15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorere påskeegg uten fargestoffer – 8 interessante ideer

påskeegg uten fargestoffer original-broderi-mønster-blomster

Her legger vi morsomme og interessante ideer om hvordan du lager fargerik Påskeegg uten fargestoffer kan lage håndverk selv! For å dekorere hjemmet ditt vakkert til påske trenger du ikke nødvendigvis forskjellige fargestoffer, som også kan være helseskadelige. Du kan også dekorere interiøret med forskjellige materialer, for eksempel tekstiler, papir, fargerikt lim eller papp. Til dette formålet kan du bruke kokte eller kunstige egg, inkludert de laget av papp eller frigolit. Ikke glem at eggene som er dekorert på denne måten ikke er til å spise, men bare er der som smykker.

Dekorer påskeegg uten fargelegging

1. Stoffegg

påskeegg uten fargestoffer stofffarget-lim-lett-tinker

Lag forskjellige effekter med stykker laget av fargede stoffer og design påskeegg uten fargestoffer. Ta kokte eller kunstige egg og pakk dem inn i disse stoffene. Til dette formålet kan du bruke lim eller Tesa -film, som fester seg på begge sider. Smør eggene med dem og lim stoffene eller materialene du vil bruke. Glatt overflatene godt slik at det ikke blir igjen bobler. Legg de fargede eggene i en kurv og legg dem på påskebordet. Hvis du har brukt Tesa Film, kan du spise eggene, men hvis du har brukt lim, er det bedre å bare bruke eggene som pynt! Dette gjelder også de andre ideene vi skal gi deg.

Dekorer påskeegg uten fargelegging

2. Fargerike striper

påskeegg uten fargestoffer papir-bånd-blomster-ringer-idé

Kombiner fargene etter din smak ved å sette fargerike striper på noen ekte eller kunstige egg. Klipp disse stripene ut av dekorativt papir, tape eller lim. På denne måten kan du oppnå en fin effekt. Kombiner blomster og fargerike striper! Du kan gjøre det i rader, fargerike striper og forskjellige brokadefarger. En fin idé å designe påskeeggene uten fargelegging.

3. Klistremerker og tatoveringer

påskeegg uten fargestoffer klistremerke-tatoveringer-idé-hvite egg

Den enkleste måten å lage dekorative påskeegg uten fargestoffer er å sette klistremerker på dem. Bruk selvklebende klistremerker eller klistremerker fra blader. Når du limer dem, må du passe på å ikke vri klistremerkene eller plassere kantene forsiktig på eggene. Hvis du bruker lim, kan du bare bruke eggene som pynt.

4. Papirruller

påskeegg uten å fargelegge papir-ruller-påske-kanin-diy-lim

Du ruller sammen smale papirstrimler, som vist, og bruker dem til å danne forskjellige elementer for et stort utvalg motiver. Her kan du for eksempel se en påskehare. Denne teknikken er veldig populær for håndverk og er egnet for forskjellige anledninger.

5. Dekorasjonsteknikk med en liten svamp

ideer Påskeegg uten fargestoffer dekorere perler paljetter

Lag fargerike påskeegg med en svamp. Smør eggene med lim med en våt svamp og rull deretter eggene i brokade eller andre ting som perler, korn eller paljetter. En annen mulighet ville være å påføre maling med svampen. Slik får du forskjellige fargerike motiver. Fordi du bruker lim, bruker du bare eggene som pynt.

6. Egg med farget brokade

ideer påskeegg dekorere fargerike glitterprikker blomster

En enkel idé om hvordan du kan dekorere påskeeggene er å bruke brokade. For å gjøre dette trenger du hvitskinnede egg slik at brokaden kan sees tydeligere. Rull eggene i lyse brokadfarger. Smurt med lim på forhånd, selvfølgelig. Du kan også lage forskjellige tegninger. Når eggene er helt tørre, plasser dem i det planlagte hjørnet av huset ditt. En annen variant vil være å bruke dobbeltsidig tape. Skjær teipen i den formen du ønsker, lim den på egget og rull i brokade. Tørk egget lett for å la overflødige brokadepartikler falle ut. Legg eggene i en bolle.

7. Lapparbeid laget av dekorativt papir

Påskeegg dekorerer lappeteppe med cupcake -foringer

En annen idé for påskedekorasjoner ville være å dekorere egg med dekorativt papir. Lim bitene som en collage. Bedre å bruke selvklebende papir. Du kan også bruke papiret som en sjablong og deretter bruke fargeblyanter til å male eggene.

8. Egg med aluminiumsfolie

ideer påskeegg farge dekorere aluminiumsfolie egg kartong

I stedet for å lime og male, ta et par kokte eller falske egg og pakk dem med aluminiumsfolie. Ordne detaljene du har laget i en kurv. Du kan kjøpe aluminiumsfolien fra supermarkedet eller ta den fra sjokolade. Legg kunstgress under eggene.

ideer pynter påskeegg uten fargestoffer som blåser ut tommelfinger

ideer påskeeggmaling dekorere stikkende tekstiler

ideer Påskeegg uten fargestoffer dekorer papirstrimler

ideer til å dekorere påskeegg uten at fargestoffer klistrer fargerike klistremerker

ideer påskeegg farge dekorere malingsperler

Previous Post
Vietnams spektakulære nye bro bæres av store hender
Next Post
Lag en minihagedam i en mørtelbøtte og plant den – DIY -idé