15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Radiatorguide: Valget av smerte

Stue lilla vegg stilig moderne varmesystem

Hver eier av et hus eller et sameie må før eller siden forholde seg til oppvarmingsemnet. Hvis et nytt hus bygges, bygges det relativt tidlig, men selv om en eksisterende eiendom kjøpes, kan det være nødvendig som en del av renoveringer, matchende radiatorer å måtte kjøpe. Mens radiatorene var relativt ensartede for noen generasjoner siden, er det et stort utvalg i dag, slik at noen ikke lenger kan se skogen etter trærne.

Radiatorguide: strålevarme for allergikere

Radiator stilig innredning beige rosa vegg

Det er to grunnleggende forskjeller i oppvarming som må tas i betraktning. Slik at varmen oppleves som hyggelig, er det ofte lurt å velge en modell som produserer strålevarme. Med disse varmeovnene genereres varme av infrarød stråling. Imidlertid blir ikke all romluften oppvarmet, bare faste gjenstander som strålene treffer. På den ene siden er dette møbler, men selvfølgelig også personen som er i rommet. Dette er en stor fordel for allergikere som reagerer på husstøv eller pollen, da det ikke virvles opp støv med denne metoden. Med konveksjonsvarme, der romluften blir oppvarmet av radiatoren, er det derimot en sirkulasjon av luften.

Radiatorguide – fleksibilitet

Radiator stue trappegang gangdesign

Seksjonsradiatorer er de typiske varmeovnene som er installert i mange eldre hus og leiligheter. Siden det er veldig enkelt å oppnå høyest mulig varmeeffekt i det tilsvarende rommet med koblingene og de er billige å kjøpe, er de fortsatt veldig populære, spesielt når store rom må varmes opp.

Men hvis du ikke har problemer med allergi, kan du selvfølgelig bruke en konvektor. Disse varmeovnene er tilgjengelige i mange størrelser og utførelser, noe som har den fordelen at dine egne ønsker om installasjon relativt enkelt kan oppfylles med dem. Innbyggerne må imidlertid være klar over at modellene ofte er relativt dyre.

Råd om oppvarming – rørformede radiatorer til badet

mørk veggdesign tremøbler originale ideer

Rørradiatorer brukes hovedsakelig på badet. De finnes i mange utførelser og er veldig egnet for tørking av håndklær etter bruk. De er også en attraktiv løsning som også er enkel å rengjøre. Imidlertid bør håndklær fjernes fra radiatoren så snart de er tørre ettersom de absorberer noe av varmen. Det må deretter varmes opp mer for å varme badet, noe som øker energikostnadene.

Usynlig gulvvarme

Gulv varm atmosfære moderne møbeltrekk

Panelradiatorer kan sees i mange hjem i disse dager. De er relativt iøynefallende og har en god termisk effekt. På den annen side er gulvvarme som er installert i gulvet usynlig. I dette tilfellet kan rommene designes fritt, ettersom radiatorer ikke lenger må tas i betraktning. Varmen fordeles også jevnt i rommet; Gulvvarme installeres derfor ofte på badet, da dette unngår kalde hjørner. Når det gjelder gulvet, trenger det nesten ikke tas noen hensyn her; bare vanlige tepper bør ikke legges i stor skala, da dette minimerer varmeeffekten. Det er spesielle tepper for gulvvarme som løser dette problemet.

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre