15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ett med naturen – den moderne loftsdesignen

av Fernanda Marques Arquitetos Associados

moderne loftdesign - trearkitektur

Basert på Sao Paolo Studio Fernanda Marques Arquitetos Associados skaper denne fantastiske designen av Loft 24/7, som ble presentert på CasaCor -utstillingen i 2009 i São Paulo, Brasil. At moderne loftdesign sprer seg over et 250 m² stort område i form av en stor bungalow som er åpen for de naturlige omgivelsene. Ideen bak prosjektet er å gjøre de indre oppholdsrommene til ett med naturen ved å skape åpne områder, naturlige materialer og naturlig lys.

Moderne loftdesign i slag

moderne design - stue på loftet

At moderne loftdesign  har en enkelt etasje bestående av to hovedområder. En av dem inkluderer den romslige stuen og kjøkkenet, og den andre inkluderer det store soverommet. Begge strukturene skaper et indre åpent rom som ser ut som en hel stue. Midterområdet gir plass til en gjestegård og strekker seg i begge retninger for å gi tilgang til ytterligere to åpne rom – et avslapningsområde og hjemmekino.

romslig stue med naturlig interiørdesign

Koselig interiørdesign - stue

Hele strukturen til moderne loftdesign er innrammet av grønn natur og en rekke små dammer – et miljø som får deg til å føle at du ikke bare er hjemme, men også omfavnes av naturen. Denne sterke følelsen forsterkes ved bruk av hovedsakelig naturlige materialer i bungalowens eksteriør og interiør. Tre og stein dominerer helhetsbildet moderne loft design. Deres myke, naturlige utseende skaper en varm og koselig atmosfære som smelter sammen med landskapet i ro. Den jevne overgangen mellom innsiden og utsiden støttes av bruk av glasselementer på fasaden, for mer åpenhet og mer belysning.

Steinvegg i loftet med en natur

moderne loft - steinveggdekorasjon

Interiøret fra moderne loftdesign er også en del av one-with-nature-konseptet. Den kombinerer hvite vegger og tak med steingulv og store veggaksenter. Stuen skiller seg ut med en lang grov steinvegg, belyst av takvinduer og stilige moderne møbler med organisk dekorasjon.

Av K.H. Christova

moderne loftdesign - hage

Kjøkkendesign med benkeplater i naturstein

Kjøkkendesign i moderne loft

Ett med naturkjøkkendesign

Soverom med treramme og stort vindu

moderne hjemmekontor - tredesign

Soverominnredning - trepanel

Interessant veggdekorasjon

Treveggdekorasjon på soverommet

Previous Post
31 flotte designideer for hagearbeid og landskapsarbeid
Next Post
Hagedesignideer – de 10 beste trærne for små hager