15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

minimalistisk trehus med indre gårdsplass midt i storbyen

Hus japan moderne arkitektur

EN Trehus med gårdsplass midt i storbyen? Takket være nyskapende arkitektur er det mulig å designe et moderne hus med en praktisk planløsning selv på det minste området. Vi presenterer deg et hus som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Trehus med indre gårdsplass – arkitektur med individualitet

japansk stil, gjerde, hage, design

Velkommen til Japan – et land der boarealet er svært begrenset. Det lille terrenget og de store bygningene i umiddelbar nærhet utgjør en stor utfordring for arkitektene i Arbol design.  For det første bør du være funksjonell Trehus med gårdsplass på den annen side bør den moderne arkitekturen tilpasse seg omgivelsene. Arkitektene så løsningen på problemet i en bygning av lyst tre og “skilt” fra resten av verden med høye gjerder. Den grønne indre gårdsplassen, i kombinasjon med det lyse treverket, skaper en illusjon om at du er i en skog i stedet for et tettbygd distrikt.

Trehus med gårdsplass og store vinduer

Trehus med gårdsplass bonsai trestein teppe

At Trehus med gårdsplass ble designet for to eldre. Paret ønsket seg en øy med ro midt i storbyen, der personvernet er garantert. For dette formålet var huset omgitt av et høyt gjerde. Små trær ble plantet på gårdsplassen. Huset åpner seg mot hagen gjennom glassvegger og skyvedører og slipper inn rikelig med sollys inn i interiøret. En korridor med glassvegger fører beboerne fra stuen inn i det private området – der soverommene og badet ligger. Interiøret er enkelt og innredet i tradisjonell japansk stil. Det er et en-etasjers hus som, takket være arkitektenes kreativitet, beskytter huseierens private rom samtidig som den tilbyr komfort og ro.

Korridor med glassvegger forbinder stue med soverom

Gårdsplassen trær glassvegger korridor

Subtil belysning om kvelden

Glassvegg taklamper trehus med gårdsplass

Fasade i tre i minimalistisk stil

indirekte belysning trehus med inngang til gårdsplassen

Husets inngang – laget av betong og tre

Husinngang betong moderne arkitektur

Trehus midt i storbyen

single story japan gårdsplasshage

Byggeskisse av prosjektet

Byggeplan, rom, rom, garasje

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre