15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan style deg selv til Oktoberfest: må-ha-og-no-gos

oktoberfest-styling-tips-telt-ølhage

Oktoberfesten er i startblokkene, og med mer enn 5,6 millioner gjester er den en av de største festivalene av alle. Men det er ikke alt når du tenker på hvilke stjerner og stjerne som allerede har spasert på Oktoberfest. Men kultfestivalen i München handler også om å se og bli sett, så riktig styling er et must.

Det er også Oktoberfest

Oktoberfest-telt-øl-kult-festival-dekorasjon-blå-hvit

For eksempel ble totalt 109 okser og 58 kalver konsumert i Ochsenbraterei i 2016, for ikke å snakke om liter øl. Mer enn 6 millioner liter gikk her i Oktoberfest -teltene over diskene. Du må forestille deg det først. En morsom statistikk viser også at ølet må bæres bort igjen. Totalt 878 meter i kø dannet på Oktoberfest for å komme til urinalen, og det var nesten 1000 seter på toalettene. Det er allerede mange kuriositeter på engen. Som også kan sees i det du kan miste på Oktoberfest. iPads, sko eller til og med bukser ble levert inn. Selvfølgelig er det også mange vesker, ID -kort og kameraer, i tillegg til mer enn 600 mobiltelefoner og smarttelefoner. Fremfor alt er sertifikatene om arbeidsuførhet (for hele Oktoberfestens varighet) alltid en kuriositet.

Dette er no-go’s på Oktoberfest

oktoberfest-no-go-dirndl-sko-chucks-flip-flops

Alle som går på Oktoberfest bør ha det riktige budsjettet. Fordi du ikke kjøper en dirndl hvert år, og derfor bør den være av passende kvalitet. Et absolutt no-go med dirndl er imidlertid at ikke alt passer perfekt sammen. I tillegg til dirndl, må de perfekte skoene, matchende jakke og høyre bh også danne en enhet. For ikke å snakke om frisyre, smykker og sminke. Alt her må passe og bør være perfekt koordinert slik at du er virkelig godt stylet.

Oktoberfest-styling-flette-frisyre-blomst-flette

I tillegg er chucks, støvler eller flip flops en no-go. Videre bør fløyelsdirndl unngås. Dette er perfekt for karneval, men ikke for Oktoberfest. En dirndl med et kamuflasjemønster er også en no-go på Oktoberfest, som du har på deg en dirndl uten en dirndlbluse.

Kjøper riktig dirndl

oktoberfest-kjøp-dirndl-farger-materialer-utvalg

Å kjøpe en dirndl er en ting i seg selv, og valget er stort. For å få et førsteinntrykk, tilbud for eksempel C&Et stort utvalg. Men dette er langt fra klart hvilken dirndl som passer deg best. Selvfølgelig må du føle deg komfortabel i det, noe som selvfølgelig også avhenger av lengden på dirndl. De siste årene har dirndls med kort skjørtlengde vært en stor hit. Men disse er ikke så populære på Oktoberfest, og en mini dirndl er ikke nødvendigvis det perfekte valget for den eldre generasjonen heller. Klassiske dirndls har en skjørtlengde på 60 cm og er veldig egnet for alle aldersgrupper. Disse er tilgjengelige i mange farger og design, og hvis du trenger ytterligere hjelp med den perfekte dirndl, finn mange tips her.

Det var noe med forkleet

oktoberfest-styling-dirndl-forkle-rød-slips

Det er riktig, for ingen bør ignorere denne viktige detaljen. At Å knytte forkleet er en av de viktigste tingene i det hele tatt og har forskjellige betydninger, som vi gjerne vil forklare kort her. Den som knytter baugen foran er visstnok fortsatt jomfru. Baugen knyttet til høyre betyr koblet eller tildelt, og baugen knyttet til venstre er symbolet for singel. Bare enker eller eng servitriser knytter også baugen bak.

Hvis du tar hensyn til disse små tipsene, vil du definitivt ha den riktige stylingen til Oktoberfest. Og nå ønsker vi deg mye moro på Oktoberfest.

Oktoberfest-styling-dirndl-halskjede-frisyre

Previous Post
Gode ​​ideer for fototapetdesign og et individuelt veggdesign
Next Post
Levende trender 2016: Fokuset er på komfort og tre