15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Metalltak med rustoptikk står i kontrast til det hvite fasadehuset i Phoenix

metalltak med rustikt utseende i taket i hus

Nye bygninger er ofte inspirert av klassiske bygningskonstruksjoner fra fortiden. Når tradisjon møter modernitet, skapes virkelig imponerende bygninger. Arkitektene fra The Ranch Mine oppnådde et slikt resultat med sitt siste prosjekt. Det er et nybygd hus på Arizona Canal i USA, hvis arkitektur var inspirert av de typiske misjonskirkene. Det bølgede metalltaket med rustoptikk og de svarte vinduene og dørkarmer skaper en kul kontrast til den lyse husfasaden. Dermed tolkes det klassiske designet på en moderne måte. Du kan finne ut mer om huset, dets arkitektur og interiørdesign i artikkelen.

rustent metall tak hus design tradisjon moderne

Huset ligger i Phoenix, Arizona nær den berømte Arizona Canal. Strukturen ser ut som to mindre bygninger med gaveltak, som er forbundet med hverandre med et flatt element. De forskjellige formene er fortsatt forskjellige i fargen og strukturen på fasaden, som er designet som en kombinasjon av hvite betongplater og lyse murstein. Et høydepunkt er definitivt metalltaket med rustutseende, som også er parret med en bølgepapp. Det rustne gavltaket fortsetter å harmonisere med gjerdet, som fint avrunder husets design og samtidig fungerer som en personvernskjerm.

åpen stue i trehøyde med varme toner

Inne i huset, under metalltaket med rustutseende, er taket kledd med varmt tre. Tretaket i det åpne oppholdsområdet skaper en følelse av å leve og står i kontrast til de hvite veggene. Ved innredning av stuen brukes lyse, naturlige toner som gir rommet en koselig atmosfære. I den åpne stuen er det fortsatt kjøkken og spisestue, som imponerer med design av høy kvalitet.

tretak moderne kjøkken spisestue aksenter kobber rust

Over flisespeilet laget av keramiske fliser med sildebensmønster er avtrekkshetten med et mørkt rustutseende, noe som merkes ved første øyekast. Kjøkkenet er utstyrt med Dekton benkeplater, som imponerer med holdbarhet og elegant utseende. Taklampene over spisestuen og kranen i fint kobber gir ekstra aksenter i rommet.

metall tak rust rust optikk moderne hus hage utendørs peis rust optikk

Den romslige stuen er designet med en utendørs spiseplass på den ene siden og en stor indre gårdsplass på den andre. De grønne plenene og grusen i uteområdet ser moderne ut i hagen og inviterer deg til å dvele. Videre tilbyr en rusten utendørs peis i salongen det perfekte stedet å slappe av i det fri.

metall tak rust-look hus gårdsplass spiseplass

soverom hvite treelementer vindusramme betonggulv

bad design hvit dusj badekar

hvitt bad i forfengelighet i marmor

hus hvit betong fasade murstein fasade rustent metalltak

Du kan finne ut mer om arkitektene og prosjektene deres her.

Previous Post
Bygning med tre: Det naturlige byggematerialet har mange positive egenskaper
Next Post
Sedertrebekledning i harmoni med de steinete omgivelsene – en hytte i fjæra