15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kaftanmote ikke bare for stranden – 20 antrekk og stylingtips

Kaftan mote-antrekk-blonder-hvit-strand mote-coverup

En kaftan, sarong eller tunika bæres vanligvis over en bikini eller badedrakt om sommeren. Disse plaggene er typiske for landene med varmt, tropisk klima og tar ikke feil. Det luftige snittet sikrer naturlig ventilasjon og reduserer dermed svette betydelig. Den praktiske Kaftan mote Store designermerker er også overbevisende, og fantasifulle modeller kan sees i deres siste kolleksjoner.

Kaftan mote – tradisjonell for Marokko og Tyrkia

Kaftan mote-antrekk-tradisjonelle-hvite-ornamenter-elegant

Kvinner og menn bruker tradisjonelt kaftanmote i orientalske land i den arabiske verden så langt som til Sentral -Asia, for eksempel Egypt, Marokko, Tyrkia, Senegal, etc. Etter at det utførlige kunstige broderiet og forskjellige kutt kan gjenkjennes kulturelle forskjeller og sosiale klasser . Bare naturlige fibre kreves for produksjon – bomull, lin, fløyel, silke og ull, da disse er gjennomtrengelige og naturlig regulerer kroppstemperaturen i varmen.

Kaftan mote på catwalken – Tommy Hilfiger

kaftan-mote-antrekk-catwalk-tommy-hilfiger

I mange land er kaftanen fremdeles den nasjonale klesplaggen som brukes daglig og til fester. Det blir nå fantasifullt tolket av designere rundt om i verden og er en av de nåværende motetrendene for sommeren. Modeller vises med skreddersydde kutt som mer eller mindre understreker figuren, laget av behagelige materialer som smigrer kvinnefiguren og til og med skjuler problemområder.

Kaftan -mote fra toppdesignere – Tory Burch 

Kaftan mote-antrekk-catwalk-tory-burch

Kaftanmoten går hånd i hånd med de nylig populære etniske motivene og folkemønstrene. Ledende merker som Dolce viste på catwalken & Gabbana, Valentino, Tory Burch, Tommy Hilfiger og andre, variable kaftan -kjoler og bluser inspirert av tradisjonelle orientalske klær.

Kaftan mote – Stjerner elsker det komfortable plagget – Rihanna med D.&G

kaftan-mote-antrekk-rihanna-dolce-gabanna-ornamenter

Rihanna har en kaftankjole i ankellengde fra D.&G strammet til. Merket former de tradisjonelle spanske motivene og ornamenter i sine modeller og design. Den umiskjennelige spanske keramikken er egnet som mønster for sommerklær.

Kaftanmote – spesielt praktisk under graviditet – Ciara

kaftan-mote-antrekk-hvit-rød-ornamenter-ciara

Sanger Ciara foretrekker, som mange kvinner, luftige klær med gratis snitt under graviditeten. En lang kaftan kjole med slisser på begge sider er rett og slett behagelig og krevende. I tillegg distraherer det store mønsteret i midten oppmerksomheten og skjuler noen områder – i dette tilfellet magen.

Kaftan mote for strand- og båtfester – Rita Ora

kaftan-mote-antrekk-rød-båt-fest-rita-ora

En kaftan i flytende stoff er et godt valg for et basseng, strand eller båtfest. Du bør bare vurdere passende lengde slik at bevegelsen ikke blir vanskelig. Rita Oras røde kappe er litt for lang for henne, noe som kan være problematisk på en yacht.

Elegant kaftanmote for spesielle anledninger – i koboltblå av Elie Saab

kaftan-mote-antrekk-koboltblå-elegant-elie-saab

Kanskje kaftan er mulig klær for spesielle anledninger bare i orientalske land. Men designeren Elie Saab presenterer klasse og eleganse med denne lange, enkle kjolen i koboltblå, uten spor av dekorative elementer. Et massivt statementhalskjede i gull fullfører utseendet.

Kaftan mote – elegant tolkning i svart og gult

kaftan-mote-antrekk-svart-gul-sateng-elegant-ny

På gatene i motehovedstedene i New York, Milano, Madrid og Paris er landskapet fargerikt med fashionistas og motebevisste kvinner som presenterer sin individuelle stil uten frykt. Det er imidlertid ikke feil å tro at du bare bytter sko avhengig av anledningen for å oppnå riktig utseende.

Fra det tradisjonelle Kaftan inspirert mote – fløyel og broderte blomstermotiver

Kaftan-mote-antrekk-fløyel-svart-ornamenter-gull-brodert

En kaftankjole laget av edel mørkblå fløyel med sølv kunstnerisk broderte blomstermotiver ser uten tvil fantastisk ut. Et plagg som dette kan gå i arv og testamenteres.

Ekstravagant Kaftan mote for motebevisste kvinner – frodige etniske motiver på svart

kaftan-mote-antrekk-svart-etno-elegant-ekstravagant

En svart kjole med praktfulle etniske motiver kan kanskje erstatte den klassiske modellen eller i det minste som en interessant, lovende variant. Dyktig kombinert med et par enkle, enkle høye hæler og clutch eller liten veske, kommer de ekstraordinære klærne virkelig til sin rett.

Sende Kaftan mote for sommeren

kaftan-mote-antrekk-plissert-rosa-oransje-elegant

Kaftan -modusen er imidlertid veldig tilgjengelig og veldig enkel. Det er ikke mye som kan gjøres galt annet enn å ta et stykke som ikke ser bra ut på deg. Noen modeller som tolker den tradisjonelle kappen er preget av utskjæringer som er altfor dype, som hver dame bør være veldig forsiktig med. Å vise altfor mye hus tz er et tegn på dårlig smak, selv om sommeren.

Kaftanmote-svært ettertraktet som tildekking over bikini eller badedrakt

kaftan-mote-antrekk-blonder-hvit-bikini-strandklær

Kaftan med en gjennomsiktig effekt, laget av grove blonder og med store hull er definitivt bare egnet for stranden. Å gå til strandbaren for en drink eller på en strandfest, er det passende å skjule badetøyet med et dekke, men ikke helt. I alle andre tilfeller, bruk en grunnkjole i samme farge eller alternativt en topp og shorts. Ellers risikerer du ganske enkelt å se ukledd ut.

 Kaftan mote – en ekte følgesvenn under ferien

kaftan-mote-antrekk-strand-hvit-bomull-frynser

Du vil aldri gå galt med en hvit ren bomullskaftan. Den hvite fargen lar sommerbrunen komme til sin rett og er en ekte følgesvenn på varme dager. Det vakre broderiet gir et boho -notat og en feriefølelse.

Kaftan mote for det ultimate ferieutseendet 

kaftan-mote-antrekk-strand-boho-ferie-kaktus-stråhatt

Kaftanen er perfekt for en shoppingtur, men som daglig bruk. Ta på flate romerske sandaler eller balerinaer og få ditt friske, uformelle utseende helt. Ingenting mer er nødvendig enn kanskje bare en stråhatt og solbriller.

Kaftanmote og etniske motiver i gatestil

kaftan-mote-antrekk-street-stil-ornamenter-marokko

Kaftanen ble på stranden til for seks måneder siden, til den siste vår / sommersamlingen, da mange varianter av den ble presentert på catwalken. Etter det ble han også veldig populær innen gatemote og blant bloggere. Du kombinerer den med høye hæler i en nøytral eller snarere tvert imot – i en lys farge.

Kaftan mote og høye hæler

kaftan-mote-antrekk-hvitt-lin-høye hæler

Slik bruker du kaftanmote dyktig

kaftan-mote-antrekk-sand-farge-gull-detaljer-shorts

Kaftan laget av gjennomsiktig eller halvgjennomsiktig stoff kan bæres over et grunnleggende antrekk. Dette betyr enkle, enkle deler i bare en farge, vanligvis i hvitt, svart eller mørkeblått. Korte shorts og en topp, samt iøynefallende sko, kan brukes under kaftanen. Vi anbefaler bare å bruke regnstøvler for de virkelig motebevisste eller i dårlig vær.

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre