15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sy en pose av gamle jeans – enkle instruksjoner og ideer

Veske laget av gamle jeans nær-instruksjoner-skole-reiser-store

En Veske laget av gamle jeans er et perfekt sykkelprosjekt for den kommende helgen. Denne vesken er solid, moderne og superenkel å lage hjemme. Alt du trenger er noen få grunnleggende syferdigheter. Du finner detaljerte instruksjoner og andre gode ideer til DIY jeanslommer i artikkelen!

Sy en pose av gamle jeans – materialer

gamle-jeans-resirkuleringspose-lukke-instruksjoner-materialer

Alle elsker jeans fordi de er komfortable og tilbyr en rekke kleskombinasjoner. Men hvis de gamle jeansene er revet et sted eller ikke lenger passer, kan du sy en fin pose ut av dem. Nedenfor finner du trinnvise instruksjoner for en jeansveske som du kan lage selv. Nedenfor er listen over nødvendige materialer og verktøy.

Materialer:

– Gamle jeans

– to belter

– nagler

Verktøy:

– Stoffsaks

– Saks

– symaskin

– syl eller slag

– hammer

– målebånd

– Pinner

gamle-jeans-resirkuleringspose-lukke-instruksjoner

Nøkkelen til suksess her er å bruke et gammelt par jeans som er laget av et robust denim stoff og ikke for elastisk! Elastiske stoffer er mye vanskeligere å jobbe med fordi de har en tendens til å ekspandere når du klipper og syr.

Sy et U -hefteomslag – enkle instruksjoner og gode DIY -ideer

Resirkuler gamle jeans – det er noe nytt som kan tinker med?

Tinker eller sy babygaver til fødsel – 12 DIY -ideer og instruksjoner

Sy en pose av gamle jeans – instruksjoner

Veske laget av gamle jeans lukke instruksjoner-kutt-bukse-ben

Når du har samlet alle nødvendige materialer og verktøy, kan du starte DIY -prosjektet. Legg først jeansen foran deg og kutt det ene benet til 50 centimeter. Klipp langs sømmen og avslør stoffet. Gjenta prosessen med det andre buksebenet og legg begge nøyaktig oppå hverandre. Mål et snitt på 20 cm i midten langs bunnen av brikkene. Skjær mot fotens kant i en vinkel slik at resultatet blir et trapes.

Hjørnene og bunnen av posen

pocket-age-jeans-nær-instruksjoner-hjørne-gulv-skjæring

Klipp nå ut hjørnene og bunnen av posen. Mål og kutt 50 centimeter fra toppen av det ene buksebenet. Klipp langs sømmen og avslør stoffet som du gjorde for sidene av posen. Mål deretter to lange rektangler 9 x 50 centimeter og skjær dem ut. For bunnen av posen, klipp en strimmel stoff 9 x 28 centimeter. Dette vil gi deg noen få centimeter ekstra for sømmen.

Sy sammen alle delene

pocket-age-jeans-sy-instruksjoner-fikse-pins-sy-snu

Nå er det på tide å sette sammen posen. Dette eksemplet bruker innsiden av jeansene som utsiden av lommen, men du kan gjøre det annerledes. Fest med et par pinner. Husk at etter at alle hjørnene er sydd, skal posen snus. Sy sammen hjørnene med en symaskin.

Fest beltet med nagler

lomme-alder-jeans-sy-instruksjoner-skinn-stropper-feste-nagler

Nå trenger du beltene, hulletangen, hammeren og naglene. Plasser beltet på den ene siden av posen og slå ut nøyaktig hvor naglen skal være. Den nedre delen av naglen skyves gjennom stoffet fra venstre og den lille hetten på høyre side gjennom beltehullene. Plasser på et hardt underlag og bank forsiktig på hetten med en hammer. Legg til flere nagler for å feste stroppen. Fest den andre stroppen til den andre siden av posen, og du er ferdig!

Og ferdig!

Fest posen av gamle jeans til beltet

Ide og realisering av brit.co

stor veske, for alt du vil bære rundt

pocket-age-jeans-sy-instruksjoner-beltestropper

Du kan bruke denne vesken som en helger fordi den er stor og gir nok plass til mange ting. Det er også perfekt for shopping eller til og med skole. Hvis du ønsker det, kan du også sy en innerlomme med glidelås for å beskytte dine personlige eiendeler mot tyveri.

Jeanslomme dukket opp med en farget klut

pocket-age-jeans-close-instructions-floral-cloth-pepped up

Hvis du vil krydre den selvsydde vesken av jeans med et fint tilbehør, så er forskjellige kluter veldig passende. Sjal kan finnes i alle farger og med alle slags mønstre, og dermed velge et individuelt design for din egen veske. Skjerfet er lettest å knytte på en av stroppene og setter alltid en fin aksent på den ensfargede denimposen.

flere ideer og varianter for DIY jeanslommen

bag-age-jeans-self-made-belt-belt

Selv om buksebenene ble brukt til å sy jeanslommen i de forrige instruksjonene, kan andre deler også brukes. Du kan også erstatte skinnbeltene med andre belter, for eksempel de som er laget av stoffbelter. De er også vanligvis litt mer komfortable og kan legge til et lekende fargetrekk på posen laget av gamle jeans.

Bruk lommene på jeansene

bag-age-jeans-selvlagde-lær-stropper-nagler

Hvis du vil sy en pose selv av gamle jeans, kan du vanligvis bruke hvilken som helst del av jeansen. For eksempel, hvis du liker den øvre delen av jeansene mer, kan den brukes til å sy posen. På denne måten kan bukselommene også brukes til småting, for eksempel mobiltelefon, briller eller noe annet.

bag-age-jeans-self-made-leather-stropper

går med et uformelt hverdagsantrekk

bag-age-jeans-self-made-big-travel-shopping-bag

En veske laget av gamle jeans er et perfekt tillegg til et hverdagsantrekk. Den kan selvfølgelig brukes i kombinasjon med jeans, men også med en pen kjole eller sporty bukser. Større design er perfekte for reiser og gir et uformelt utseende.

Jeanslomme med lang skulderrem

bag-age-jeans-self-made-band-pepped up

Stroppen til vesken fra gamle jeans kan også sys av denimstoff. Du kan bruke den lange jeansfalsen til dette og til og med sy en skulderrem. Denne ideen er perfekt for de som foretrekker pliktoppfyllende poser fremfor håndvesker. Med en skulderveske er hendene dine frie til enhver tid, og derfor er det ofte foretrukket å gå turer i parken.

Sypose fra gamle jeans til liten jente

bag-age-jeans-self-made-belt-floral-cloth

Små jenter har også poser til favorittleker eller hårtilbehør. Derfor kan du sy en jeanslomme spesielt for din lille prinsesse og dekorere den med barnemotiver. Fargede kluter, knapper og applikasjoner er perfekte for dette. La kreativiteten gå fri og tryll frem en unik veske laget av gamle jeans.

Patchwork stil jeans lomme

bag-age-jeans-self-made-used-look

Lappestilen er for tiden veldig på moten og kan kombineres perfekt med et brukt utseende. Derfor kan du prøve å sy en fin pose selv fra forskjellige jeans. Brikkene som brukes skal ha forskjellige størrelser og kan sys sammen for å skape et vakkert design.

Sy en pose av forskjellige jeans

pocket-age-jeans-selvlagde-striper-forskjellige farger

Jeans finnes i mange forskjellige nyanser av blått. Noen design har også et vasket utseende og tilbyr en vellykket kombinasjon av mørke og lyse nyanser. Hvis du har flere jeans å resirkulere, kan du sy en pose med mer enn ett par jeans. For å gjøre dette kan individuelle jeansstykker sys sammen og gjøres om til en pen pose til daglig bruk.

pocket-age-jeans-selvlaget-fargerik-innside

pocket-age-jeans-self-made-back pocket-use

pocket-age-jeans-self-made-shaggy-look

mini-pocket-age-jeans-self-made-back-pocket-dekorere

bag-age-jeans-close-ideas-clutch-button-denim-soff-simple-wallet

bag-age-jeans-near-ideas-laptop-bag-casual-denim-jeans stoff-diy

bag-age-jeans-near-ideas-ryggsekk-diy-denim-jeans stoff

bag-age-jeans-near-ideas-bag-sekk-bag-denim-stoff

bag-age-jeans-near-ideas-shoulder-bag-laptop-bag-denim-jeans stoff

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler