15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Senking av kolesterol – 9 tips for et lavt kolesterol diett

Lavere kolesterol forhindrer hjertesykdom

Det høye kolesterolet skader arteriene og blodårene og kan til og med føre til hjerteinfarkt og slag. Det er et godt (HDL) og et dårlig (LDL) kolesterol. Den totale mengden kolesterol i blodet kalles kolesterolnivået. Med riktig ernæringsplan kan du holde kolesterolet på normale nivåer. Den ideelle verdien for voksne er 200 mg / dl (over 50 mg / dl, LDL opptil 130 mg / dl). Hvis du har Lavere kolesterolnivå du trenger riktig kosthold og mer mosjon. Vi tilbyr deg noen tips og handlinger du kan ta.

Mat som senker kolesterolet

1. Spis mer mat som øker kolesterolnivået (HDL) – fettrik fisk, hvitløk, frukt og grønnsaker, fiber, fullkornsbrød.

Fettfisklaks senker kolesterolnivået

2. Fet fisk (Makrell, laks, sild og tunfisk) fordi de inneholder mye omega-3 fettsyrer, forhindrer de at plakk bygger seg opp i arteriene.

Senk kolesterol diett Plan Foods

3. Legg til hvitløk til kostholdet ditt fordi det beskytter blodårene mot dårlig (LDL) kolesterol.

Kolesterolsenkende mattørkede plommer

4. Sørg for at maten du spiser inneholder mye antioksidanter og næringsstoffer – inkludert vitamin C, betakaroten (vitamin A), vitamin E og selen. De finnes i store mengder i de tørkede plommene, en annen Tørket frukt og i det ferske frukt og grønnsaker inneholde.

Fullkornsbrød reduserer kolesterolnivået

5. Den høy fiber Mat senke kolesterolnivået og øke det gode kolesterolnivået.

Ingen animalske produkter som hjelper til med å senke kolesterolnivået

Mat med lavere kolesterol forbudt ost av melk

6. Spis ingen mettet fett (animalsk fett) fordi de fremskynder prosessen med dårlig kolesterolproduksjon. De bør ikke utelukkes helt fra dietten, men mengden bør være begrenset.

Kolesterolsenkende fibermandler bær avokado

7. Øk mengden umettede fettsyrer, fordi disse stoffene beskytter mot hjerte- og karsykdommer, visse typer kreft og er en forutsetning for et langt liv. Olivenolje, mandler, uraffinerte oljer og nøtter er spesielt nyttige. Spis mat rik på soya (Soyamelk, etc.).

8. Unngå mat som senker godt kolesterol. Dette inkluderer smør, ost, egg. Margariner og vegetabilske oljer er kolesterolfrie.

Lavere kolesterol glass vin sunt hjerte

9. Drikk to glass Vin eller øl per dag, fordi de er rike på antioksidanter og vitaminer, øker det gode kolesterolet i blodet.

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler