15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ultra moderne leilighet i New York, eksempel på minimalistisk interiørdesign

minimalistisk interiørdesign av Innocad arkitekter

minimalistisk interiør i leiligheten i New York

Denne elegante og skinnende New York -leiligheten er det beste eksemplet på minimalistisk interiørdesign. En perfekt kombinasjon mellom stil og funksjonalitet. Totalrenovert og pusset opp, ingenting ble spart for å skape en luksuriøs moderne byleilighet for mennesker som liker livet. Det komfortable interiøret ser friskt og romslig ut. Den hvite fargen på veggene i hele leiligheten legger grunnlaget for det minimalistisk interiørdesign.

minimalistisk interiørdesign – leilighet i New York

minimalistisk interiør fra New York - kjøkken

Luksusen i dette minimalistiske interiøret viser frem det brede utvalget av materialer som brukes. Stoffer og overflater ble foretrukket for sine taktile kvaliteter. Du kan føle det når du ser de praktfulle teppene, de kunstneriske skulpturene eller kontrasten mellom matte og skinnende overflater. Delikate stoffer kombineres med kantete former, overflater og møbler sikrer en uforglemmelig opplevelse for beboerne som åpenbart er best fra minimalistisk interiørdesign forvente.

Ultra moderne leilighet i New York

Spisestuemøbler - designidé fra New York

Den imponerende utsikten fra leiligheten kommer uhindret til sin rett. Byens panorama påvirket direkte designet av det minimalistiske interiøret. Som arkitektene selv forteller i prosjektbeskrivelsen:

Hvert rom gjenspeiler den fascinerende utsikten over landet og hustakene i byen New York.

Romsligheten kan merkes, ikke bare gjennom arkitekturen, men også gjennom den enkle atmosfæren i den komfortable stuen. De enorme vinduene spiller en viktig rolle i et minimalistisk interiørdesign ikke bare på grunn av sollyset. Så du kan fullt ut nyte byens stadig skiftende farger. Det skapes en energisk atmosfære det minimalistiske interiøret får det aldri til å virke kaldt eller ubeboelig.

minimalistisk interiørdesign

moderne minimalistisk stue i New York

Ergonomisk organisert for beboernes trivsel, ingenting mangler i denne minimalistiske interiøret. Det store høyteknologiske rommet lover lyd og visuell moro for mennesker som nyter livet fullt ut. Den uvanlige sidestillingen av et vindu bak skjermen skaper et unikt puslespill der omverdenen gir rammeverk for det teknologiske “vinduet” på verden. Dette er bare ett eksempel på detaljplanlegging av det minimalistiske designet av Innocad – inkludert møbler, tekstiler og former, slik at den ultramoderne leiligheten gir maksimal moro for eierne.

Av Jaz

elegant og stilig stuedesign fra USA

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre