15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et mobilt trehus tilbyr et tilfluktssted for sjelen

mobil trehus alle gode ting tre-etasjes utsikt vindu

Dette er verken et hageskur eller et trehus. “Soul Box” -prosjektet av alle gode ting er en mobil trehus, som fremfor alt burde være et tilfluktssted for sjelen. Flere og flere mennesker lengter etter å gå ut av hverdagen midlertidig og å kunne være helt med seg selv et sted. Det var nettopp denne lengselen som inspirerte de tyske arkitektene til dette prosjektet. De viser også til europeisk kulturhistorie og det poetiske drømmelandet Arcadia. Hva trenger en person egentlig for å være lykkelig??

Lite mobilt trehus som tilfluktssted

soul-box-inside-place-sit-sleep-stuve-lys-tre

Teoretisk sett kan soul -boksen settes opp hvor som helst og settes sammen på stedet. Det lille huset har tre etasjer. I det nedre området er det et lite kjøkken, i midten et sted å sove med utsiktsvindu og øverst et utsiktssted med takvindu. Hele esken består av flere moduler som er enkle å transportere. Utstyret til det mobile trehuset er laget av lyst tre og redusert til det viktigste. Men det er nok plass til alt, fordi den sterkt reduserte designen har en rekke sammenleggbare møbler og integrerte oppbevaringsrom.

Mobilt trehus oppmuntrer til selvrefleksjon

soul box mobil trehus interiør synspunkt takvindu

Takvinduet og visningsvinduet sørger for god ventilasjon, men det er ennå ikke designet oppvarming, noe som gjør boksen brukbar spesielt om sommeren. Den nedre veggen kan åpnes helt for å lage en liten terrasse. Perfekt til utendørs grilling. Det lille trehuset kan ikke bare settes opp forskjellige steder i naturen, men også i byen. Du tror ikke at kontemplasjon og selvrefleksjon ville være mye mer intens midt i naturen?

Takluke for ventilasjon

mobil trehus visning luke tak ventilasjon

sammenleggbar vegg som terrasse foran

mobil trehus alle gode ting utenfor-glassfiberforsterket-plast-paneler kledd

Mini trehus med tre etasjer

mobil trehus alt-gode-ting-lett-transport-montere-demontere  sjelsboks-alt-gode-ting-prosjekt-midt i natur-retrett

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler