15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å lage møbler til dukkehuset selv: 15 DIY -ideer med husholdningsartikler

Møbler til selve dukkehuset skaper ideer

Det er knapt en jente som ikke er glad for et dukkehus – leken har vist seg å være en absolutt klassiker gjennom årene. Og for de som synes de moderne plastversjonene er for upersonlige, kan de i stedet få det gamle trehuset ut av kjelleren, male det om og gjøre det tilgjengelig for ungdommene. Møblene til dukkehuset skal selvfølgelig ikke mangle. Hvis det gamle utstyret er skadet eller mangler helt, kreves kreativitet fremfor alt. Vi viser deg 15 ideer om hvordan du kan lage møbler av husholdningsartikler selv. La deg inspirere av forslagene – instruksjonene er super enkle og ideelle selv for nybegynnere.

Lag dine egne møbler til dukkehuset: Gjestehuset av papir

Møbler til dukkehusveggene vindusdør trepinner brettes

Trenger det gamle dukkehuset en husforlengelse – for eksempel fordi det ikke er nok rom til alle Barbies? Deretter tilbyr et pensjonat laget av papir en rask plassløsning. Bare kutt ut veggene fra papp. Klipp ut åpninger i papp for dør og vindu, og fest trepinner på døren og vindusrammen for mer stabilitet. Nå er det bare å sette sammen huset – og ordne lekene inni.

Tinker innendørs planter for dukkehuset av naturlige materialer

Lag møbler til dukkehusplanter kastanje kastanje rhinestones

For den fantasifulle dekorasjonen vist ovenfor trenger du følgende materialer: flere kastanjer, trepinner, grønne treperler, rosa glassperler, varmt lim eller varm limpistol og skrutrekker. Bare bor hull i kastanjene med en skrutrekker, sett inn trepinnene og lim dem på plass. Dekorer kastanjene med tre- og glassperlene.

Tinker fotovegg til dukkehuset

Dukkehusmøbler bilder vegg trepinner bilder

Veggene i det nye pensjonatet skal på ingen måte stå tomme. Klipp ut flere bilder fra gamle blader, lag fotorammer av trepinnene. Lim bildene så ordnet på veggen.

Lag dine egne møbler til dukkehuset: et salongbord laget av telys og en bolle laget av en flaskehett

Møbler til dukkehuset Barbie stue sofa sofabord dekorasjon selv

La oss komme i gang med å sette opp – først viser vi deg hvordan du lager et salongbord selv fra to telys og et lokk. Alt du trenger for prosjektet er silikonlim. Du kan dekorere bordet med en “bolle” – faktisk en flaskehett fylt med glassperler.

Lim sammen møbler til dukkehuset, salongbord, telys

Lim først de to telysene sammen med undersiden og la dem tørke til side. Telysene danner bordkolonnen som du senere vil feste bordplaten på.

Tinkermøbler til dukkehuset kan dekke salongbord

Legg nå lokket på telysene og fest det med den varme limpistolen. Vi anbefaler at du sliper ned de skarpe kantene med en fil eller sandpapir.

Møbler til dekorasjonsskålen til dukkehuset, flaskehett, glassperler

Alternativt kan du bruke et lokk av plast for sikkerhets skyld.

Møbler til dukkehuset: lag din egen sofa av oppvasksvamp

Bygg dine egne møbler til dukkehuset sofa oppvask svamp leire papp filt

Sofaen bør ikke mangle i noen stue – nå kan din favorittdukke også slappe av på en komfortabel sofa. For det neste håndverksprosjektet trenger du følgende materialer: en svamp, filt, papp, varm limpistol.

Lag dine egne møbler til dukkehus sofaen, oppvaskfilt

Bare vik filtstoffet rundt svampen og lim stoffets ender sammen. Klipp ut en detalj fra kartongen til ryggstøtten. Hvis du ønsker det, kan du male det eller dekorere det med innpakningspapir. Fest kartongdetaljene med den varme limpistolen. fullstendig!

Tilbehør til dukkehus – filtteppe

Møbler til dukkehuset, skjær ut et teppe av filt

Et rundt teppe laget av filt legger til siste finpuss på stua og avrunder møblene i salongen. Bare tegn en sirkel på filten med et kompass og blyant, klipp den ut og plasser den foran sofaen.

Tinker garderobe fra eske

Lag din egen garderobe dukke pappeske

Vi har allerede vist deg hvordan du lager Barbie -klær av husholdningsartikler. Selvfølgelig kan de nye klærne, håndvesker og bukser ikke bare ligge rundt huset. Barbie trenger sårt et stort skap!

Gjør det selv garderobe dukkehus instruksjoner

Du trenger følgende materialer for garderoben: en pappeske, papp i forskjellige farger, silikonlim, wire, binders og glassperler. Følgende verktøy hjelper deg med oppgaven: wire cutters, en blyant, en linjal. Følg fotoinstruksjonene ovenfor trinn for trinn.

Lag kleskroker garderobe dukkehus selv

Når skapet er klart, bøy du binderset med ståltrådene slik at det ser ut som en liten kleshenger.

Lag en garderobe til dukkehuset pappklips -kroker

Møbler til dukkehuset – seng til Barbie

Lag dine egne møbler til dukkehuset, bygg en barbieseng

Når Barbie sover om kvelden, trenger hun en komfortabel seng. Vi viser deg hvordan du lager en av en pappeske. Du trenger pappemballasje (for eksempel risemballasje), papp, farget emballasjepapir, filt, 3 trepinner, silikonlim eller en varm limpistol.

Lag dine egne møbler til dukkehuset i en eske med papp

Og slik er sengen laget: Dekk esken med farget innpakningspapir på sidene. Lim et stykke rosa filt (det vil tjene som laken for Barbie) på toppen. Skjær hodegavlen ut av papp, stabiliser den med trepinnene og fest den med den varme limpistolen. Bruk et stykke gul filt som en dyne.

Sy puter av filt

Møbler til dukkehuset Barbie -seng lager papp selv

For at Barbie skal være så behagelig som mulig, trenger hun bare en pute. Du kan lage dette selv av filt og bomullsputer. Du trenger: et lite firkantet stykke filt, 2-3 vatrondeller, sytråd, en nål, en saks.

Møbler til dukkehuset sengepute

Brett bomullsputen i to og bruk den som en “fylling” til puten. Sy deretter endene på det firkantede filtstykket sammen.

Lag møbler til dukkehuset selv – spisebord og stoler laget av plastkopper

Lag møbler til dukkehuset, stolene og bordene selv

I denne koselige spisesalen kan Barbie avslutte kvelden med vennene sine over middagen. Rommet er dekorert med fargerike bilder på veggene, koselige husplanter og et teppe med dypt haug av papirserviett, og ser koselig og innbydende ut. Det eneste som mangler er spisebord og stoler.

Lag dine egne møbler til dukkehusets spisebord

Til spisebordet trenger du en CD, et ark med rosa papp, en gjennomsiktig plastkopp, en saks, en blyant og en varm limpistol. Bruk først CD -en som mal og kutt en sirkel ut av pappet. Lim den rosa sirkelen på CD -en og la den tørke.

Spisebord dukkehus lag deg en plastkopp

Til slutt limes plastkoppen og CD -en sammen (se bildet ovenfor).

Møbler til dukkehusstolen, plastkopp, filtsete

Til de fire stolene trenger du fire plastkopper, rosa filt, en saks og en varm limpistol. Følg fotoinstruksjonene ovenfor.

Lag møbler til dukkehuset, bordet, stoler, plastkopper

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler