15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sedertrebekledning i harmoni med de steinete omgivelsene – en hytte i fjæra

Hut Norway sedertrebekledning i harmoni med stein

I dagens fartsfylte verden lengter mange av oss en stund ut på et sted for hvile og avslapning. Noen velger en ferie på et 5-stjerners hotell med SPA og velværeområde, mens andre foretrekker bortgjemt overnatting i naturen. Hvis du tilhører den sistnevnte typen, vil Østfoldhytten av Lund + Slaatto Architects inspirere deg. Det ligger på Oslofjorden i Sør -Norge og passer perfekt inn i naturlandskapet. Sederkledningen er i harmoni med de omkringliggende steinene og har samme fargepalett. Les mer om design og innredning av hytta nedenfor!

liten hytte steinete landskap inngang

Den lille hytta med annekset ligger ved bredden og tilbyr fantastisk utsikt over fjordene. Sederkledningen er utformet på en slik måte at noen av lamellene fungerer som solbeskyttelse for interiøret. Taket er også kledd i sedertre og ser ut som en fortsettelse av bakfasaden. I tillegg dannes det et lite tak på alle sider av hytta. Husets form kommer fra et tidligere hus på samme sted. For å garantere høyest mulig romhøyde ble taket konstruert etter en spesiell konstruksjonsmetode.

Hut moderes design fasadetak i sedertre

En liten tretrapp med flytende trinn fører til inngangen bak. Du kommer inn i stua direkte fra det lille tredekke. Store foldbare glassdører fjerner grensene mellom innvendig og utvendig, slik at den lille terrassen fungerer som en forlengelse av stuen. Tømmeret som brukes til fasaden og tredekket rundt huset har en gyllen, lys grå nyanse og er perfekt tilpasset kystlandskapet.

moderne hytte ved sjøen stue folding glassdør terrasse

De omkringliggende steinene inspirerte arkitektene til flere nivåer i hyttens interiør. Høyden på rommet tillater opprettelsen av en andre etasje, hvor det er noen få steder å sove. Stuen er koselig og preget av nordisk enkelhet. Sofaen med to oransje krakker setter aksenter i rommet. Kombinert med sitteputer i blått, gir de polstrede møblene rommet en maritim teft.

Vis stuehytte på innsjøen sedertre utvendige persienner

Utsikten fra stua er fantastisk. Så langt øyet kan se, kan du beundre rolige farvann og små øyer. Det sjenerøse glasset slipper inn mye dagslys inn i interiøret og skaper et lyst og innbydende interiør.

nordic simplicity interiørdesign hytte Norge

En peis ved siden av stuen gir rask oppvarming hver sesong. Hvis du vil slappe av ved bålet, kan du sette deg ned på en komfortabel benk ved siden av. Dette har også noe lagringsplass der veden er lagret. Bak peisen er det et annet nivå, som er innredet som et lite lesehjørne med en komfortabel lenestol.

liten norsk hytte ved kysten innvendig tre kjøkken

Hvis du passerer stua, kommer du til kjøkkenet. Det er minimalistisk og fullt møblert med tre. Et stort visningsvindu gir dagslys og inviterer solstrålene inn i interiøret.

Bruk sedertre for moderne fasade tak

Utenfor er sedertrebekledningen kombinert med svart stål, noe som skaper interessante kontraster. Arkitektene tegnet en liten forlengelse av hytta, som huser et annet, privat soverom.

Sedertrebekledning, horisontale sprossetrapper

moderne hytte nordisk design fasade sedertre

Hytta i fjæra, steinete omgivelser, harmonisk fasadebekledning av sedertre

Sedertrebekledning harmonerer med det steinete landskapet

* Du kan se flere prosjekter fra Lund + Slaatto Arkitekter her se.

Previous Post
Attraktivt pianodesign av Goldfinch Pianos & Based Upon
Next Post
Høstplommedessert i glass – oppskrifter på Crumble & Cobbler