15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Korte frisyrer for kvinner 2016/2017 inspirert av stjernene

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-landskap-jessie-j

På sommeren, på grunn av varmen og den lojale følgesvennen – svette, vurderer mange kvinner å forkorte håret betydelig. Ikke uten grunn Korte frisyrer for kvinner klart mange fordeler i forhold til den lange manen. Hollywood -stjernene bestemte tappert å gå for korte hårklipp i 2016 og tjene som inspirasjon for kvinner rundt om i verden. Vær modig og unn deg et friskt nytt utseende for sommeren, akkurat som sangere og skuespillerinner gjorde!

Korte frisyrer for kvinner 2016/2017 – stjernene i dag og for 2 år siden

Korte frisyrer for kvinner -stjerner-før-etter-Scarlett-Johansson

Scarlett Johansson bestemte seg for å gjøre en stor endring i utseendet i 2016. Hun har ikke gradvis forkortet håret som de fleste kjendiser gjør, men skillte tappert med den lange manen med en gang. Trådene er igjen lenger på toppen av hodet og smigrer ansiktet. Røttene blir selvfølgelig mørkere og oppnår mye volum. Denne korte hårklippet er spesielt egnet for ovale ansiktsformer.

Korte frisyrer for kvinner 2016/2017 – Jennifer Lawrence

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-Jennifer-Lawrence

Jennifer Lawrence har eksperimentert mye med hårstyling gjennom årene. Vi tar en titt på hennes utseende siden 2013 og i dag på Golden Globe Awards. Skuespilleren presenterte en veldig frisk og ungdommelig kort frisyre for kvinner, helt i harmoni med hennes atletiske figur og brunfarge.

Bob frisyrer 2016 – 27 ideer for kutt og styling

Moderne frisyrer for cap eller hatt – 20 tips på bilder

Hårforlengelse med klipp og lokker – metoder og tips

Korte frisyrer for kvinner 2016/2017 – Kristen Stewart

Korte frisyrer for kvinner -stjerner-før-etter-Kristen-Stewart

Stjerneskuespillerinnen fra vampyrsagaen ‘Twilight’ (‘Bite at Dawn’) beholdt sin lange manke under innspillingen av alle filmene og forandret det neppe. Kort tid etter ble Kristen Stewart dristigere og åpen for å eksperimentere med hårlengder og farger. Etter de vellykkede billettfilmene spilte hun kompliserte karakterer i lavbudsjettproduksjoner og forandret seg også mye i privatlivet.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Rita Ora

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-rita-ora

Rita Ora vet å tiltrekke seg oppmerksomhet og er den rette inspirasjonskilden for modige kvinners frisyrer. Hun er avhengig av kontraster – platinablondt hår og mørke, tykke øyenbryn. Dette gjør ansiktet hennes spesielt uttrykksfullt og retter blikket nøyaktig inn i øynene. Hun ble nylig omtalt på forsiden av Elle Canada med et veldig kort hårklipp. Gjør ingen feil, dette kan være en parykk eller hennes virkelige hår, men stjerner trenger ikke å vente i mange år før håret blir langt igjen. Det er utvidelser for det.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Jessie J.

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-jessie-j

Jessy J har jukset sin svarte hårfarge og ikke bare det, men plutselig klippet håret veldig kort. Flott kort frisyre for kvinner med et vakkert symmetrisk ansikt og uttrykksfulle øyne – kort pixie cut. Den lyse askeblonde hårskyggen er fantastisk egnet for kvinner som har merkelig øyenfarge og er en fin måte å understreke dem på.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Demi Lovatto

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-demi-lovato

Demi Lovatto presenterer alltid veldig iøynefallende, eksentriske utseende og stiler. I 2014 tok hun på seg tråder i lyse rosa-fiolette farger og klær mer i punkstil. I dag bruker hun håret mye kortere og bare i en farge – naturlig mørkt. Det klassiske hårklippet og den vakre, skinnende hårfargen ser fantastisk ut på hver dame og indikerer klasse og smak.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Taylor Swift

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-taylor-swift

Den grasiøse sangeren Taylor Swift forblir alltid tro mot hennes jentestil og foretrekker klassiske frisyrer og hårklipp. På BMI Pop Awards 2016 i Beverly Hills dukket hun opp med en carrè cut og veldig lett hår. Hvordan finner du forskjellen fra 2014?

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Sienna Miller

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-sienna-miller

Sienna Miller er definitivt en fan av Boho casual stilen og stoler på den for spesielle anledninger. Hun liker ikke kompliserte og slitsomme frisyrer. Kanskje på grunn av dette, klipte hun håret på haken. Denne lengden er veldig praktisk og kan styles på en rekke måter samtidig.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Cate Blanchett 

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-cate-blanchett

Cate Blanchett er et symbol på tidløs stil, som hun også imponerer med på scenen. Den ettertraktede skuespilleren er alltid avhengig av den sanne klassikeren når det gjelder frisyrer og liker å eksperimentere med effektive antrekk som inspirerer med fantasifulle detaljer og aksenter. Hemmeligheten din er ‘enkel, men effektiv’.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Sophia Bush

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-sophia-bush

Den korte lengden på haken til kvinner er en fin måte å gi utseendet ditt et friskt preg. Denne lengden er ikke for kort og presenterer den smale halsen, et symbol på femininitet. Håret kan fortsatt styles i bølger eller bindes opp. Skuespilleren Sophia Bush ser friskere og mer ungdommelig ut i dag sammenlignet med 2014.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Lily Collins

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-liljekolliner

Engelsk skuespillerinne Lily Collins kjent for sin klassiske skjønnhet og uttrykksfulle utseende har hatt kort og relativt mørkt hår de siste årene. Tidligere var de lange og lette. Du kan se med det blotte øye at hun ser mer selvsikker og moden ut i dag. Hun skylder denne effekten til den mørkere hårfargen.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Kaley Cuocco

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-Kaley-Cuoco

Komedieskuespiller Kaley Cuocco, best kjent for sin rolle i The Big Bang Theory, hadde håret langt og lyst blondt fram til 2014. Hun har holdt seg tro mot hårfargen og sine favoritt strandbølger, men i 2015 bestemte hun seg plutselig for en veldig kort hårklipp, og i dag har hun holdt seg med universell lengde opp til haken eller skulderen. De veldig lette endene av håret ser spesielt bra ut på kvinner med en vakker brunfarge.

Korte frisyrer for kvinner 2016/ 2017 – Skuespillerinne Amber Valetta

korte frisyrer-kvinner-stjerner-før-etter-rav-valetta

Skuespilleren og modellen Amber Valetta ser alltid utmerket ut og velger stilige, spesielle, men ikke prangende antrekk. Hun bruker farger som passer hennes hudfarge og gullblonde hårfarge, samt grønne øyne. Med et enkelt hårklipp kommer ansiktet og spesielt øynene til sin rett.

Previous Post
Bygning med tre: Det naturlige byggematerialet har mange positive egenskaper
Next Post
Sedertrebekledning i harmoni med de steinete omgivelsene – en hytte i fjæra