15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En fullstendig suksess – slik lykkes et hagefest

hagefest venner-sommer-grill-lett-kjede-små-papir-lys

Enten tidlig på ettermiddagen eller om kvelden – en hagefest er alltid en ekstraordinær begivenhet. Fordi det å feire utendørs er noe spesielt og byr på mange muligheter, fra en strandfest for en spesiell bursdag til en sommerfest i vintage stil. Men hva annet trenger en vellykket hagefest i tillegg til en vakker hage??

Organiser en hagefest – fra mat til dekorasjon

hagefest deco-drinker-sugerør-frukt-glass

Mottos hjelper vanligvis med å finne inspirasjon på de fleste festivaler. På en hagefest er dette ikke absolutt nødvendig fordi den spesielle atmosfæren allerede gir nok inspirasjon til maten, drikkene og dekorasjonene. Et lyst, friskt kjøkken med mange grønnsaker er ideelt når du skal feire i hagen. Kjøtt og fisk grilles også. En annen idé kan være en buffé med fingermat, som har fordelen av at gjestene kan spise uten bestikk og derfor ikke nødvendigvis trenger å sitte ved et spisebord. I stedet kan du sette deg ned på hagestoler eller solsenger med tomat- og mozzarellaspyd, mini -wraps eller falafel og nyte den avslappede atmosfæren.

hagefest dekorasjon-vimpel-kjede-stoff-tretopp-vind

Blomster, kvister, mose og andre materialer fra naturen er egnet for dekorasjoner som kan være litt overdådige. Du kan enten ordne disse på bordet eller sette dem i en vase. Tinnbøtter og nostalgiske muggeformede vaser understreker hagestilen veldig godt. Hvis huset og hagen din har et mer moderne utseende, kan du støtte dem med en edel dekorasjon med rette vaser laget av glass eller skinnende metall.

I tillegg kan du selvfølgelig plassere hagefesten din under et motto som “Flower Power”, “Caribbean” eller “Midsommar”.

De riktige møblene for et vellykket hagefest

hagefest-møbler-ekstra-sitteplasser-gjester-fargerike-stoler

Avhengig av hvor mange gjester du inviterer og hvordan utformingen av hagefesten din ser ut, trenger du ett eller flere spisebord samt tilstrekkelig med stoler eller alternativt ølbordssett, som er ideelle for et rustikt motto eller en landlig hage. Salongmøbler er veldig egnet for en strandfest eller hvis du vil ha en avslappet atmosfære. I en stor hage kan du distribuere disse på forskjellige steder og lage forskjellige sittegrupper. Hengekøyer, Hollywood -husker, strandstoler og utendørs sessekker skaper også en spesiell atmosfære.

Passende beskyttelse mot været

hagefest-regnbeskyttelse-paviljong-natt-belysning-lys-fe lys

Hvis du holder en hagefest, har du sannsynligvis et ideal om dypblå himmel og sterkt solskinn i tankene. Været er imidlertid vanligvis uforutsigbart, og derfor bør du gi regnbeskyttelse. I beste fall oppfyller dette denne spesielle krav:

– Den må være stor nok til at det er plass til alle gjestene under.

– Det skal være stabilt eller godt festet til gulvet.

– Materialet skal være holdbart og regntett.

Markiser eller paviljonger, som er tilgjengelige i forskjellige utførelser, er derfor best egnet. Du kan enten leie eller leie dem i nettbutikker som denne å kjøpe. Kjøpet anbefales spesielt hvis du ofte feirer hagefester. I tillegg er paviljonger, seil og lignende nødvendig for å beskytte gjestene mot solen. En fin bivirkning er at sol- eller værbeskyttelsen også kan skape en spesiell teft fordi den umiddelbart minner deg om sommeren og også sprer hygge. Du kan feste eventyrlys og lanterner til paviljongene eller festestolpene til markisen, som vil gjøre hagen din til en atmosfærisk atmosfære om kvelden.

Hvordan invitere gjestene dine

hagefest-dekorasjon-ideer-servise-sett-sommerstemning

For å understreke spesialiteten til festivalen, bør du ikke nødvendigvis invitere gjestene dine via elektronisk kort melding eller e -post. Kreative, egendesignede invitasjonskort er bedre egnet.

Tre ideer:

1. Krydret hilsen

Du kan designe de enkelte sidene i invitasjonskortene med urter (f.eks. Timian), som du først og fremst bruker til å krydre rettene du vil servere på hagefesten. Duften kan allerede spre seg i konvolutten og gi gjestene lyst til å feire.

2. Melding på flaske

For en hagefest med maritimt tema er invitasjoner du legger i glassflasker veldig passende. Halsen på flasken er pakket med et tynt tau, på slutten av hvilken en etikett med navnet på gjesten og adressen hans kan festes.

3. Pent brettet

I stedet for et klassisk kort kan du også skrive invitasjonen på et stykke papir som du deretter kan brette sammen til en sommerfugl eller kran. Det er spesielt kreativt hvis du ordner teksten på en slik måte at den gradvis blir synlig når den brettes ut og gjesten mottar nødvendig informasjon trinn for trinn.

© Elena Veselova / Shutterstock

© Monkey Business Images / Shutterstock

© jill111 / Pixabay

© N.Schmitz / pixelio.de

© Ed Gregory / stockpic

© Rainer Sturm / pixelio.de

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre