15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nye trender når det gjelder å bo naturstein i sentrum av interiørdesign

nye levende trender naturstein møbler skjenkefronter

Naturstein er et populært og veldig mangefasettert materiale som imponerer med sine utmerkede egenskaper fra romertiden. Det fremkaller enkel eleganse og en følelse av velvære og sikrer også praktisk bruk. Takket være mulighetene for den kreative variasjonen, kan naturstein brukes både utendørs og i boareal. Granitt, marmor, travertin og etc. kan fremfor alt sees på luksuriøse bad eller som en ekstremt robust benkeplate i kjøkken av høy kvalitet. Langt fra denne klisjéen etablerer nye livstrender seg med elegante møbler og gjenstander laget av naturstein, som fungerer som en representativ aksent i rommet..

Nye trender: elegant estetikk laget av naturstein

nye levende trender naturstein veggbekledning indirekte belysningsteller

I tillegg til de klassiske anvendelsesområdene for naturstein, kan unike møbler og kunstneriske gjenstander lages. Dekorative elementer i interiøret og møbler som bord, sitteplasser og hjemmetilbehør er laget av vakre naturstein som marmor, granitt, onyx og andre. Hvert stykke er unikt, ettersom hver naturstein har forskjellige korn. Utvalget av forskjellige typer naturstein lar deg finne nøyaktig riktig farge og ønsket mønster for individuelle behov og det respektive bruksområdet. Spesielt granitt og marmor danner en optimal symbiose mellom elegant utseende og funksjonalitet.

Nye trender: fremheve naturstein

nye levende trender naturstein vegg dekorativ kornbelysning

Spesielt edle naturstein med effektive korn brukes også som veggbekledning. For å sette den vakre overflaten og den unike strukturen på riktig måte, er det også gjennomskinnelige paneler for montering på tak og vegger som kan bakgrunnsbelyses. Resultatet er et oppsiktsvekkende område – et skikkelig blikkfang. Benk og bar områder, for eksempel, er veldig egnet for en eksklusiv interiørdesign.

Sidebord “Primus” laget av marmor og krom

nye levende trender naturstein sidebord marmor krom primus

Kombinasjonen av hvit marmor og krom regnes som tidløs. Et utmerket eksempel er dette sidebordet, som Peter Draenert opprinnelig designet i 1968 og kan beskrives som en designklassiker. “Primus” -settet inneholder faktisk 3 bord i tre størrelser, som kan settes inn i hverandre og tilby en rekke bruksområder. Du kan velge mellom tre elegante natursteinutseende.

Skjenk “Picasso” med fronter av naturstein

nye levende trender naturstein skjenk kommode basalt PICASSO

“Picasso” er en samling skjenker med et moderne og ganske minimalistisk design av den italienske produsenten Riflessi. De enkle, kantete formene beveger frontenes uvanlige natursteinbelegg inn i forgrunnen. Skjenken er tilgjengelig i totalt 23 varianter med to, tre og fire dører og i flere naturlige nyanser.

Lenestol med armlener “Relax” laget av naturstein og jern

nye levende trender naturlig stein lenestoler slappe av keramikk

Uten tvil er robuste byggematerialer som jern og lavstein ikke materialer som ofte brukes i utformingen av en lenestol. De sikrer en redusert og minimalistisk estetikk, som de nye livstrendene fullt ut samsvarer med. Samtidig skaper den nøytrale fargepaletten og de rette linjene et tidløst utseende.

Veggbord “Konsoll” laget av rekonstruert naturstein

nye levende trender naturstein veggbordskonsoll

Nye levende trender formidler en tilbakevending til naturen og fokus på naturlige materialer. En veldig populær representant for disse er naturstein. Imidlertid kan det også ha ulemper som den store vekten og de høye anskaffelseskostnadene. Det er kunstige alternativer som på ingen måte er dårligere når det gjelder optikk. De er ikke bare billigere, men også lettere og derfor lettere å montere. Designeren Tiziana Di Sipio brukte rekonstruert naturstein i hvitt for å designe dette minimalistiske veggbordet.

Nye trender: Overdådig effekt

nye levende trender naturstein bord stort luksus rektangulært

På grunn av sitt overdådige utseende er naturstein veldig populært blant arkitekter, designere og designorienterte mennesker. Det edle materialet er egnet for et moderne og tidsriktig interiør og utstråler en tidløs eleganse. Spesielt farget marmor med vakkert korn setter vakre aksenter i det moderne hjemmet. Et eksklusivt møbel som vil bli et høydepunkt i rommet er uten tvil det rektangulære bordet fra den nye “Love me, love me not” -samlingen av den italienske produsenten Salvatori.

Nye trender: marmorboligtilbehør fra Salvatori

nye levende trender naturstein minimalistisk hvit lampe

I september 2017 presenterte familiebedriften en ny møbelsamling “Love me, love me not”. Designeren Michael Anastassiades designet eksklusive møbler utelukkende av fin marmor. Konseptets fokus er natursteinens overdådige utseende, som virkelig er vist til sin beste fordel gjennom det enkle formspråket. Samlingen inneholder totalt 4 modeller av bord som er produsert i et begrenset antall.

“Silo” hengende lampe

nye levende trender naturstein hengelampe marmorsylinder

“Silo” -opphengslampen ble designet i 2016 av David Lopez Quincoces. Den består av flere sylindere laget av hvit marmor, som kan grupperes på forskjellige måter. En variant med bare en pendellampe, med tre eller med totalt 26 er mulig, som kan utformes som en lysekrone.

Bordlampe av marmor “Urano”

nye levende trender naturstein bordlampe rundkule marmor

En virkelig elegant og moderne bordlampe fra Slavatori er “Urano”. Dette ble unnfanget av designeren Elisa Ossino, som også samarbeidet med den italienske produsenten om andre prosjekter. Designene deres er preget av deres minimalistiske design, som er sterkt påvirket av de geometriske formene. Den sfæriske bordlampen er tilgjengelig i tre størrelser: 18 cm, 30 cm og 50 cm i diameter.

Badstilbehør laget av marmor “Fontane Bianche” -samling

“Fontane Bianchi” -kolleksjonen av Salvatori er også et resultat av samarbeidet med designeren Elisa Ossino. Navnet på samlingen betyr “hvit fontene” fra italiensk, og den ble oppkalt etter en strand på Sicilia. Den består av noen få baderomsutstyr laget av hvit marmor i den karakteristiske minimalistiske stilen. Dette inkluderer en såpefat, to typer kopper for tannbørster og et sett med fire skuffer for oppbevaring.

Veggkrok av marmor

nye levende trender natursteinvegg som hakker minimalistisk

“Fontane Bianchi” -samlingen inneholder også minimalistiske veggkroker, som også er laget av fin marmor. De er et fantastisk tillegg til det andre badetilbehøret fra kolleksjonen.

Natursteinbrett “Plat Eau”

nye levende trender natursteinobjekter små møbler svart brett

I tillegg til de andre luksuriøse dekorative gjenstandene laget av naturstein i henhold til de siste hjemmetrendene, tilbyr det italienske merket også “Plate-eau” -brettet. Det er et ekte designstykke som er laget helt av naturstein eller også kan lages for hånd i kombinasjon med messing eller håndblåst glass.

Papirvekt i marmor

nye levende trender naturstein gjenstander deco papirvekt marmor hvit grå

Disse hvite marmorpapirvektene er ideelle for å fremkalle en luksusfølelse med bare noen få ressurser. De er preget av en virkelig hyggelig organisk form som minner om dråper. De små dekorative gjenstandene har faktisk samme form som bordbena fra “Love me, love me not” -kolleksjonen av designeren Michael Anastassiades.

Nye trender: Dekorative gjenstander laget av marmor “” Omaggio a Morandi “samling

nye levende trender natursteinobjekter deco svart marmor

“Omaggio a Morandi” er en hel samling dekorative gjenstander som Elisa Ossino designet for Salvatori. Disse er kunstnerisk designet av marmor i forskjellige farger og fungerer som en slags minimalistisk borddekorasjon som ser ekstremt edel og elegant ut. De kombinerer perfekt med bordene fra designermerket.

* Finn ut mer om Salvatori -produktserien her.

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre