15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne veggdesign på legekontoret med kryssfinerplater og vakre illustrasjoner

Resepsjonsdiskbekledning kryssfiner vegghengende lampe

Attraktiv og moderne interiørdesign preger denne moderne legepraksis. Den medisinske praksisen ligger i Thessaloniki, Hellas. Det flotte interiøret ble opprettet i 2015 av det talentfulle Malvi -teamet. Det moderne legekontoret huser kontorene til to leger som praktiserer innen forskjellige medisinske felt. Den ene legen er en fødselslege ultralydspesialist og den andre er en barnekardiolog. Kundene ønsket en medisinsk praksis som var vennlig, imøtekommende, men profesjonell på samme tid. Interiørdesignerne har fått i oppgave å skape et rom som gjenspeiler legenes forskjellige personligheter og medisinske spesialiseringer.

mottak pendellampe kryssfiner

Undersøkelsesrommene til de to medisinske praksisene og kontorene til spesialistene var spesifikt plassert på begge sider av korridoren for å minimere støy og skape en følelse av separasjon mellom de to områdene. Takket være denne inndelingen fungerer mellomområdet som en buffersone, som huser sekundærrommene, for eksempel personalrom, toalett og lager.

lys takbelysning i kryssfiner i lobbyen

For å understreke den doble funksjonaliteten til den medisinske praksisen, ble det designet to forskjellige venteområder, som kan nås via separate innganger, men deler et felles mottaksområde. I begge ventesalene tilbyr de hvite veggene et ideelt bakteppe for attraktiv veggdesign.

benker rom interiørdesign veggkunst

Den rene, hvite veggoverflaten presenterer perfekt de skreddersydde kunstverkene av den anerkjente illustratøren Stavros Damos. Veggmaleriene som viser en gravid kvinne, en nyfødt baby, et tre med fugler, blomster og en sykkel passer sømløst inn i rommet.

veggdekorasjon venterom trær fugler enkelt

På grunn av den vakre veggedesignen ble de spesialiserte avdelingene til de to legene tatt opp på en leken måte. Den moderne legepraksis fascinerer også med det interessante veggdekket. Den utstående strukturen i rommet, som avbryter venterommet, er kledd med kryssfinerplater av forskjellige tykkelser.

kryssfinerpaneler veggbekledning lyse ventesalemalerier

Veggene med kryssfinerbekledningen fungerer som en visuell forbindelse mellom de to områdene i venterommet. Kryssfinerplatene fungerer som et funksjonelt element i romdesignet og ble brukt i resepsjonen, på døren til et legekontor og på det skjulte oppbevaringsrommet. Den elegante hengelampen over mottaksdisken var også laget av kryssfiner og skaper et harmonisk helhetsbilde.

veggbekledning kryssfinerpaneler lette barnevennlige

Det vellykkede samspillet av kryssfinerplater, vakre veggdekorasjoner og den enstemmige resten av møblene skaper en varm, rolig og vennlig atmosfære som bevarer følelsen av profesjonalitet.

maleri bord barn venterom veggmaleri belysningsbenk

benkepolstring moderne legekontordesign

gravide ventesal kryssfinervegger

venterom moderne legepraksis sitte benker beige

moderne medisinsk praksis veggdesign fahrr

personal room kryssfiner, paneler, veggdesign

kardiolog praktiserer interiørdesign veggdekorasjon farget

veggdekorasjon farget fugl gren design

ultralyd moderne medisinsk praksis interiørdesign enkel

* Legekontorets design ble laget av MALVI designet

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler