15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagedesign om vinteren: på denne måten kan barna fortsatt ha det gøy

praktfullt hus med vakker hagevernmur

På våren og sommeren elsker barna å hjelpe til i grønnsak- og blomsterhagen. Men når vinteren nærmer seg, blir det vanskeligere å motivere barna til hage. Med disse trinnene for det Hagedesign om vinteren du kan vokse din egen vinterhage, og barna vil ha det gøy igjen.

Hagedesign om vinteren – Dyrk en hage på vinduskarmen

hage vakkert design plante potter vindu oversvømmet med lys

Snøen og kulden gjør det umulig å plante noe ute. Så bare ta med hagen inne og lag en hage på vinduskarmen. For å gjøre dette, velg et vindu med direkte sollys. For dette Hagedesign om vinteren forskjellige aromatiske planter er godt egnet. Men du kan også dyrke grønnsaker i blomsterpotter. Velg hardføre planter. Det er planter som ikke har noe imot den kalde, frostige vinteren. Hvis hagen din ser grå og dyster ut, plant noen eviggrønne trær, for eksempel lønn, bjørk og furu, eller busker, for eksempel buksbom og einer. Hardfør gress eller fruktbusker er også vakre. For Hagedesign om vinteren besøk nærmeste hagesenter. Kanskje hagesenteret ditt organiserer barnevennlige aktiviteter hele året. Noen tilbyr hagearbeid eller workshops for barn hver måned. Du kan lære mye om hagearbeid, samt hvordan du bygger et fuglehus eller designer et terrarium. Du kan også få frø på hagesenteret, som du nå kan potte og transplantere til hagen om våren. Personalet vil forklare deg nøyaktig hvilke frø som er egnet for planting på dette tidspunktet.

Lag en ormefarm for å gjøre hagearbeid morsommere om vinteren

beskytte planter dyrke kopp te har en beroligende effekt

Ja, vi mener forretninger. Lær barna dine viktigheten av ormer i hagen. For en ormefarm er det bare å fylle en pappeske med et stykke søppelpose og deretter fylle den med jord. Legg et par ormer i den. Barna dine skal nå kaste inn litt kjøkkenavfall (grønnsaker) hver dag. Ormen gård bør plasseres på et skyggefullt sted. Jorden må alltid være fuktig, men ikke slik at den flyter i vann. En ormefarm gir deg verdifull kompost til hagen din. Start neste år litt tidligere Hagedesign om vinteren. Uansett hvor du bor, kan du finne grønnsaker som vokser ute selv om vinteren. Start vinterhagen på sensommeren eller tidlig på høsten. Den bør best lages i en sørlig del av hagen. Det bør også beskyttes mot været med et gjerde, en vegg eller huset ditt. En annen god idé for å beskytte hagen din om vinteren er å bygge en kald ramme. Det er et lite drivhus. Hvis du begynner tidlig nok, kan barna nyte å høste grønnsaker selv om vinteren.

innendørs vinduskarmen fin kald frostig vinter

krydderplanter kjøkkenstativ kok stå der om nødvendig

hagedesign ideer vinduskarmen vinterkaldt ute levende hyggeligere

hagedesign i vinterglass separat sitte komfortabelt

hagedesign om vinteren gjemmer seg for vindsnøen

hagedesign om vinteren ideer allsidige mini blomsterpotter

hagearbeid om vinteren kompliserer ofte ingen interesse

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre