15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Salongbord laget av treskive – ekte tre for en puristisk og rustikk teft

Salongbord laget av treskive stue-hytte-sving-sofa-lysekrone-peis-dekorasjon-sammenleggbart bord

Salongbordet er uten tvil omdreiningspunktet i hver komfortabelt møblert stue og forvandler stuen til en ekte oase av velvære. Et salongbord er ikke bare et møbel, men mye mer. Hva synes du om en Sofabord av tre? I denne artikkelen presenterer vi deg unike salongbord laget av ekte tre med en umiskjennelig karakter. la deg inspirere!

Salongbord laget av treskive – forbedrer innredningen i stuen visuelt

Salongbord laget av hengende lamper i tre-skive-glass-metall-oppholdsrom-hytte-trepanel-teppe-sofa

Hvis du vil legge til en flott aksent i stuen din, kan du enkelt oppnå det med et unikt salongbord. Hvis du vil skape en varm og koselig atmosfære i stuen, kan du bare gjøre dette med et enkelt møbel. Hvordan liker du dette sofabordet i tre? Det er absolutt en ekte perle og vil tiltrekke alles oppmerksomhet.

Salongbord laget av treskive for rustikk og varm sjarm

Sofabord laget av treskive moderne bordlampe-sofa-lenestol-skinn-svart-bilde-kast-puter-naturmateriale-bøker

Ta med et stykke natur inn i hjemmet ditt og skap en harmonisk og varm atmosfære i hjemmet ditt. Et lavt salongbord med en bordplate laget av en treskive ser helt naturlig ut på grunn av sin ujevne form og smelter sammen med resten av de koselige og idylliske omgivelsene. I et oppholdsrom med typiske landlige møbler skiller dette bordet av naturlig tre seg ut.

Naturlig eleganse tolkes på nytt i stua

Salongbord laget av tre skive stue-naturlig materiale-hjørne sofa-teppe-bilde-vase-plante-kaste puter

Et salongbord av massivt tre passer selvfølgelig ikke bare godt i landlige stil. Naturmaterialer er også helt trendy i en byleilighet med klare og enkle linjer i møblene. De forbedrer rommet visuelt og gir stuen din et særegent preg som får hele anlegget til å virke på en eller annen måte nær naturen.

Fremhev innredningsstilen eller sett individuelle høydepunkter i rommet

Salongbord laget av tre skive stue-moderne-hjørne-kupp-teppe-tre-mørk-lakkert

Det unike salongbordet av treskive vil gi stuen din en livlig karakter, uansett innredningsstil. I den hjemmekoselige landlige stilen smelter den naturlig inn i helhetsbildet, mens den ikke kan overses i en moderne og minimalistisk leilighet og skiller seg ut fra resten av møblene. Dette salongbordet er et slående blikkfang og krydder stuen din.

Sjarmerende salongbord laget av treskive – bærekraftig møbel laget av massivt tre

salongbord-treskive-stue-sofa-trebjelker-fruktskål-orkide-bøker-gardiner-rød

Tre er et spesielt materiale som ikke bare gir oss den unike følelsen av trygghet og varme, men også skaper et sunt inneklima som et miljøvennlig materiale. Bruk lokalt tremateriale fra bærekraftig skogbruk og la stua skinne ved hjelp av naturlig dyrkede råvarer.

Unike møbler som utstråler naturlig skjønnhet

Sofabord-tre-skive-tykk-stue-teppe-sofa-side bord-naturlig materiale

Dette sofabordet i tre har utvilsomt en naturlig og veldig unik skjønnhet som er helt uforfalsket. Med et så unikt salongbord har du et møbel med en individuell karakter. De utallige treslagene, som skiller seg fra hverandre når det gjelder forskjellige farger og korn, gjør møbler av ekte tre unike.

Skap dynamikk i rommet med et salongbord laget av en treskive

Sofabord-tre-skive-stue-stål-bord-ben-lilla-sofa-bilde-anheng-lys-terrasse-dekorasjon figur

Vil du kombinere flere møbler i ett rom? Velg kanskje et salongbord laget av en treskive, som skinner med en edel glans med sin lakkerte overflate. Den hvite lakken på bordet harmonerer med de attraktive hengelampene takket være den hvite fargen. Den lilla sofaen med de koselige pynteputene i jordfarger er iscenesatt i dette rommet med den lyse fargen på salongbordet. Hvis du vil bringe mer bevegelse inn i stuen din, kan du plassere to salongbord i forskjellige høyder ved siden av hverandre.

Den ideelle høyden på salongbordet for avslappende timer

Sofabord-tre-skive-stål-bord-ben-lysestake-bøker-rustikk-lav-høy

Hvis du allerede har en sofa, må du justere høyden på bordet for å passe til høyden på setet. Et salongbord bør ikke være høyere enn sofaen. Ellers kan salongbordet oppfattes som irriterende av optiske årsaker.

Ta med deg naturen hjem med et salongbord laget av ekte tre

salongbord-tre-skive-bord-begge-stål-trestamme-avlangt teppe-hvitt-parkettgulv

Naturen skaper unike, særegne og ekstraordinære former som ser perfekte ut. Med sitt autentiske utseende skaper dette salongbordet en atmosfære der du bare føler deg bra. Treskiven i en oval form eller den langstrakte skiven til en bygningsstamme presenterer den naturlige trekonstruksjonen og skaper en hyggelig, varm atmosfære rundt deg. Bordben i tynt stål gir nødvendig støtte, men lar treets unike estetikk komme til syne.

Vellykket materialblanding av massivt tre og moderne stål

salongbord-tre-skive-teppe-stue-svart-grå-rød-stål-bord-ben-robust-rustikk

Dette salongbordet av en treskive i sin naturlige form står tungt og fullt i rommet. De solide bordbenene i stål gir salongbordet et enda mer rustikt utseende og er et eksempel på hvordan kombinasjoner av forskjellige materialer kan se veldig attraktive og visuelt tiltalende ut.

Salongbord laget av en treskive – dekorativt og praktisk på samme tid

salongbord-treskive-antikk-rustikk-trestamme-teppe-beige-kaste-pute-mønstret-rød-svart

Sofabordet må ikke bare ha en behagelig lav høyde, det må også ha riktig størrelse. Velg et salongbord som passer dine behov og møblene du har. Vil du ha en plassbesparende variant eller et langbord som er lett tilgjengelig fra alle seter?

Stort salongbord med en imponerende bordplate

salongbord-tre-disk-stoler-teppe-fargerikt-blå-lilla-rød-parkett-rundt-naturlig materiale

Hvis du liker å ha besøkende og tilbringe fritiden med venner, kan du skaffe deg et større salongbord som du kan ha spennende og lange samtaler med gjestene dine på. Dette bordet i lyst tre fascinerer med den flotte designen på bordplaten, som består av flere treskiver i forskjellige størrelser.

Massivt tre salongbord på hjul

salongbord-tre-skive-trestamme-type-lys-bøker-glass-eske-lenestol-skap-teppe

Hvis du vil gi det rustikke treet en spesiell sjarm og kombinere det med metall, kan du velge et salongbord laget av en tykkere treskive med hjul. Med sin unike design gir den et snev av industriell eleganse til stuen din. Treets lyse farge får rommet til å se lyst og stort ut.

Nær naturen og praktisk

salongbord-tre-skive-trestamme-oval-hjul-bord-ben-kopp-bok-naturmateriale

Dette salongbordet på hjul gir en fin figur og imponerer med sitt autentiske, tidløse og livlige utseende. Bordplaten til dette bordet består av en massiv treskive med bark. De naturlige egenskapene til bagasjerommet, for eksempel hull i grener eller andre uregelmessigheter, gjør møbelet unikt.

Komfortabel lagringsplass med et attraktivt utseende

salongbord-tre-skive-bord-ben-rett-svart-tre bark-bok-kopper-sofa-hvit

Et salongbord med hjul eller med bordben i stål kan enkelt justeres hvor som helst i rommet og er derfor et praktisk kjøp for hjemmet ditt. Et salongbord laget av treskive bestemmer ikke bare atmosfæren, men er også preget av funksjonalitet. Du kan bruke salongbordet til en koselig kaffesession med en venn eller rett og slett legge fra deg koppen.

Bruk et salongbord laget av en treskive til dekorasjon

Sofabord-tre-skive-teppe-stål-bord-ben-bøker-vaser-blomster-forstørrelsesglass-kaste puter-peis-potteplanter

Du kan også bruke salongbordet til å dekorere rommet. Sett opp en vase med friske, fargerike blomster eller en bukett og få stua til å se pen ut. Hvis du vil gi stemningsfull, romantisk belysning i stuen, kan du plassere duftlys på salongbordet.

Bruk salongbordet som et sidebord

Sofabord-treskive-møbler-lakkert-lav-parkettgulv-optikk-forvitret-gardiner

Ikke bare kan du plassere snacks og drikke på salongbordet, men også blader, bøker eller fjernkontrollen. Det er lett å sette glassene ved siden av den spennende boken og alltid ha drikken nær hånden.

Optimal lagringsplass for småting

Sofabord-treskive-oval-slipet-lakkert-stål-bord-ben-bøker-eske-vase-bluse-peis-parkettgulv

Hvis du planlegger en koselig kveld foran TV -en, eller hvis du vil nyte en cocktail eller et glass whisky komfortabelt i sofaen, kan salongbordet tjene deg godt som et praktisk oppbevaringsområde for snacks eller til mobiltelefonen.

Naturlige tremøbler med en spesiell karakter

Sofabord-tre-skive-natur-materialer-bord-ben-runde-sfærisk-form-ujevn

Hvis du vil ha et lite salongbord utelukkende av tre for å dekorere stuen din, ville denne versjonen være det rette smykket for hjemmet ditt. De runde bordbenene er også laget helt av tre. Bordets glatte overflate og den forseggjorte, manuelle behandlingen gjør dette salongbordet unikt.

Previous Post
Luxury Resort Kui Buri i Thailand – arkitektur med naturlige materialer
Next Post
Å bygge en hagevegg – praktiske ideer for individuell hagedesign