15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vakre hagesalongideer – utvid interiøret til utsiden

Ideer til hagesalong-eksotisk-palme-uendelig-basseng-peis

Tenk deg å kunne spise middag ute i romantiske omgivelser uten å forlate hjemmet ditt. Denne drømmen kan lett bli virkelighet når du flytter interiøret utenfor og får denne vakre Ideer til hagesalong se på. Stuen i hagen skiller seg fra verandaen. Hageterrassen er i de fleste tilfeller utstilt, mens salongen i bakgården kan sikre en veldig intim og rolig privat atmosfære. Det ville være ideelt hvis uterommet ditt var egnet for dag og natt. Hvis du bor i et område med et varmt klima, gjør salongen din egnet for flere sesonger.

Hagesalongideer med et originalt design

Hagesalongideer - tremøbler - polstrede puter - palmer - eksotisk

Hvis de Ideer til hagesalong Om å se på møbler, se etter originale og fantasifulle design. Finn passende værbestandige stoffer, som det nå er nesten like stort valg av som de vanlige tekstilene. De nye materialene tåler flekker og rask slitasje, men føles fortsatt som vanlige stoffer. De kan være litt dyrere, men de er en god investering da de vil vare lenger.

Profesjonelle hagesalongideer og tips

Hagesalongideer -moderne peis-jernmøbler-møbeltrekk

Noen kjente interiørdesignere gir nyttige tips og råd Ideer til hagesalong, hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Brian Killian sier at du bør hente inspirasjon fra interiørdesign. Det ville være spesielt stilig hvis du kunne koordinere interiøret og eksteriøret. Killian har satt opp en komfortabel salong i bakgården ved siden av svømmebassenget. Han koordinerte stilen på utvendig rom med husets design og skapte et drømmende sted for avslapning.

Lyse farger og originale dekorasjoner for et unikt salongområde

Hagesalongideer -moderne-utendørsmøbler-syntetisk rotting-svartDesigneren M.E. Yeck har flere kriterier etter at man kan ta møbleringsbeslutningene. Tenk på hva du vil, hva du trenger, hva du har råd til og hva du har plass til. Bruk forskjellige mønstre og lyse farger for å oppnå en interessant effekt. Yeck ønsket opprinnelig å designe en paviljong, som senere ble til et lite sommerhus. Salongen er fjernet fra huset og sikrer et sted hvor du kan tilbringe rolige ettermiddager og kvelder med venner.

Fine gardiner for mer privat plass og beskyttelse mot solens stråler

hage-lounge-ideer-telt-sammenleggbar-justerbar-solseng

Selv om disse uterommene har forskjellige stiler og design, har de ett element til felles. Heng opp stilige gardiner for å sikre mer privat plass og beskytte hagemøblene mot sol og vind. Designer Peter Falk kombinerte form og funksjon i en og designet komfortable krakker i åtte forskjellige varianter. Modellene har forskjellige motiver og et elegant design og kan lett tas med ut.

Komfortabelt sittegruppe laget av materialer av høy kvalitet

hagesalongtips innredning til uteservering

Designer Lili McIntire har også noen tips og triks Ideer til hagesalong forberedt. Du bør tenke så mye på utsiden som du burde gjøre innvendig. Hun tror at skjønnheten i interiøret lett kunne hentes frem. Ikke la deg skremme av de mange alternativene og valgene av utemøbler. Tvert imot er det lettere å designe et komfortabelt salongområde i hagen av materialer av høy kvalitet. Når været blir verre, kan du sette de fine stoffet lenestoler og dyre gardiner i kjelleren og ta med de enkle bordene og stolene i tre eller plast. Så du kan nyte solen selv om vinteren.

Stoffer for utvendige møbler med høy kvalitet og en rekke motiver

hagesalong ideer innredning utenfor tekstil

de Ideer til hagesalong er enkle å oppnå i disse dager takket være det endeløse valget av stoffer og materialer som er egnet for utendørs dekorasjon. Disse stoffene kan også brukes til rommene i huset. Puter, puter eller beskyttende trekk – disse er tilgjengelige i alle mulige farger og design i dag. Du kan alltid la gardinene falle uten å bekymre deg for at fargen falmer. Ta av gardinene på slutten av sommeren, så er du sikker på at fargene har vært de samme. Se etter stoffer som tåler flekker, ikke vil falme og er vanntette. Med alle disse alternativene er Ideer til hagesalong veldig enkelt og praktisk å implementere.

Utendørs salong dekket med laken

hagesalong ideer innredning utenfor gardiner

Hyggelig sittegruppe i hagen med kurvmøbler

hagesalong tips innredning utendørs natur

Koselig spisestue med tremøbler

hagesalong tips innredning utenfor tremøbler

Elegant lysthus med gardiner

hagesalong tips innredning utenfor lysthus

Utenfor plass med kurvmøbler og peis

hagesalong ideer innredning utenfor kurvmøbler

hagesalong ideer innredning utenfor sofa

hagesalong tips innredning utenfor blå design

hagesalong tips innredning til utendørs svømmebasseng

hagesalong tips innredning utenfor grønn oransje

hagesalongtips innredning utenfor røde motiver

Previous Post
Luxury Resort Kui Buri i Thailand – arkitektur med naturlige materialer
Next Post
Å bygge en hagevegg – praktiske ideer for individuell hagedesign