15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 flotte ideer som egner seg som tilbehør til uteområdet

Tilbehør til uteområdet teppeputer sidebord west elm

Når været er fint og dagene blir varmere, blir du automatisk trukket utenfor. Du vil nesten bo ute. Hilsen sommeren med stil og få den rette Tilbehør til uteområdet. I dag har vi et par ting som kan krydre uterommet ditt og gjøre det koseligere.

Når du ser gjennom eksemplene nedenfor, tenker du ikke bare på hva du trenger, men også hva hagen din trenger for å bli tilflugtsstedet for drømmene dine. Trenger du en parasoll for å gjemme deg for solen nå og da, eller kanskje noen puter for å legge til farge og demping? Sjekk ut følgende ideer og forslag til Tilbehør til uteområdet og la deg inspirere.

Tilbehør egnet for utendørs bruk

Tilbehør utendørs stearinlys lanterner vaser blomsterpotter

For det første har vi et par eksempler på Tilbehør til uteområdet for deg, som du kan sette stemningen på terrassen din med. Et pent teppe, for eksempel, kan visuelt knytte alle møbler sammen. Bildet viser Rayas -teppet for uteområdet ved West Elm. Det interessante med det er at det ikke bare er vanntett, men også miljøvennlig. Den består av tråder fra resirkulerte plastflasker.

Et stripet utendørs teppe

stripet utendørs teppe tremøbler planter

Skien Reversible Innendørs-Utendørs Teppe av CB2 tilbyr muligheten til å legge til storslåtte farger i sittegruppen, som minner om en tropisk havblå og derfor er en utmerket Tilbehør til uteområdet. Den er laget av polypropylen, noe som betyr at den krever svært lite vedlikehold. Det kan enkelt rengjøres med en vannslange.

Et blått innendørs-utendørs teppe

Skien tosidig teppe blå Innendørs utendørs CB2

Disse stripete gardinene er veldig egnet for en elegant aksent. Du er en flott en Tilbehør til uteområdet, da de også kan gi beskyttelse mot solen. Sunbrella innendørs / utendørs gardin fra Pottery Barn er laget av smussavvisende polyester. Den praktiske siden deres er også vist i det faktum at de kan fungere som en skillevegg og dele terrassen din i forskjellige områder.

Stripete gardiner for terrassen

Grommet stripete gardiner patio Pottery Barn

Det er ingenting mer enn flott belysning Tilbehør til uteområdet, som skaper en koselig atmosfære, spesielt når det sprer lys og skygge på gulvet. Verdigris filigranlykter fra Terrain er spesielt egnet for dette. De er laget av metall med glassinnlegg for å skjule lys.

Utendørs lykt

Filigran lyslykter som henger på terrenghagetre

Eller du kan gjøre området mer sofistikert og sette festlige aksenter med disse Globe String Lights fra Pottery Barn as Tilbehør til uteområdet. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser for din bekvemmelighet.

Globe snorlys

Globe fairy lights pendellamper kurvskygge Pottery Barn

Gi komfort med tilbehøret til uteområdet

Atmosfæren er selvfølgelig viktig, men du trenger også et sted hvor du kan gjøre deg komfortabel og nyte atmosfæren. Disse fargerike bistrostolene i metall fra Terrain skaper en forfriskende atmosfære med pulverlakkert metallkonstruksjon og stil, som minner om en kafé. En fordel er at de kan brettes opp, noe som gjør dem lettere å flytte eller lagre. Av alle disse grunnene er de også passende Tilbehør til uteområdet.

Fargerike bistrostoler i metall som tilbehør til uteområdet

fargerik design metall hagestoler terreng

Hvis du vil ha et koselig sittegruppe med et moderne utseende, ta en titt på Islita -settet fra CB2. En av hovedgrunnene til at det bare må elske det er at det er laget av slitesterkt eukalyptustre. Den har en svart farge, slik at den hvite møbeltrekk er ytterligere understreket.

En moderne sittegruppe som tilbehør til uteområdet

Islita terrassemøbler CB2 svart og hvitt uteareal

Utendørs sofaputer er en flott måte å legge til aksenter på terrassemøblene dine. Så trekk dem som Tilbehør til uteområdet i betraktning. Skjem bort ryggen med disse stilige uteputer fra West Elm (Outdoor Rio Tile Pillow, Outdoor Geo Tile Pillow and Outdoor Stripe Tile Pillow).

West Elm stammepute

pute blå hvit stamme mønster terrassemøbler West Elm

Tilbehør til uteområdet og spisebordet

Selvfølgelig, hvis du organiserer møter oftere om sommeren, kan du bruke papirtallerkener og papirservietter. Men du kan gå en bedre og bruke følgende eksempler som Tilbehør til uteområdet prøve ting som er uformelle, men også elegante samtidig. De vevde og stripete Dahlia -plassmattene i oransje fra West Elm skiller seg ut med sitrustonene og de grå stripene på bordet.

Vevde bordmatter fra West Elm som tilbehør til uteområdet

vevd matte Orange Dahlia West Elm

Du trenger ikke stryke servietter så nøye i sommer. Takket være det bølgede stoffet i disse servietter fra Terrain, kan du spare deg selv. Den kantete kanten med sømmer i kontrastfarger gir deg en positiv og samtidig avslappende utsmykning som er både praktisk og dekorativ.

Seersucker servietter

Fargerike stripete servietter for terreng Tilbehør til utendørsområdet

Men du kan også bruke servietter i mørkere farger enn Tilbehør til uteområdet slik at ikke hver flekk blir sett etter den deilige maten du serverer. Terrengets prikkete servietter er laget av bomull og lin og kombinerer et klassisk design med en optimistisk stil.

Stiplede servietter

prikkete servietter blått hvitt terreng

Det er også et annet alternativ med sommerbordet ditt Tilbehør til uteområdet Legg til farge. Bare bruk farget glass til dette. Salud -glassene fra Crate & Som du kan se på bildet, er fat tilgjengelig i mørkeblå og solgul og kommer med en Salud -mugge.

Fargerikt glass

Salud glassutstyr til uteområdet Crate Barrel

Også den lufttette glassflasken fra Crate & Fat er hendig. Du kan bruke den til å gjøre det lettere for deg å transportere og servere drinker. Den kan lukkes lufttett og har en spesiell design som utstråler stil og ro. Dette er grunnen til at det fungerer så godt som en Tilbehør til uteområdet. Flaskene kan brukes til å lagre sitronade, olje, eddik, vann og andre væsker.

Den lufttette glassflasken

Tilbehør til uteområdet Lufttett glassflaske Crate Barrel

Spisebordet kan ha et morsomt og uformelt utseende med dette Jelli Clear -bestikket fra Crate & Tønne mottatt. Håndtakene i frostet harpiks virker frostige og bekymringsfulle Tilbehør til uteområdet for en forfriskende atmosfære. Takket være den enkle formen passer de også til alle servise.

Frostet bestikk

fargerik glassbord bordterrasse fat fat

Ekstra verktøy

Nå har vi noen få ekstra ting som kan forbedre uterommet ditt enda mer. Denne parasollen fra Crate & Fat er en av dem. Det beskytter deg ikke bare mot solen på varme sommerdager, men fungerer også som en Tilbehør til uteområdet en fin aksent på terrassen din. Den er laget av blå, spunnet polyester i et sildebensmønster. Det er også værbestandig og beskyttet mot falming.

En blågrønn parasoll

cantilever paraply grønn blå hagemøbler rotting Crate Barrel

Du bør også vurdere å legge grønne planter til området. Legg vekt på enhver plante med stilige potter som Tilbehør til uteområdet. Disse Dune -grytene fra West Elm laget av leire med et individuelt belegg gjør alle til noe unikt. I tillegg skiller de grønne plantene seg bedre ut i disse nøytrale potter.

Moderne blomsterpotter

Sanddyner West Elm -tilbehør til utendørsterrassen

Denne potten er ikke beregnet på planter, men bør lagre hageslangen på en stilfull måte. Pottery Barn’s Global Garden Hose Pot er laget av jern og et forvitret belegg. Forbedre hagen din med denne Tilbehør til uteområdet, ved pent å stuve hageslangen din.

Beholder til hageslangen

container hageslange jern Pottery Barn

Richard Taylor -kammuslingskålen i form av et skall, også av Pottery Barn, er et design av den talentfulle skotske artisten Richard Taylor. Det er spesielt praktisk fordi det kan fylles ikke bare med badehåndklær eller blader, men også med dekorative elementer som sand og lys.

Et muslingeskall

Richard Taylor kamskjell skall musling Pottery Barn

Denne utendørs kobberdusjen fra Terrain er spesielt egnet for en rask dusj i hagen før eller etter et bad i bassenget. Designet deres er en kombinasjon av flere stiler som tradisjonelle og moderne.

Den stilige dusjen i kobber

utendørs dusj kobber terreng tilbehør utendørs område

Rukus Solar Bluetooth -spilleren fra Crate & Barrel gjør det mulig å lytte til musikk, nyheter og sportsnyheter i ditt koselige uteområde. Det praktiske med dette Tilbehør til uteområdet er at den er bærbar og soldrevet. Den har også en flott design.

Bluetooth -spilleren for utendørs

Rukus Solar Bluetooth Player Crate Barrel

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre