15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Påfylling av vaskemiddel: apotek med miljøvennlige strategier

Menneskeheten når et punkt av ingen retur når det gjelder økologi, og ved påfylling av vaskemidler kan vi gjøre vårt for å beskytte miljøet. Å plante trær er en flott løsning, men gitt den enorme kompleksiteten i miljøproblemene vi står overfor som art, er dette ikke en omfattende innsats. Imidlertid er det en ny, miljøvennlig trend i apotek. Dette er hjemme- og personlig pleieforhandlere som tar sikte på å redusere engangsflasker. Dette gjøres ved at kundene fyller på beholderne de tar med til butikken igjen og igjen.

Påfyll kosmetikk eller rengjøringsmidler

Påfyll vaskemiddel fra salgsautomaten i apoteket

Plast er fortsatt et stort problem. Ikke bare krever produksjonen energi og andre ressurser, men mye av det er også bortkastet i de forskjellige naturlige habitatene rundt om i verden. Det er dusinvis av tiltak for avfallshåndtering av plast, inkludert en vaskemiddeldispenser for å oppmuntre til gjenbruk av plastflasker. Denne typen påfyllingsstasjon har blitt veldig populær i det siste.

ny trend innen vaskemiddel til apotek og påfyllbar kosmetikk

I et lokalt apotek i Tsjekkia er det en maskin for påfylling av tomme flasker for vaskemiddel og oppvaskmiddel. Kunder kan bruke maskinen til å fylle på sine rene tomme flasker i stedet for å kjøpe en ny plastflaske hver gang. Apoteket er Rossman, en tysk kjede. Du har samarbeidet med det tyske kjemikalie- og forbruksvareselskapet Henkel for å løse problemet med engangsemballasje i plast.

bærekraftig produksjon

grønne tiltak for deponering av plastavfall i apotek i havet

Tatt i betraktning at den årlige plastproduksjonen er på millioner, ville gjenbruk av en plastbeholder en gang kutte virkningen av problemet i to. Å ta et slikt skritt mot plastfrie husholdningsprodukter er en lek for bedrifter og mennesker.

“Alle vet at plast ikke bare forsvinner. Vi blir alle mer og mer bevisste på effekten av avfallet vårt. Men hva kan vi gjøre for å hjelpe? Reduser, gjenbruk og fyll på. “

påfylling av kosmetikk fra beholdere miljøvennlig alternativ i apotek

En slik maskin ble også satt opp i den kroatiske havnebyen Rijeka. Det handler imidlertid om fordeling av mat. Oppfinneren av plastposen sa en gang at oppfinnelsen hans er et miljøvennlig svar på bruk av papir og bomull. Imidlertid har mange blitt late og nesten alle plastposer blir gjenbrukt færre enn anbefalt 131 ganger som et resultat. Å gjøre gjenbruk av plastflasker så tilgjengelig at du bare går til butikken du uansett vil gå til, vil ikke bare spare deg for penger, men også for miljøet. Andre selskaper får også jobbe med denne ideen.

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre