15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Svart stål og rom oversvømmet med lys i “House Pranayama” -boligen i Sydney

svart stål tilleggssystem med smale tre etasjers murstein

Det to-etasjers “House Pranayama” i Sydney Australia ble utvidet med en tre-etasjers anneksbygning i 2018 av arkitektstudiet Architect Prineas. For det allerede eksisterende murhuset fra 1920 -årene i Sydneys grønne, østlige forstad Bellevue Hill, fikk arkitektene i oppdrag å lage et ekstra rom ved siden av huset som skulle fungere som bibliotek, lesehjørne og hobbyrom. Det er laget en smal forlengelse på tre nivåer, som gir tilstrekkelig plass og slipper inn mye dagslys. De elegante, sammenleggbare dørene av glass og stål gir tilstrekkelig lys og kan åpnes helt. Den vertikalt designet bygningen ble bevisst valgt som en kontrast til det horisontalt utformede murhuset. Svart stål på fasaden er det første som slår deg ved første øyekast.

trapper hage fasade murstein svart stål hus pranayama

Klientene ønsket en intern forbindelse til det nye bygget samt separat adkomst til garasjen. Boområdet til den smale bygningen er 44 m². Ett rom ligger på hvert av de tre nivåene. Hobbyrommet med et komfortabelt sittegruppe ligger i kjelleren. Det er et bibliotek i første etasje og en studie på øverste nivå.

uthus i svart veranda i murstein

Svart stål, betong, tremøbler malt i svart -hvite vegger skaper en minimalistisk palett som preger den vakre forlengelsen. Lysegrønne strukturerte fliser og grovt saget tømmeravlastning i betongtaket sørger for et godt spill av lys og skygge i lokalene til “House Pranayama”. Fritidsrommet er innredet med en moderne hjørnesofa i subtile pastellfarger, som tilbyr komfortable sitteplasser.

kjelleruthus, vertikal smal, oversvømmet med lys, stål svart

Betonggulvet i kjelleren smelter sammen til et varmt tregulv på verandaen. Smale benkestoler i grått og de grønne strukturflisene som omgir verandaen tar opp fargepaletten fra interiøret og sikrer et harmonisk innendørs og utendørs anlegg. Det lett oversvømte biblioteket er utstyrt med en trevegg av hyller i svart. To ekstravagante skinnstoler i gult inviterer deg til å lese og somle og er spesielt effektive foran den mørke veggen i hyller.

hjørnesofa pastellfarge maleri salongbord betong

trepanel tak svart stål glass dør sofa veranda

murhus hus pranayama planter rekkverk svart stål

leseområde svart stål glass murstein tre design stoler

house pranayama bibliotek parkett gulv stoler hylle svart

svart stål glassdør parkettgulvbilde tre svart lakk

gate side hus fasade garasje murhus svart stål

murhus inngang swing benk hus pranayama

* et prosjekt av Arkitekt Prineas

Previous Post
Vietnams spektakulære nye bro bæres av store hender
Next Post
Lag en minihagedam i en mørtelbøtte og plant den – DIY -idé