligvis bygget, men kan flyte på overflaten. Støttesystemet, inkludert filter, pumpe, skimmer, ventiler og rør, leveres vanligvis som en pakke med svømmebassenget.

Å installere et bærbart basseng fra et pakket sett kan være en givende opplevelse. Eller hvis du foretrekker det, kan du ha det bærbare bassenget installert. Bærbart svømmebassengs kan enkelt demonteres og flyttes eller pakkes om vinteren. Og fordi de er bærbare, betaler du ikke skatt på disse bassengene som eiendom.

bærbart svømmebasseng i hagen

bærbart svømmebasseng

Hus med basseng tilbyr fantastisk utsikt

Interessante møbleringsideer i det nye huset med basseng fra SAOTA

Previous Post
Trefasade og åpent livskonsept i et moderne enebolig i Ptuji
Next Post
Plante blomster om sommeren – hva du bør vurdere når du tar vare på dem