15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Møbler i massivt tre og skinn – 5 fine møbler i Lamborghini -stil

heltre møbler riva 1920 lamborghini bokhylle asymmetrisk på utsiden

I dagens artikkel vil vi presentere deg en unik møbelsamling av høy kvalitet som ble opprettet i samarbeid mellom Riva 1920 og Lamborghini. Karim Rashids stilige kolleksjon, som har vokst i popularitet under navnet Authentic Living, inneholder fem unike møbler laget av høykvalitets naturmaterialer som mykt skinn og massiv valnøtt. I det følgende galleriet kan du se nærmere på de unike møblene i massivt tre og skinn, beundre det og hvorfor ikke finne noe som passer for deg selv.

lamborghini design stil elegant sportsbil

Den internasjonalt kjente designeren Karim Rashid var personen som signerte møbelsamlingen Authentic Living og forente Lamborghini -verdenen med Riva 1920. Grunnlaget for dette vellykkede partnerskapet er lidenskap, oppmerksomhet på detaljer og manuelle ferdigheter kombinert med moderne teknologi og kreativitet. De karakteristiske og tidløse møblene i massivt tre og skinn kombinerer tradisjon, innovasjon og kreativitet. Den eksklusive møbelsamlingen i Lamborghini -stil er helt klart resultatet av møtet mellom to store italienske merker, hvor lidenskap og dyktighet er svært viktig.

skrivebordsklemme i massivt tre

Lamborghinis superbiler har blitt ikoner og går langt utover bilens standardfunksjoner. Denne kvaliteten ble også overført til andre områder, som det fremgår av Authentic Living -samlingen. Riva 1920 kjenner seg igjen i Lamborghini -filosofien. Selv om det har sine røtter i tradisjonen, er selskapet avhengig av de mest moderne teknologiene og innovasjonene. Riva 1920 er preget av bruk av tre av høy kvalitet og en naturlig oljevoksbase.

klip skrivebordstoler design glassfront

“Klip” -bordet fra den elegante designkolleksjonen består av et massivt trepanel og skinndekkede fronter. Dette møbelet i massivt tre og skinn er preget av enkelheten og lettheten i linjene. Bokhylla i massivt tre imponerer med de asymmetriske yttersidene i buet trekant som er dekket med skinnskinn. De 6 hyllene er også laget av massiv valnøtt. Denne bokhyllen med det imponerende navnet “Finesse” ble til slutt behandlet med voks med furuekstrakter. Den polstrede stolen “Klutch” er også dekket med skinn og har dekorative, synlige sømmer.

møbler massivt tre skinn lamborghini design

Sofaen, kalt “Dynamic”, er laget av tre og en praktisk hylle som går rundt hele møbelet. Den “dynamiske” sofaen er utstyrt med sammenhengende sete- og ryggputer og også dekorert med synlige sømmer. “Speed” -bordet var laget helt av massivt tre. Det unike møbelet fascinerer med sitt asymmetriske bordben og bunnplate samt med bordplaten med avrundede kanter. Karim Rashids krumme møbler i massivt tre og skinn med edelt design er elegant, moderne og nåværende takket være bidraget fra selskaper som Riva 1920 og Lamborghini.

valnøtt designermøbler skinn moderne

bokhylle finesse design møbel skinn massivt tre

stol klutch grå syning edel

dynamics filing karim rashid lamborghini

sofa dynamisk hylle massivtre

hurtigbord avrundet møbler i heltre

massivt tre svingete bord

* mer informasjon og prosjekter fra Karim Rashid, Riva 1920 og Lamborghini

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler