15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tiltrekk sommerfugler i hagen for en romantisk atmosfære

Se sommerfugler i en romantisk atmosfære

Hvis du Sommerfugler i hagen ønsker å kle på deg, sjekk ut disse enkle tipsene. Lag en romantisk atmosfære i hagen din og plant slike blomster som vil tiltrekke seg sommerfugler. Lag et innbydende sted for sommerfuglene i enhver sesong. Sørg for at det er solfylte steder i hagen din for sommerfuglene å legge eggene sine. Få så nok planter til de sultne larvene og til slutt trygge gjemmesteder hvor metamorfosen kan finne sted.

Velg solrike steder for sommerfuglene i hagen

sommerfugler i hagen for en romantisk atmosfære

Slik at du Sommerfugler i hagen Du må plante visse blomster i hagen din. De fleste av disse blomstertypene trenger minst seks timers sollys per dag. Det er viktig ikke bare å sikre hagen din fra solen, men også å beskytte den mot vinden. Du kan kjøpe hus til sommerfugler fra hagebutikken. Dessverre er dette hovedsakelig dekorative elementer, ettersom insektene nesten aldri ser etter ly inne.

Involver barna hvis du vil tiltrekke sommerfugler i hagen

Sommerfugler gjemmer seg i hagen for romantisk atmosfære

Bruke Sommerfugler i hagen, for å gjøre barna begeistret for hagearbeid. Barna vil definitivt vise interesse for de fargerike insektene, og så vil de over tid utvikle en forståelse for plantene og blomstene.

Tenk på larvene

sommerfugler i hagen for romantisk atmosfære larve

Larvene er et viktig element når du er det Sommerfugler i hagen vil ha. Larvene har sine egne matvaner og lever bare av visse planter. Hver art legger egg på plantene som larvene foretrekker. De mest populære plantene blant larvene er persille, dill, fennikel, melke og hvitkløver.

Planteblanding av nektarplanter

Sommerfugler i hagen for romantisk nektaratmosfære

Slik at dere mange Sommerfugler i hagen For å tiltrekke deg, velg et bredt utvalg av fargerike blomster som produserer nektar hele året. Noen eksempler på slike plantearter er steinurt, sommerfugl -syrin, tobakkplante, kornblomst, zinnia, etc. Sommerfuglene liker ikke bare blomsternektar, men også frukt. Ikke kast restene av frukten, legg den i en tallerken og legg den midt i hagen blant blomstene for å tiltrekke fruktfans blant sommerfuglene.

Samle blomster i klumper i henhold til farge

sommerfugler hage for en romantisk atmosfære blomster

Sommerfuglene kjenner lettere til større og lysere overflater. Design blomstene i hagen slik at blomstene i lignende farge danner større grupper. På denne måten er disse fargede samlingene lettere synlige for de fargede insektene.

Server enkle retter

Sommerfugler flyr i hagen for romantisk atmosfære

I dette tilfellet er de det Sommerfugler i hagen lik mennesker. De liker også hurtigmat. Få slike blomster til hagen din, hvis blomster åpnes bredt og sørger for lettere og rask tilgang til nektar. Slike hurtigmatblomster har plantearter som ryllik og flammeblomst.

Få en vannkilde

sommerfugler i hagen for vann i romantisk atmosfære

Når du flyr i naturen, liker sommerfugler vann fra elver og bassenger som er rikt på mineraler. Du kan slukke tørsten din ved å legge en tallerken med våt sand blant blomstene i hagen. Sommerfuglene vil vanligvis aldri ta risikoen for å drikke vann fra en dyp tank.

Hagedesign etter dine ønsker

sommerfugler hage for romantisk atmosfære behagelig

Ikke alle planter i hagen din bør velges for sommerfuglene. Ikke glem at hagedesignet er for dine øyne, og du vil også nyte de vakre blomstene. Tenk på hvilke typer blomster du liker og plant dem i hagen.

La sovende larver ligge

Sommerfugler i hagen for romantisk atmosfære dukke

Ikke overse den fantastiske metamorfosen når larven blir til en sommerfuglpuppe. Hvis du er nysgjerrig, kan du se denne prosessen uten å forstyrre.

Bruk blomsterpotter

Sommerfuglhagen legger egg for en romantisk atmosfære

Hvis du Sommerfugler i hagen ønsker å tiltrekke deg, men ikke har så mye plass, ikke la deg bli fortvilet. Du kan alltid bruke blomsterpotter til dette formålet. Sommerfuglene tiltrekkes også av plantene i blomsterpotter.

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre