15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Meksikansk terrassedesign for den feriefølelsen

eksotiske planter-palmer på terrassen

Nyt de første høstdagene på din egen terrasse og føl at du er i Mexico samtidig. Følelsen av å være på en bekymringsløs ferie i dette fjerne landet kan merkes mens du sitter under et palmetre med pinnate blader. Det er slike palmer som lett kan dyrkes i en gryte eller bøtte og er perfekte som dekorasjon for en Meksikansk terrassedesign passende. En passende er for eksempel dvergpalmen (Chamaerops humilis). Den tåler til og med temperaturer så lave som minus 10 grader, så du kan la den stå på terrassen i oktober med god samvittighet. Om vinteren er det imidlertid best å plassere dem i et lyst rom som ikke vil fryse. En vinterhage er spesielt egnet for dette.

Meksikansk terrassedesign med kaktus

Sukkulenter-på-balkong-terrasse

For en Meksikansk terrassedesign Kaktusene skal selvfølgelig ikke mangle heller. Ikke bare ser de elegante ut, de er også enkle å vedlikeholde. Hvis du planter dem i godt drenert jord, vil fuktigheten de noen ganger mottar fra regn være nok for dem, og du trenger ikke å bekymre deg for å vanne dem.

Meksikansk terrassedesign med paprika

Chili på terrassen

Like typisk og viktig for en Meksikansk terrassedesign er den dekorative paprikaen. De kompakte ettårige plantene vokser og føles veldig godt i potter. De oransje, gule og røde fruktene til denne planten er ofte forbundet med det fargerike Sør -Amerika.

Terrassedekorasjoner og tilbehør for en god følelse

Terrasse design-møbler-på-balkong

Alt som mangler for en avslappende atmosfære er kurvmøbler, fargerike puter og et koselig teppe. Tilbehøret er viktig for en meksikansk dekorasjon. Den brennende meksikanske atmosfæren støttes også av lys dekorert med små paprika eller chilipepper og en kaktus cereus i gryten.

For de som elsker varme chili

Chili på terrassen

Den varme chilipepperen bør definitivt ikke mangle i den meksikanske dekorasjonen hvis du liker å spise krydret. Belgene er lange, røde frukter som også er gode dekorasjoner.

En solrik fest

Fiesta-dekorasjon-ideer-på-balkongen

Echeveria, fargerike servietter og fargerike retter er annet tilbehør du trenger for å servere mat ute i meksikansk stil.

Kaktus på balkongen

Planter-på-terrassen-forskjellige

Kaktus-terrasse-design-hjemme

Palme-hengende-planter-keramiske potter

Palme-på-balkong-meksikansk-dekorative-planter

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler