15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Italiensk design på badet og elegant velværeområde

Badekar-med-hyller-for-bøker-og-bestikk

Hvert år i Milan Designer Week presenteres noen av de beste og uten tvil de vakreste dekorkolleksjonene fra hele verden, som fullstendig overvelder oss med sin kreativitet og stil. I 2014 var det åpenbart ikke annerledes, og en av showstopperne i sektoren for baderomsmøbler på årets arrangement var Mastella -samlingen- Italiensk design omtalt på badet i forgrunnen.

Italiensk design på badet

minimalistisk-bad-med-blå-teppe-tre-look

Vi har noen geniale verk fra samlingen for Italiensk design på badet oppdaget midt i alt maset i Milan denne uken. Nå har vi sjansen til å lene oss tilbake og bli overrasket over de siste møblene som tilbyr en uforglemmelig spaopplevelse hjemme! Ja, den såkalte Total Bathroom Collection lover å fordype deg i total luksus!

Italiensk design på badet – Mastellas er et symbol på funksjonalitet og kvalitet

Rom-for-bad-badekar-badekar-gulvlampe-og-setepute

Ingenting legemliggjør Mastellas ønske om kvalitet, kreativitet og funksjonalitet bedre enn Italiensk design på badet samles som den fasjonable KellyBook. Dette fascinerende badekaret er et verdifullt skulpturelt tillegg til ethvert bad. Men dette inkluderer også noe som helt avrunder utseendet på badet ditt og tar det til et høyere nivå. De har innebygde hyller som fungerer som en trendy bokhylle eller til og med et nydelig utstillingsområde for baderomsutstyret. Vi er mange som ønsker å bla gjennom en bok mens vi nyter det lange badet vårt. KellyBook frittstående badekar gjør dette ikke bare mulig, det er også planlagt og utført estetisk og ergonomisk. Du kan til og med kjøpe den enklere versjonen av badekaret og ta det med hjem hvis du ikke liker hylledesignet spesielt godt!

Rådyrhoder legger til kunst på badet

langstrakt-badekar-rådyr-hoder-som-vegg-dekorasjon

De frittstående badekarene gjorde et stort sprut i 2014, og med rette er et slikt badekar det perfekte tilskuddet til badet ditt, det er den nødvendige betingelsen for en fantastisk hjemmemakeover og et sant tegn Italiensk design på badet. For de som liker den krøllete designen, tilbyr både badekarene Mendi og Betty det ideelle frittstående alternativet. Åpne lagringsenheter og servanter som Byte 2.0 og sitteplasser ved siden av dem fullfører denne allsidige og praktiske samlingen. Moderne, fantasifull og noen ganger dristig, denne baderomserien er virkelig noe som utstråler italiensk stil og moderne kraft.

Badstilbehør stuet bort med stil

smale-rektangulære-hyller-for-håndklær-og bad-tilbehør

Kunstdesign på badet

Polstret krakk-kunst vegg-badekar-italiensk stil

Brune vegger som kontrast til det hvite badekaret

ovalt badekar-med-orientalsk-teppe-brune vegger

Eleganse og stil

moderne-bad-vask-med-kran

Vekt på avrundede former

kran i avrundet form og rustfritt stål

Dagslys for en god følelse på badet

Glass-vegg-vindu-hvitt-badekar-med-badekar-tilbehør

En koselig og ultramoderne atmosfære

Kunst-vegg-badekar-hvitt-rektangulært badekar

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler