15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag ideer til julebordpynt – 55 forslag

Håndverksidéer til juleborddekorasjoner tekstilt grantrær røde grå hvite roser

Når familie og venner samles i huset for julebord, ville du definitivt pynte bordet ditt. Som en dyktig husmor kan du imponere gjestene dine ved hjelp av disse håndverksideene til julebordpynt, som også er enkle å lage. Hver borddekorasjon inneholder et vakkert midtpunkt.

40 enkle julepyntideer for håndverk

Lag ideer til julebordpynt – trær og blomsteroppsatser

Håndverksideer til julebordpynt mason jar vase gran grønt rosebånd

Noen av disse julehåndverksideene er enkle, noen ikke, men prosessen med å forberede dem er alltid morsom. Det fine med dem er at nesten alt kan gjøre dem. Blomster, frukt, lys, planter, søtsaker – alt vil se bra ut hvis du er kreativ nok og ordner disse elementene pent. Her er noen flotte juleborddekorasjonseksempler og håndverksideer som du kan hente inspirasjon fra.

enkle håndverksideer for julebordpynt

Håndverksideer til julebordpynt strauss snøfnugg vaser julestjerne hvit

Først velger du fargeskjemaet – rødt, gull, sølv etc. Disse hjertebitene med julekulene er veldig enkle å lage selv. Bare ta en glassvase og fyll den med vakre julepynt. Kegler, kvister, kjeder, kranser og andre. For en mer festlig og glamorøs effekt, bruk litt spraymaling også. Men hold deg til den valgte fargepaletten. Du kan også ha lysene i samme farge.

Hekling til julebordpynten

Håndverksideer til julebordpynt Julekuler hekle stativer

For et mer naturlig utseende, legg blomsteroppsatser på julebordet. Kombiner vinterblomstrer med epler, bær, grangrener og kjegler igjen. Hvis du vil lage borddekorasjonen til jul selv, kan du bruke forskjellige materialer og teknikker. Hvis du for eksempel er flink til å bruke heklenål, kan du prøve å lage originale omslag til julekulene selv. Hvis du bruker en vanlig tråd, kan du til og med matche de fargede ballene med hverandre slik at de matcher fargeskjemaet. Med de ferdige heklede trekkene kan du nå dekke julekulene og fremkalle en kreativ borddekorasjon.

Turkis julebordpynt

Lag ideer til julebordpynt turkis tannenbaeume cupcakes blomster

Selv om de mest brukte fargene i en julepynt er rød, hvit og grønn, kan du også bruke andre fargekombinasjoner. Turkis, for eksempel, ser ut til å være en ren sommerfarge ved første øyekast, men det kan sette juledekorasjonen i rampelyset. Denne blågrønne nyansen kan kombineres flott med den klassiske røde og hvite og setter en flott fargeaccent på julebordet ditt. Du kan male små juletrær og lage lysestaker i turkis. Med retter i samme farge avrunder du helhetsbildet pent.

Fine ordninger

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjon-arrangement-baller-grangrener

Uavhengig av anledningen er blomster uten tvil en av de beste dekorasjonsideene til bordet. De kan forvandles til vakre arrangementer og gi hele rommet et friskt preg. I collagen finner du fire flotte ideer til blomsteroppsatser som passer perfekt til jul. Man bruker røde roser og kombinerer dem med minikjegler i en hvit bolle. Kombinasjonen mellom fyrgrønne og røde lys er derimot en ekte klassiker og kan også lett etterlignes. Men hvis du ikke vil ha noen lys i arrangementet, kan du bytte dem ut med gran- eller furukegler og julekuler. For å kunne bruke de tinkered borddekorasjoner i de følgende årene, kan kunstig grønt og blomster også brukes.

Rød og grønn julebordpynt

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-røde-blomster-godteri-grangrener

Som allerede nevnt er rød og grønn de mest populære fargene for å dekorere bordet til jul. Men hvis du ikke liker den klassiske kombinasjonen med hvitt, kan du velge sølv i stedet. Sølvduker, bordløpere, sløyfer og julekuler tilbyr et fantastisk alternativ til hvitt og gir bordet et utseende av høy kvalitet. På bildet kan du se på noen eksempler på hvordan forskjellige håndverksideer for julebordpynt kan implementeres med sølv som farge.

Lag ideer med blomster og bjeller

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-lysestaker

For barnefamilier anbefaler vi en fargerik dekorasjon til jul, som fremkaller en stemningsfull atmosfære. Barna er glade for lyse farger, så i dette tilfellet kan du stole på fargerike kombinasjoner. Du kan til og med pakke små esker sammen som gaver og bruke dem som bordpynt. Klokker skaper også julestemning og kan males i hvilken som helst farge.

Pynt julebordet

Håndverk-ideer-til-julebord-pynt-baller-stearinlys-grener

Hvis du pynter bordet til jul, kan du la kreativiteten gå fri og lage en unik dekorasjon selv. Størrelsen på bordet spiller en like viktig rolle. Hvis du må dekorere et stort bord til jul, for eksempel, er grener og små grantrær veldig egnet for dette. Så det er nok plass på det store bordet for en mer forseggjort dekorasjon. Hvis bordet er mindre, bør du imidlertid bruke lave blomsteroppsatser eller lysestaker som ikke tar for mye plass. Du bør også sørge for at det er nok plass på bordet for mat og drikke.

Juletrekuler og roser

Håndverk-ideer-til-juleborddekorasjoner

Hvis du vil designe borddekorasjonene nøyaktig i festivalens ånd, trenger du absolutt typiske julemotiver og smykker. Juletreet er perfekt for dette, fordi de er verdens mest berømte julepynt. Du kan også lage julekulene selv eller bare dekorere med barna. Ordne deretter i en pen bolle av porselen eller glass og krydre det hele med grangrønn og andre dekorasjoner. Det finnes et stort utvalg av håndverksideer for julebordpynt med juletrekuler som du enkelt kan etterligne hjemme. Bla gjennom bildegalleriet vårt for å finne inspirasjon og gode forslag.

Håndverk-ideer-til-julebord-pynt-baller-potpourri

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-blomster-epler

Nydelig bordpynt til jul

5 interessante vindusdekorasjonsideer til jul

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-bukett-arrangement

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-sølv-spray-maling-kunstig-snø

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-blomsteroppsatser

Håndverk-ideer-til-julebord-pynt-små-juletre

Håndverk-ideer-til-julebord-pynt-søtsaker

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-oransje-gran-grener

Håndverk-ideer-til-julebord-dekorasjoner-slede-julenissen

Interessante artikler og ideer til jul

20 ideer til vintage julepynt

25 fantastiske ideer til juletrepynt

 23 ideer til juledekorasjon for håndverk

33 ideer til julekranser å lage selv

30 julepyntideer til peisen

40 festlige røde julepyntideer

50 håndverksideer til julebordpynt

Previous Post
Luxury Resort Kui Buri i Thailand – arkitektur med naturlige materialer
Next Post
Å bygge en hagevegg – praktiske ideer for individuell hagedesign