15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Yoga og meditasjon som en tilleggsbehandling for COVID-19

Studieforfatterne beskriver de antiinflammatoriske effektene av yoga og meditasjon i forbindelse med COVID-19 i rapporten. Resultatene er et samarbeid mellom Deepak Chopra fra University of California og William Bushell fra Institute of Technology. Det er også medforfattere fra Harvard University involvert. Det viktigste er imidlertid at forskerne og forfatterne av artikkelen håper at dette kan bidra til å redusere polarisering innen medisin og helse. Dette, som så mye i en bredere kultur, ser ut til å være et hinder for helbredelse i det siste.

Gjør yoga og meditasjon mot koronaviruset?

Ung kvinne med ansiktsmaske som praktiserer sosial distanserende yoga og meditasjon hjemme

Den korte oversikten over de viktigste temaene som finnes inneholder referanser til modulering av stress og betennelse. Det er også foreløpige tips om mulige former for styrking av immunsystemet. Disse går hånd i hånd med praktisering av visse former for yoga og meditasjon, samt pranayama. I tillegg kan denne praksisen ha potensielle effekter på noen former for smittsomme sykdommer. Forfatterne innser imidlertid også raskt at ideene som presenteres i denne artikkelen i forbindelse med SARS-CoV-2-pandemien må underkastes ytterligere streng vitenskapelig undersøkelse. Avisen er en annen i en serie. Det foreslår at forskningsbyråer i USA og Europa bør undersøke nærmere mulige bidrag fra naturlig helsepraksis. Dette er spesielt sant gitt dagens mangel på konvensjonelle behandlinger.

Overvinn frykt og stress under pandemi med yoga og meditasjon hjemme

Forskere fra Columbia University og statspsykiatri har også sluttet seg til to New York City-baserte oppstart. Så de kunne begynne å rekruttere til en landsomfattende studie. Ved å gjøre dette ønsket de å øke pasientens motstandskraft og redusere frykten for COVID-19. Selv om frykt kan være verdifullt på dette tidspunktet hvis det fører til forbedret omsorg for deg selv og andre, kan det i overkant føre til fortvilelse, mellommenneskelige konflikter, dysfunksjon og til slutt et svekket immunsystem. Interesserte deltakere kan lære mer og delta i denne studien hjemmefra denne lenken å besøke. COVID-19-pandemien er stressende for alle, og dypt smertefull for noen. Dette kan være en utløser for følelsesmessig stress hos de fleste.

Tilkobling med viruset

koronavirus med yoga og meditasjon behandler alternativ praksis mot covid 19

COVID-19-infeksjon og de økonomiske konsekvensene av sosial distansering er ikke de eneste problemene folk trenger å ta opp under denne pandemien. Studien undersøker også fagfellevurderte artikler om skjæringspunktet mellom smittsomme sykdommer og psykisk helse. Så det er et presserende behov for å identifisere strategier for forebygging og behandling av SARS-CoV-2 infeksjoner og COVID-19 sykdommer. Det intensive søket etter nye og effektive terapeutiske tilnærminger inkluderer behandlinger som kommer fra integrerende og komplementær medisin, inkludert tradisjonelle medisinske systemer som kinesisk medisin og ayurvedisk medisin. I denne artikkelen presenterer forfatterne en selektiv narrativ gjennomgang av litteraturen med vekt på visse komplementære metoder for sittende meditasjon, yoga asanas (stillinger) og pranayama (pust) relevant for immunfunksjon for å ta hensyn til SARS-CoV-2 infeksjon og COVID19 behandling og forebygging.

mann med beskyttelsesmaske som sitter på ballen i treningsstudioet

Forfatterne hevder at visse tilleggsrutiner kan være nyttige som tilleggsmidler for å behandle infeksjoner. Dette kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av COVID-19 sykdom, inkludert bivirkningene og konsekvensene av dem. Selv om det er spekulativt om den nåværende situasjonen, er det en rekke litteraturkilder som er relevante for antistress og antiinflammatoriske effekter av visse stillesittende meditasjoner, yoga asanas og pranayama-praksis. Om disse studiene inkluderer bevis på lovende immuneffekter som er relevante for å forbedre lungens helse og redusere mottakeligheten for virus, samt forbedre akutte luftveisinfeksjoner.

Den potensielle kuren strekker seg til nevroimmunologi. Dette er en fordel ved behandling av en systemisk dysregulerende sykdom som SARS-CoV-2. Det er funnet at slike komplementære praksiser har en regulatorisk innflytelse på en rekke viktige funksjoner. Ifølge mest medisinsk forskning blir disse forstyrret av koronaviruset.

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre