15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hemmelig bryllup: Jude Law gifter seg med Phillipa Coan i London

Hemmelig bryllup til Jude Law og Phillipa Coan

Jude Law er offisielt en gift mann! Den 46 år gamle skuespilleren sa ja til kjæresten Phillipa Coan. Ifølge den engelske avisen “The Sun” fant den hemmelige seremonien sted tirsdag 30. april i Old Marylebone Town Hall i London.

Jude Law gifter seg med Phillipa Coan i London

Bruden (32) hadde på seg en kort kremfarget langermet kjole med V-utringning og slående volanger som går vertikalt gjennom kjolen. Hennes elegante brudefrisyre ble kronet av en fascinator, noe som gir toppknuten en god dose kongelighet. Hun holdt en bukett med ville blomster med røde og oransje aksenter. I mellomtiden dukket brudgommen Law opp i en elegant corduroy -drakt i mørkeblått. Høydepunktene i antrekket hans var definitivt den grå fedorahatten og de runde solbrillene.

Jude Law gifter seg med Phillipa Coan i nær familie

Jude Law og Phillipa Coan, en forretningspsykolog og gründer, inviterte bare sine nære venner og familie. Paret ankom London City Hall i en Range Rover klokken 11:40 og dukket opp igjen en time senere med vielsesringer.

Law var tidligere gift med Sadie Frost fra 1997 til 2003. Han var også forlovet med Sienna Miller i 2004 før paret skilte seg i 2005 som en del av en svindelskandale.

brudgommen, Law, har på seg en mørkeblå corduroy -drakt

Denne gangen kan ting imidlertid være annerledes: En kilde fortalte bladet at Law ble forelsket i sin nåværende kone etter å ha innsett hvor modig og uavhengig hun er. “Jude falt pladask for Phillipa fordi hun ikke bare har et vakkert ansikt, men også fordi hun er smart og har sin egen vellykkede karriere som psykolog.”

Og dessuten er hun angivelig helt imponert over hans Hollywood -livsstil. “Han synes det er forfriskende å være sammen med noen som ikke er i underholdningsindustrien.” “Phillipa bryr seg ikke om berømmelse. Hun elsker Jude for den han er. “

Gratulerer til det lykkelige paret!

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre